6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Re: 6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)

Mesaj gönderen Directx »

1. sen kimsinki bana tecrübesiz diyebiliyorsun 2. sen kimsin ki ben senin kardesin oluyorum. Bak senin 6 büyücü gaffarı ecel terleriyle kestiğin an biz neler yapmışız siz bu oyunda emeklerler bizler bu oyunda koşuyorduk laflarını tarta konuş sizlerin rekor dediğine ben veya bizim loncamız rekor demiyor dedik biz böyle şeylere rekor diye konu açmıyoruz bizim için basit şeyler bunlar mesele hasarları birleştirmekse siz kralsınız devam edin. Ayrıca bu konuda ki bütün resimleri ve videolar incele senin emekleme dönemlerinde biz bunları yaptık bu taktikleri kimden öğrendiğinizi sanıyosun çoçuk. Al tek tek incele

viewtopic.php?f=46&t=98062

bu zamanlarda sizler x gaffarı skpyete birbirineze bagırarak küfür ederek kesiyodunuz tecrübe diyosan çocuk emin ol sizlerin oynadığı oyunu ben ankayla oynarım. Git 2-2-2 grup gaffar bilir misin çemberin ilk geldiği anları devriyeleri bi grup kalkmadan devriyenin kalkıp herkesi öldürdüğü anları. Ejder asayla 2 2 2 kesimleri üzerlerimizde kıyamet parça yokken tankımızın üzerinde bi tane taş kanat parça yokken kestiğimiz anları.. Siz ne sanıyonuz kendinizi nimetten mi nasıl üstünüzü dizdiniz sölesene ilk semiha keserek mi ???? Neyse daha çok cevap veririm ezmek gibi olmasın tecrübeli arkadaşları sahalarda görelim attığım konu seni 1 saat oyalar tek tek izle bunları yaparken sizler üst dizmek için grup arıyodunuz... Kolay gelsin

He bi konuya da deyiniyim beyinle alakalı şeyler yazmışşın ama sende ki beyin sana agır geliyo birazda arkadaşlarına dağıt konu hakarete dönmesin. Kitlemesinler konuyu daha da uzatıpta cevap yazma.
[/quote]

Merhaba
İnsan evladı diyeyim öyleyse kardeşim dedim hata ettim normalde hitaplarım bu yönde olur kardeşim gibi neyse uzatmıyım.6 senedir İkv oynuyorum 5 senedir sancaktayım 1 sene kadarda eminönü sunucusunda oynadım karakter adları ByDIRECT Bydirect Directxşifa tabi beni tanıman imkansız.
Şuna gelelim sen açıklamışsında sancakta gaffarı ilk kesenlerdenim.İsmim geçmiyor olabilir sunucuda sorabilirsin :). Diğer bir husus ise sen çemberlitaş 2 2 2 demişsinde ben büyücümle 650 gaffar kestim düşün biraz yaklaşık tahmini 250 si bb 100 ü kırma gerisi hs ve hala çarda asa eksik 1 tane diğerlerinden var 2 3 tane .Neden bunları yazdım sen demişsin 2 2 2 ben 2 2 2 girdiğimde hs cimizin fizikseli 1250 idi ? ben bb idim ilk girdiğimdeki hasarım fiziksel 1000 di düşün bakalım . Sen herşeyi yapmışsın sen 2 2 2 kestin biz 4 1 1 kestik dimi ? :D Sana şöyle de bir tavsiye vereyim benim rekor dediğime sen demiyorsun peki güzel dedin ben en azından ispatlayıp ortaya materyal koyuyorum buyur sende koy tebrik edelim ne dersin ? :D
Şunuda söylemeden edemicem ben ilk bi 200 gaffarımı DÜZ Kesim yani 10 a 10 sonra gaffar semiha eşit indirilip kestim :) Övünmüyorum bunu neden yazdım sen abuk subuk şeyler yazmışsın bende cevap vereyim dedim.
Sen yazmışsın bende beyinle alakalı şeyler yazayım sende ki beyin sana büyük geliyor istersen bi ufak modelini alabiliriz ? :D Yaş 21 ona göre konusalım.Sende yaşını belirt bende ona göre konusayım seninle tabi 12 yaşındaki çocugun bana 25 dediği gibi deme de :) Eminim ki grup arayan sensindir ben gaffara bb ci ararken :) , ama istersen itemin fln eksikse biraz yalvar bana üretim sana ? senin gibileri benim karşıma ÇOK geldi ÇOK .
Seninle bizzat konuşmak isterim skype adresim shotter3443.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Baron34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Baron34 »

Yurnero güzel kardeşim durduk yere tartışma çıkmaya gerek yok.Bizim elimizden gelen bu sizin loncanızda yapmış yapıcağını.Eleştiriye açık bi konu değil.Biz rekoru böyle adlandırıyoruz sen başka şekilde adlandırırsın sana kalmış.123 k vurduğun bi foto varsa buyur at bakalım.Aynı zamanda biz onu yaptığımız sırada Tılsım sistemi yoktu.Şu an o hasar çok rahat bi şekilde verilebilir.İyi forumlar.
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

ben sana cevap verme dedim demi benim yaşım 24 ama bence senden adam olmas... Neyse bizim yaptıklarımız ortada bizden ögrendiniz şeylerle bana hava atmak ne demek onu çözemedim ama bravo size iyi taklik ediyorsunuz. tekrar hatırlatmak gereği duyuyorum

iyi seyret ezberle daha çok şey var bu videolardan kapcağın cocukk. Ayırca bi hatırlatma çemberli geldiğnde ilk gaffarı kim kesmiş araştır ??? Bence fazla sallıyosun..

Baron eyw tebrik ettik. Konu kapandı.....
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Yurnero yazdı:ben sana cevap verme dedim demi benim yaşım 24 ama bence senden adam olmas... Neyse bizim yaptıklarımız ortada bizden ögrendiniz şeylerle bana hava atmak ne demek onu çözemedim ama bravo size iyi taklik ediyorsunuz. tekrar hatırlatmak gereği duyuyorum

iyi seyret ezberle daha çok şey var bu videolardan kapcağın cocukk. Ayırca bi hatırlatma çemberli geldiğnde ilk gaffarı kim kesmiş araştır ??? Bence fazla sallıyosun..

Baron eyw tebrik ettik. Konu kapandı.....
Sana birşey diyimmi :D 24 değilde 14 olabilir o yaş neyse .Ben senden birşey öğrenmedim senin o çekmiş olduğun videolarıda ilk defa görüyorum .Yazışmayla olmuyor at bir 2 foto da görelim rekoru Hani sen rekor demezdin bizim 128 bin e ? :D ama tılsımsız haliyle at biz tılsımlar yokken kestik ve o hasarı verdik siz kesmiş olabilirsiniz biz rekoru 128 BİN olarak ifade ediyoruz sizden birşey görmedik tebrik ederim sunucuda bir ilki başarmışsınız.Bak tebriğimide ettim ama rekor olarak 128 bin i gösteriyorum ben onun üzerine iddalaş benle ama geç kaldın artık TILSIMLAR geldi ve 128 deil 150 dahi vurulur :)
İyi geceler ...

Şunuda söyliyimde 2. kesen sunucu SANCAK tı unutmazsak ? :)
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Son olarakta Gaffar kesmek marifet değildir unutma. Bu bir oyun ve 24 yaşındaki birinede bu artistlik hiç yakışmaz.Gelelim gaffar kesme mevzusuna çemberlitaş mevzusuna sizden ögrenmiş olsak neden 2. sunucu SANCAK kesti de siz sonra kestiniz ? :D TEŞKİLAT olarak diyorum bir düşün belki birkaç şey hatırlarsın ...
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Directx yazdı:Son olarakta Gaffar kesmek marifet değildir unutma. Bu bir oyun ve 24 yaşındaki birinede bu artistlik hiç yakışmaz, yaş 24 olduğu kesin değil :)Gelelim gaffar kesme mevzusuna çemberlitaş mevzusuna sizden ögrenmiş olsak neden 2. sunucu SANCAK kesti de siz sonra kestiniz ? :D TEŞKİLAT olarak diyorum bir düşün belki birkaç şey hatırlarsın ...
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

gaffarı ilk RON kesti o sıralarda sen sıgınak migrat için koşturuyodun sanırım.. Neyse muhabbet sıktı parkta eglencenize dönün. İlkler bizim gerisi görerek öğrenme.. Videoları seyret öğren uygula bu kadar basit... Son cevap buydu size
Resim
Kullanıcı avatarı
Baron34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Baron34 »

Kendini bu kadar öven bu kadar yaptıklarını anlatanıda ilk defa görüyorum ya :) madem herşeyi ilk siz yaptınız bu yara neden.Kralsınız siz oyunu siz öğrettiniz herkese kimse daha alışveriş açmayı bilmiyodu sizin üstünüz full'dü tm anladık.Bu s*dik yarışı niye anlamıyorum.Tebrik edip neden geçmiyosun? Bu kadar uzatmanın alemi nedir arkadaş.Amaç tartışma çıkarıp buradaki başarıyı kirletmekse boşuna uğraşma derim.Senin gibi kendini beğenmişler hariç burdaki işin zorluğunun herkes farkında buna adım gibi eminim.KONU KİLİT LÜTFEN
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön