1453''ün yazdığı şeylere karşı tepki verildiğini bilmiyordum , bilseydim alıntı yapmazdım kusura bakmayınız.Loncanızı daha yüksek yerlerde görmek isteriz , [İKV]'ye yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim.İyi forumlar
Zamanla gelişen ve bir kasaba havasında iken şuan metropol seviyesine ulaşan İstanbul Kıyamet vakti 'ni tanıtım ve geliştirmeyi ilke edinmiş biz Anadolu Akıncıları olarak sizlerinde katılımı ile daha geniş kitlelere ulaşabilmeyi hedefliyoruz.
Hep birlikte dostça ve samimi bir ortam içerisinde ''neler yapabiliriz?'' ve ''nasıl daha fazla eğlenebiliriz?'' gibi sorulara yanıt ararken daha yakından tanışma ve kaynaşma fırsatı bulacağız.
Bizimle beraber İstanbul Kıyamet Vakti'ni en üst basamağa çıkarmaya hazırmısınız?
xKaBuSx yazdı:Eveeeet RoA anayasasının Zart Maddesinin Zort fıksanına ekli Pırt bendinin DİDİ şıkkına bakacak olursak bu adam yetkili bir zannımca
Gaçın gençler Lider geliyor
1453'ten alıntıdır.
Hahaha süperdi :lol: , Roa yetkilileri bu kadar sıkı olmayın anayasa mahkemesinde değilsiniz , sonuçta bu bi oyun arkadaş ortamı süper gevşetti .
Alıntı Yaptığın Kişi ve Sen Boş Bir Kişilik Olduğunu Belli Ediyorsun.. Türkiyem Loncasınıda Bize Tanıtıyorsun.. Teşekkür Ederiz Bunun İçin...
Merhaba RoA
Bu Oyunda ilk loncam olan RoA Oyunda En Guvenilir Olan ve devamı olan bir Lonca Oldugunu Herkes Biliyor...
RoA Loncasına Laf diyenler İyi dusunup o sekilde bir laf soylesinler önce kendi Loncalarına bakıp laf soyleme hakının olup olmadıgını dusunup yazmaya kalksınlar...
RoA Loncası Ve uyeleri Herzaman Benim Deger Verdigim Kişilerledir....
Saygılarımla..
Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...
Sevgili RoA Loncasının Emektar ve Saygın üyeleri;
Bu konuyu actıgım icin cok özür dilerim ama artık RoA ile aramdaki ilişkiyi kesmek istiyorum üzülerek. Çok degerli aradaslarım kardeslerim sizleri bırakcagım icin cok üzülsemde artık yerimizi yeni üyelere bırakma zamanı geldi. Yönetici olarak kardesim okan gerekeni yapmanı Saygılarımla ARZ Ederim. Üyeligimin iptal olmasını istiyorum.RoA ailesi her zaman ben ailem olacaklarını ve onları hiç unutmacagımda söylemek isterim. SAYGILARIMLA.
RoA dan ayrılmadan önce sunu söylemek isterim RoA dil uzatan abuk subuk konusan herkez benm düsmanımdır ve onlara gerekilen ceza verilene kdr susmayacagımı ve RoA ailesini hiç bırakmıycama söz veriyorum Hepsi bnm icin kıymetli insanlardın, Hepsi kardesimdir.
Kulu yazdı:RoA dan ayrılmadan önce sunu söylemek isterim RoA dil uzatan abuk subuk konusan herkez benm düsmanımdır ve onlara gerekilen ceza verilene kdr susmayacagımı ve RoA ailesini hiç bırakmıycama söz veriyorum Hepsi bnm icin kıymetli insanlardın, Hepsi kardesimdir.
Teşekkür ederim kardeşim benim. Resmi olarak RoA ile bağların kopsada arz mensubunda ve gönüllerde hepimiz kardeşiz . ve Raiders OF AnatoliA eski üyelerini ( İstifa eden ) unutmayacak olup bütün RoA üretimlerinden yararlanmaktadır
xKaBuSx yazdı:Eveeeet RoA anayasasının Zart Maddesinin Zort fıksanına ekli Pırt bendinin DİDİ şıkkına bakacak olursak bu adam yetkili bir zannımca
Gaçın gençler Lider geliyor
1453'ten alıntıdır.
Hahaha süperdi :lol: , Roa yetkilileri bu kadar sıkı olmayın anayasa mahkemesinde değilsiniz , sonuçta bu bi oyun arkadaş ortamı süper gevşetti .
Alıntı Yaptığın Kişi ve Sen Boş Bir Kişilik Olduğunu Belli Ediyorsun.. Türkiyem Loncasınıda Bize Tanıtıyorsun.. Teşekkür Ederiz Bunun İçin...
Merhaba RoA
Bu Oyunda ilk loncam olan RoA Oyunda En Guvenilir Olan ve devamı olan bir Lonca Oldugunu Herkes Biliyor...
RoA Loncasına Laf diyenler İyi dusunup o sekilde bir laf soylesinler önce kendi Loncalarına bakıp laf soyleme hakının olup olmadıgını dusunup yazmaya kalksınlar...
RoA Loncası Ve uyeleri Herzaman Benim Deger Verdigim Kişilerledir....
Kulu yazdı:RoA dan ayrılmadan önce sunu söylemek isterim RoA dil uzatan abuk subuk konusan herkez benm düsmanımdır ve onlara gerekilen ceza verilene kdr susmayacagımı ve RoA ailesini hiç bırakmıycama söz veriyorum Hepsi bnm icin kıymetli insanlardın, Hepsi kardesimdir.
Bak kardeşim ben Roa ya bişeymi dedim ? Uzatma olayı , sende suan bişey bilmeden Türkiyemlere laf atıyosun.Ben sadece 1453'ten alıntı yaptım komikti çünkü anladın mı ? Bu konuyu daha çok uzatmamanızı rica edicem biz kendi aramızda hallettik.