ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
imzanı dğiştir selim hade
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Seni ilgilendirmıyor yusuf senin fikirlerin beni ilgilendirmiyor Emirlerinde ilgilendirmyor Konusma biçimlerini düzltmelisin 
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
ok bundan sora görüşmiyelim hacı sen istedin sayende oyunda arkadaşımda kalmadı bakalım satim itemlerimi abime üst dizicem sorada çekip gidicem
benim ne anlamda sölediğimide anladın sen 
bi insanın peşinden bu kadar koşulmaz sevildiğini bil şımarma buda ikazım olsun sana çokmu yüz verdiler ?
sende emre gibi olup çıkarsan şaşırmam(böle giderse oda olur ) uyarmadı deme oke
sende emre gibi olup çıkarsan şaşırmam(böle giderse oda olur ) uyarmadı deme oke
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
Yusuf durman gerektigi yeri bilmiyorsun Senden Büyüqüm seninle Nasıl konusucagımı nasıl hitap edicegimi senden daha iyi bilirim Ben Kimseden emir almadım almayıda düşünmüyorum
Oyunu bırakırsın bırakmazsın benı ilgilendırmez kişisel sorunun Ben kimseye Benzemen emreymiş yokmus cartmıs curtmus ilgilendirmez beni dostlarım ilgilendırır baskaları ilgilendirmez ikaz demişsin Kim olupta kımı ıkaz ediyorsun ?? Bana yüz vermelerıne gerek yok Herkesin Bi cevresi vardır benımde var senınde var herkesin var Sen kım oluyorsunda benı uyarıyorsun .?Benimle birdaha muattap olma bu sna son sözümdür bunun üstüne birşey yazsan bile muattap olup cevap yazmıyıcam 
Gregoryxbüyü
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
THE DEATH TEAM
KURUCU:Carismatixlyder
Yönetim:Harponxlider
Turanadosis-Gregoryxbüyü
Tayfaxcemal
Turanhüsran
Müdür
ÜYE LİSTESİ
1.Carismatixlyder
2.Harponxlider
3.Tayfaxcemal
4.Turanhüsran
5.Turanadosis-Gregoryxbüyü
6.Ancyraxayaz
7.Monsterdarker
8.Ancyraxcenkş
9.Kanunxemir
10.İnferno
11.Xxkaçkınxx
12.Damz
13.Hasxburak
14.Müdür
15.Pony
16.Büyüklider
17.Rukioşifacı
18.Tayfaxgregory
19.Cnquerorxshifa
20.Mekanbuldum
21.Yiğithann
22.savasturk
23.Punisherxshifa-Gregory
24.Dövüşçükrall-Turankartal
KURUCU:Carismatixlyder
Yönetim:Harponxlider
Turanadosis-Gregoryxbüyü
Tayfaxcemal
Turanhüsran
Müdür
ÜYE LİSTESİ
1.Carismatixlyder
2.Harponxlider
3.Tayfaxcemal
4.Turanhüsran
5.Turanadosis-Gregoryxbüyü
6.Ancyraxayaz
7.Monsterdarker
8.Ancyraxcenkş
9.Kanunxemir
10.İnferno
11.Xxkaçkınxx
12.Damz
13.Hasxburak
14.Müdür
15.Pony
16.Büyüklider
17.Rukioşifacı
18.Tayfaxgregory
19.Cnquerorxshifa
20.Mekanbuldum
21.Yiğithann
22.savasturk
23.Punisherxshifa-Gregory
24.Dövüşçükrall-Turankartal
Gregoryxbüyü
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
Güncel listemiz Budur Sayfamıza verdıgım rahatsızlık nedeyile hepnzden özür dilerim 
Gregoryxbüyü
peki özür dileyince ne oldu ?
ben selimi buralara getireyim karşılığına bak ben seni yönetici yapmadımmı seni team e alırken abime almamzı ben söledim oyunda sana destek çıkmadımmı sen bana çıkmadınmı nasıl bu duruma geldik yanlış anlaşılma yüzünden benim yazdığım ve içimden yazdığım gibi gelmemesi yüzünden 
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Team Coşmuş Haberimiz Yok.Beni Yönetime Almamışsınız Ayıp Valla
O Karar Size Kalmış
Yusuf Abicim Sen Küçüklüğünü Bil , Selim Büyüklüğünü Bilir.Tartışılmıcak Bir Konu . Gereksiz Yere Birbirinizi Kırmayın.
İyi Oyunlar.
İyi Oyunlar.
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .