ikvoyuncusu2008 yazdı:ArkadaşLar Burası Tartışma ALanı DeğiL Kendi YOrumLarını Diğer Yorum SayfaLarına Yazınız. . . .
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Eski Konu Kapanmıştı üzüldüm bu konu altında tartışmamanızı tavsiye ederim
Nocomment bnm sayemde ne zmn görsem Meranda dikkat edin=)
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Owl Mc Beni kesse Ne Olur Sonuçta Karşı Klan Saten sizin Lonızın Kötülewnme Megaxmc Milete söver eder. Karetersiz Megaxsamedin çarında beni kesiyor oda ki bende samed sanıyorum dokunmadı..Kesti Çok karetersiz..Loncanız o hasiyetsiz yüzünden Kirleniyor. Am Ben Karışmam mc söleyin adam olsun çeki düzen versin cocuk Lafları Yapmasın..!
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Kuzey Snn LafınLa Bu Loncadan Adamda AtıLmaz Adamda ALınmaz.Sen Diyeceğini Dedin Şimdi YoL AL Tartışma Yaratmaya ÇaLışmayın . . . .!!!
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
GünceL
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
Esselam,
Loncanıza başarılar dilerim.
Namıdeğer;
Rapkoliq - LeatherFX
Loncanıza başarılar dilerim.
Namıdeğer;
Rapkoliq - LeatherFX
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Loncada Emolar Ve Casiolar Oldukça Yanı Realist Burjuvalar Bu Megaların adıda Çarşı Pazarına Çıktı..Hadisenınde Çorabı Kaçınca Iyıce Duzensız Hal aldı.Mustafa zaten Küfürbaz.Realistınız başlı Başına Haysıyetsız Kişilik.Bir kaç tane daha Mega Var adını vermıyım Emo dıyınce anlar Sizlerin Sayesınde Mega Oldu M(Emo)ga
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Duygu bu konuya cvp wermıcektım ama , Senın gıbı asıL bız Emo deılız . Dedim ya BreziLya'da yaşıosun Daha RIO DE JENERİO Yazmayı biLmiyorsun . Yani bu senın bir yaLancı oLdugunu kanıtLıor. Emo konusuna geLınce Sen bnm EmoLugumu nerde gordun de bana EMO Dıye hıtap edıosun ? Snn resımLerden EMO oLdugun beLLı...
Senın ve senın gıbıLerıne artık cvp wermıcem ıster Söv ıster hakaret et . Ama bu konuya Sadece GUNCEL YAZICAM O KADAR .
SaygıLarımLa . . .
Senın ve senın gıbıLerıne artık cvp wermıcem ıster Söv ıster hakaret et . Ama bu konuya Sadece GUNCEL YAZICAM O KADAR .
SaygıLarımLa . . .
Delixrealist
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Çapın Ne Kı ..Kımsın kı Sen Acaba Yaşadığın sehırın Dısına Çıkmıs Insanmısın? Toplumla aranda dağlar olduğu belli .Egolarını tatmın ettığın Ap açık ortada.Rıo De Jenerio dıye okunur Rio de Janeiro dıye yazılır.Senın Bır defa Dıl sevıyenle aramızda Koskoca Farklar var.Ben ve Benım gibilerin sen Kapısında Köpeği Olamazsın Öncelıkle yerını Bıleceksın.3 Kurus verıp Internet Kafaden ahkam kesmekle deyıl bu işler..Ben sövmem sen Sövdün Şimdi Kuyruk acısı Oldu bana çevırdın Köpek gibi tasmasız dolaşmayın.MEGAX Başkanınız size Tasma takıcaktır..EmınımMegaxrealist yazdı:Duygu bu konuya cvp wermıcektım ama , Senın gıbı asıL bız Emo deılız . Dedim ya BreziLya'da yaşıosun Daha RIO DE JENERİO Yazmayı biLmiyorsun . Yani bu senın bir yaLancı oLdugunu kanıtLıor. Emo konusuna geLınce Sen bnm EmoLugumu nerde gordun de bana EMO Dıye hıtap edıosun ? Snn resımLerden EMO oLdugun beLLı...
SaygıLarımLa . . .
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN