İstanbul Kıyamet Vakti GameX Anketinde!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti GameX Anketinde!
Anket başladığında knight online kitlesinin anketten haberdar bile olmadığını hepsi birer oy atsa zaten büyük farkla kazanacaklarını söylemiştim, kaldı ki yapımcı NTT game fuara katılacağını açıkladı ve anket için çalışma başlar başlamaz oylar fırladı, ikv forumunu takip ettiğim kadar knight online forumunuda takip ederim , oda benim için ayrı bir sevdadır, ama adamlar birşeylerle uğraşıyorlar , bizde ise boş boş beklenip birşeyler olsun umudu var.
Bir oyda knighta benden olsun. Adamlar vaat vermişse sözünü tutacaktır.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Koca bir hayal kırıklığıyla ankete bakmayı bırakmış bulunuyorum. Burada oyuncuların büyük emek gösterip yetkililerin yan gelip yatması beni çok üzdü ve moralimi bozdu. Sırf bu yüzden foruma girmek bile istemiyorum 
.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Şimdi Knight Online varken bize halt yemek düşer. Durum şu ki. Gazoz olma efsane ol oldu bize 
Bırakın da ko gibi bir efsane o anketten birinci çıksın arkadaşlar , hakkı oydu zaten metin 2 falan ko nun yanından geçemez , ko bir yaşam tarzıdırinquisitor yazdı: ↑12 Eyl 2017 14:14 Şimdi Knight Online varken bize halt yemek düşer. Durum şu ki. Gazoz olma efsane ol oldu bize![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
İlla ankette geri kaldı diye katılamayacak değil ya. Herkes için hayırlısı.
CANI SIKILAN OYA ÇÖKSÜN BEYLER METİN2 YE FARK ATTIK SIRA KINGHT'TA
KONU BAŞA ÇEKİLDİ BEYLER HERKEZ BASSIN 3-5 OY ÇOĞU MMORPG OYUNLARINA FARK ATTIK.
http://gamexnow.com/yilin-en-iyi-mmorpg-oyunu/
KONU BAŞA ÇEKİLDİ BEYLER HERKEZ BASSIN 3-5 OY ÇOĞU MMORPG OYUNLARINA FARK ATTIK.
http://gamexnow.com/yilin-en-iyi-mmorpg-oyunu/
GAMEX OYLAMASI VE
OYLAMALARDA İKV
3810 OY İLE KINGHT 800 OY İLE ÖNÜMÜZDE.
2403 OY İLE METİN2 ARKAMIZDA 607 OY İLE FARK ATTIK.
DİĞER MMORPG OYUNLARINADA 2000+OY FARKI İLE GEÇTİK.
YANİ BU SENE 2. SIRADA BİTİRDİK
AMA ARKADAŞLAR KINGHT BAZI SİTELERDE REKLAM YAPTIĞI İÇİN YANİ YIRTINARAK ÇIKTILAR BENDE SİTELERDE REKLAM YAPMAYI BİLİYORDUK AMA NEYSE SAĞLIK OLSUN BURALARA KADAR GELDİ YİNE İYİ

YANİ BU SENE 2. SIRADA BİTİRDİK

Re: GAMEX OYLAMASI VE
800 modem resetlemeye bakardı iyi bi çalışmayla neler yapılırdı neler.dedee66 yazdı: ↑14 Eyl 2017 09:52 OYLAMALARDA İKV
YANİ BU SENE 2. SIRADA BİTİRDİKAMA ARKADAŞLAR KINGHT BAZI SİTELERDE REKLAM YAPTIĞI İÇİN YANİ YIRTINARAK ÇIKTILAR BENDE SİTELERDE REKLAM YAPMAYI BİLİYORDUK AMA NEYSE SAĞLIK OLSUN BURALARA KADAR GELDİ YİNE İYİ
![]()
![]()
oyunu oraya koyuyorlar resmi bir açıklama bile yok sıradan oyuncu konusunu acıyor
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Re: GAMEX OYLAMASI VE
Yönetimin sallamadığı bir fuarı oyuncuların bu kadar sahiplenerek oylamalada üst sıralara taşıması bile mükemmel bir duygu.
Emeği geçen oyunculara teşekkürler...
Emeği geçen oyunculara teşekkürler...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi