Ya ben teknosaya sordum hafta içi gelcek dediler napcaz?Lathander yazdı:İyi günler,RADQN yazdı:Bu paket tüm teknosalarda yok.Haberin olsunGakgos yazdı:oh ya çok şükür elazığda bulabilirim umarım bu paketi teknosaya bakacam![]()
Öncelikle iyi niyetli olsa da, kesin bilgiye sahip olmadan arkadaşlarımızı yanıltacak hatalı bilgiler vermekten kaçınalım.
İKV Özel Sürüm Paketi anlaşmalı satış noktalarının her şubesinde yer alacağı gibi yine bu firmaların online satış sitelerinden de temin edilebilecektir.
Bilginize.
Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor
Re: Grup Bölgeleri 11 Haziran'da geliyor

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için bimeks yakın zaten orda yoksa teknosaya bakarız buluruz umarım bide şu lys bitseydiLathander yazdı:İyi günler,RADQN yazdı:Bu paket tüm teknosalarda yok.Haberin olsunGakgos yazdı:oh ya çok şükür elazığda bulabilirim umarım bu paketi teknosaya bakacam![]()
Öncelikle iyi niyetli olsa da, kesin bilgiye sahip olmadan arkadaşlarımızı yanıltacak hatalı bilgiler vermekten kaçınalım.
İKV Özel Sürüm Paketi anlaşmalı satış noktalarının her şubesinde yer alacağı gibi yine bu firmaların online satış sitelerinden de temin edilebilecektir.
Bilginize.
Gakgoşbey
Grup Bölgeleri Gelince Artık Millet 59 levelleri İster Haksızmıyım 
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Merhabalar,
Özel DVD seti 11 haziran'dan sonramı alışveriş magazalarına gelıcek ya da daha önce alabılır mıyız?
Birde ben alışverış magazalarının sıtesınden sıparış etmek ıstıyorum fakat benım bulundugum yerde Bımeks magazası yok, dıger sıtelerede baktım bulamadım veya henuz eklenmemış.Dıger magazaların sıtelerındekı satış lıstesını goren veya bılen varsa buraya yazmasını rıca edıyorum..
Özel DVD seti 11 haziran'dan sonramı alışveriş magazalarına gelıcek ya da daha önce alabılır mıyız?
Birde ben alışverış magazalarının sıtesınden sıparış etmek ıstıyorum fakat benım bulundugum yerde Bımeks magazası yok, dıger sıtelerede baktım bulamadım veya henuz eklenmemış.Dıger magazaların sıtelerındekı satış lıstesını goren veya bılen varsa buraya yazmasını rıca edıyorum..
ya herşey iyi güzelde site eski haline dönmüş havadislerde ise yazı yok ::S
Türkiyemxtrabzon 
Türkiyemxcarih

Türkiyemxcarih
- Karabasanci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
evet site eski halinde ve havadislerde yok neden acaba yoksa iptalmi edipdi bi açıklama yapılsa iyi olur.
- flash
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Illturkeyllı
Video çok güzel olmuş, cumartesi imza gününde olacağım çok heyecanlıyım 

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
- 66sfenks66
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sitede eksikler vardı onları tamamlıyorlardır.
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
süper oLmus sabırsızLıkla bekLıoruz..

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Ya soz konusu olarak gectimi bilmiyorum.
Ama bu etkenlti dosyasını saat Cuma 01,00 da indirdim diyelim ve eskisini kaldırıp yeni indirdigim kurulumu kurdum.
Oynaya bilecek miyim yoksa daha sonra mı etkınlesecek
Ayrıca eklenti paketi magzalarda kaç gün kalacak ?
merak ediyorum
Ama bu etkenlti dosyasını saat Cuma 01,00 da indirdim diyelim ve eskisini kaldırıp yeni indirdigim kurulumu kurdum.
Oynaya bilecek miyim yoksa daha sonra mı etkınlesecek
Ayrıca eklenti paketi magzalarda kaç gün kalacak ?
merak ediyorum