Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
YaLaN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Sistem Neye Göre Zırhı beLıorlıor ?

Mesaj gönderen YaLaN »

Şahesermi ? Oda ne ?
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Valla bişey diyemiyiceğim çünkü ne sığnağa girebildim sığnağa 1 kez girdim oda motorine bile gelmeden 2 çktı bu böle olmas die miğrata da suana kadar hiç girmedim ama hepinizin yazdığı yazıları okudum bencede İstanbul Kıyamet Vakti Yönetminin Bu İşe Bi Çare Bulucaklar.Benım arkadaşım pluslu 27 kere kesti 1 kere evocati çkardı plussuz arkadaşm 2 kere kesti ışık zırh çıkardı şaşırıyorum yani :S :S
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Phislikxcerrah yazdı:Valla bişey diyemiyiceğim çünkü ne sığnağa girebildim sığnağa 1 kez girdim oda motorine bile gelmeden 2 çktı bu böle olmas die miğrata da suana kadar hiç girmedim ama hepinizin yazdığı yazıları okudum bencede İstanbul Kıyamet Vakti Yönetminin Bu İşe Bi Çare Bulucaklar.Benım arkadaşım pluslu 27 kere kesti 1 kere evocati çkardı plussuz arkadaşm 2 kere kesti ışık zırh çıkardı şaşırıyorum yani :S :S
27 kesim çok komık bır rakam gıbı duruyor bana göre cunku 200 e yaklaştım ve kıyamet zırh bile alamadım en azından arkdasın evo zırh almış
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

arkadaşlar bu konuyla ıLqılenmeyın artık ben oyunu bırakalı 1 aydan fazla oLmus :D sallayın bır konuya cevap yazan bır Gm cıkmadı her neyse sıstem kendılerının sıstemı bızı artık ıLgılendırmez bız eleştırırız hatalarını duzeltmelerını ısterız onlar dıkıne gıderse onlar kaybeder :D plus alan baska enayı buLurlar gene :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön