Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?
Şahesermi ? Oda ne ?
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Valla bişey diyemiyiceğim çünkü ne sığnağa girebildim sığnağa 1 kez girdim oda motorine bile gelmeden 2 çktı bu böle olmas die miğrata da suana kadar hiç girmedim ama hepinizin yazdığı yazıları okudum bencede İstanbul Kıyamet Vakti Yönetminin Bu İşe Bi Çare Bulucaklar.Benım arkadaşım pluslu 27 kere kesti 1 kere evocati çkardı plussuz arkadaşm 2 kere kesti ışık zırh çıkardı şaşırıyorum yani :S :S
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
27 kesim çok komık bır rakam gıbı duruyor bana göre cunku 200 e yaklaştım ve kıyamet zırh bile alamadım en azından arkdasın evo zırh almışPhislikxcerrah yazdı:Valla bişey diyemiyiceğim çünkü ne sığnağa girebildim sığnağa 1 kez girdim oda motorine bile gelmeden 2 çktı bu böle olmas die miğrata da suana kadar hiç girmedim ama hepinizin yazdığı yazıları okudum bencede İstanbul Kıyamet Vakti Yönetminin Bu İşe Bi Çare Bulucaklar.Benım arkadaşım pluslu 27 kere kesti 1 kere evocati çkardı plussuz arkadaşm 2 kere kesti ışık zırh çıkardı şaşırıyorum yani :S :S
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
arkadaşlar bu konuyla ıLqılenmeyın artık ben oyunu bırakalı 1 aydan fazla oLmus
sallayın bır konuya cevap yazan bır Gm cıkmadı her neyse sıstem kendılerının sıstemı bızı artık ıLgılendırmez bız eleştırırız hatalarını duzeltmelerını ısterız onlar dıkıne gıderse onlar kaybeder
plus alan baska enayı buLurlar gene

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR