AVŞAR LONCASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
aristoklat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: AVŞAR LONCASI

Mesaj gönderen aristoklat »

selaymun aleykum...
la dostum saoalsın bız hep beraberız zaten yok ara da benımdıe ıs guc su sıralar pek tele bakamıyorum zaten ama olsun bende ararım senı zaten ha bıde benım sıfacılıgma laf edene bka :) senıde bılıyoz bız merak etme sızın kız oglan ıslerı olacaksa bende dayıları olaraktan bıseyerl yaparız ama ısmaıl sen fazla ucmusun ev araba yat mat kat tamam da ırıdyum falan onlar zor ben sana soyluyem :)
bız hep beraber ezıglık otesını gexmıs adamalrız onun ıcın kımse bıze bısey yapamz o konuda suphen olmasın denızlıye herzaman beklerım gecerken ugrarsınız :) ben gerekenı yaparım zaten jop kelepce sılah kesıcı aletlere gelınce ben anlamam onlardan :) saoalasın loncaya basarılar edıgın ıcın :) sen demesen basarılı olmayacaktı zaten :)

not : Fani dünyanın baki padişahı değiliz. Biz parçalanmış gönül hırkalarını yamar dikeriz. Biz dostlarla ağlar dostlarla güleriz.
aristoklat
aristoklat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aristoklat »

selaymun aleykum... herkese ıyı oyunlar ıyı eglenceler
aristoklat
Kullanıcı avatarı
avsareli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen avsareli »

hayırlı geceler cümleten
Kullanıcı avatarı
kabusxbalistikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kabusxbalistikx »

hayırlı olsun
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TEOMANPASA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TEOMANPASA »

Kabusxmaster yazdı:Merhabalar herkese,
Bilindiği üzere İsmail abi tekrar aramızdadır,kendisi bir süredir işleri dolayısıyla oyunda değildi,artık sık sık online..
Onun düzenleyecek olduğu bu organizasyonda sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız.
Bu organizasyonda planlananlara göre;Kabus,Yeniçeri,Avşar,Börteçine ve Kanuni loncasının bütün üyeleriyle oluşan bir birlik toplayıp,Kadim Hidra görevi olan arkadaşların görevlerini tamamlamasını sağlamaktır.
Bu şekilde hem dayanışmada bulunmak,hem de dostların bir araya gelmesine zemin hazırlanacaktır..
Tarihi henüz belli değildir,lakin en kısa zamanda kabul ettiğiniz takdirde sizlere bilgi verilecektir.
Başta lonca başkanınız olmak dahilinde,diğer üyeler tarafından da kabul edildiği takdirde,forum sözcünüzden veya lonca başkanınızdan görevi olan ve katılacak olan arkadaşların bir listesinin hazırlanıp sayfanıza eklenmesini rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim...

Avşar Loncası Kurucuları Ayrılmıştır Avşar Loncası Delikadir Yönetiminde İlerleyecektir Ayrıca Şu an için Kadim Hidra ve Diğer görevler için Yeterli Sayıda Üyemiz bulunmamaktadır Yeterli Sayı ve seviyeye geldiğimizde bu sayfadan açıklama yapılacaktır ilgi ve alakanıza Teşekkür ederim...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

TEOMANPASA yazdı:
Kabusxmaster yazdı:Merhabalar herkese,
Bilindiği üzere İsmail abi tekrar aramızdadır,kendisi bir süredir işleri dolayısıyla oyunda değildi,artık sık sık online..
Onun düzenleyecek olduğu bu organizasyonda sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyarız.
Bu organizasyonda planlananlara göre;Kabus,Yeniçeri,Avşar,Börteçine ve Kanuni loncasının bütün üyeleriyle oluşan bir birlik toplayıp,Kadim Hidra görevi olan arkadaşların görevlerini tamamlamasını sağlamaktır.
Bu şekilde hem dayanışmada bulunmak,hem de dostların bir araya gelmesine zemin hazırlanacaktır..
Tarihi henüz belli değildir,lakin en kısa zamanda kabul ettiğiniz takdirde sizlere bilgi verilecektir.
Başta lonca başkanınız olmak dahilinde,diğer üyeler tarafından da kabul edildiği takdirde,forum sözcünüzden veya lonca başkanınızdan görevi olan ve katılacak olan arkadaşların bir listesinin hazırlanıp sayfanıza eklenmesini rica ediyorum.

İyi forumlar dilerim...

Avşar Loncası Kurucuları Ayrılmıştır Avşar Loncası Delikadir Yönetiminde İlerleyecektir Ayrıca Şu an için Kadim Hidra ve Diğer görevler için Yeterli Sayıda Üyemiz bulunmamaktadır Yeterli Sayı ve seviyeye geldiğimizde bu sayfadan açıklama yapılacaktır ilgi ve alakanıza Teşekkür ederim...

ACİL BİR AÇIKLAMA GEREKTİREN BU SÖZ ÇABUK AÇIKLANABİLİR Mİ???BÜLENT ABİ....
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
TEOMANPASA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TEOMANPASA »

Ahmet gereken açıklama gerektiği kişiye yapıldı forumda bu kadar heyecanlanıp sorular yöneltme bana. Açıklama istiyorsan gelirsin cafeye anlatırız.
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön