``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen MeGaStaR »

ikvoyuncusu2008 yazdı:ArkadaşLar Burası Tartışma ALanı DeğiL Kendi YOrumLarını Diğer Yorum SayfaLarına Yazınız. . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Eski Konu Kapanmıştı üzüldüm bu konu altında tartışmamanızı tavsiye ederim =) Nocomment bnm sayemde ne zmn görsem Meranda dikkat edin=)
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Owl Mc Beni kesse Ne Olur Sonuçta Karşı Klan Saten sizin Lonızın Kötülewnme Megaxmc Milete söver eder. Karetersiz Megaxsamedin çarında beni kesiyor oda ki bende samed sanıyorum dokunmadı..Kesti Çok karetersiz..Loncanız o hasiyetsiz yüzünden Kirleniyor. Am Ben Karışmam mc söleyin adam olsun çeki düzen versin cocuk Lafları Yapmasın..!
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Kuzey Snn LafınLa Bu Loncadan Adamda AtıLmaz Adamda ALınmaz.Sen Diyeceğini Dedin Şimdi YoL AL Tartışma Yaratmaya ÇaLışmayın . . . .!!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Slyrapxottoman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Slyrapxottoman »

Güncell!!!!!!!!
Resim

~~Barış~~
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

GünceL
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Loncanıza
başarılar dilerim.

Namıdeğer;
Rapkoliq - Leather
FX
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Loncada Emolar Ve Casiolar Oldukça Yanı Realist Burjuvalar Bu Megaların adıda Çarşı Pazarına Çıktı..Hadisenınde Çorabı Kaçınca Iyıce Duzensız Hal aldı.Mustafa zaten Küfürbaz.Realistınız başlı Başına Haysıyetsız Kişilik.Bir kaç tane daha Mega Var adını vermıyım Emo dıyınce anlar Sizlerin Sayesınde Mega Oldu M(Emo)ga
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Duygu bu konuya cvp wermıcektım ama , Senın gıbı asıL bız Emo deılız . Dedim ya BreziLya'da yaşıosun Daha RIO DE JENERİO Yazmayı biLmiyorsun . Yani bu senın bir yaLancı oLdugunu kanıtLıor. Emo konusuna geLınce Sen bnm EmoLugumu nerde gordun de bana EMO Dıye hıtap edıosun ? Snn resımLerden EMO oLdugun beLLı...
Senın ve senın gıbıLerıne artık cvp wermıcem ıster Söv ıster hakaret et . Ama bu konuya Sadece GUNCEL YAZICAM O KADAR .

SaygıLarımLa . . .
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Megaxrealist yazdı:Duygu bu konuya cvp wermıcektım ama , Senın gıbı asıL bız Emo deılız . Dedim ya BreziLya'da yaşıosun Daha RIO DE JENERİO Yazmayı biLmiyorsun . Yani bu senın bir yaLancı oLdugunu kanıtLıor. Emo konusuna geLınce Sen bnm EmoLugumu nerde gordun de bana EMO Dıye hıtap edıosun ? Snn resımLerden EMO oLdugun beLLı...
Senın ve senın gıbıLerıne artık cvp wermıcem ıster Söv ıster hakaret et . Ama bu konuya Sadece GUNCEL YAZICAM O KADAR .

SaygıLarımLa . . .
Çapın Ne Kı ..Kımsın kı Sen Acaba Yaşadığın sehırın Dısına Çıkmıs Insanmısın? Toplumla aranda dağlar olduğu belli .Egolarını tatmın ettığın Ap açık ortada.Rıo De Jenerio dıye okunur Rio de Janeiro dıye yazılır.Senın Bır defa Dıl sevıyenle aramızda Koskoca Farklar var.Ben ve Benım gibilerin sen Kapısında Köpeği Olamazsın Öncelıkle yerını Bıleceksın.3 Kurus verıp Internet Kafaden ahkam kesmekle deyıl bu işler..Ben sövmem sen Sövdün Şimdi Kuyruk acısı Oldu bana çevırdın Köpek gibi tasmasız dolaşmayın.MEGAX Başkanınız size Tasma takıcaktır..Emınım
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön