viewtopic.php?f=46&t=98062
bu zamanlarda sizler x gaffarı skpyete birbirineze bagırarak küfür ederek kesiyodunuz tecrübe diyosan çocuk emin ol sizlerin oynadığı oyunu ben ankayla oynarım. Git 2-2-2 grup gaffar bilir misin çemberin ilk geldiği anları devriyeleri bi grup kalkmadan devriyenin kalkıp herkesi öldürdüğü anları. Ejder asayla 2 2 2 kesimleri üzerlerimizde kıyamet parça yokken tankımızın üzerinde bi tane taş kanat parça yokken kestiğimiz anları.. Siz ne sanıyonuz kendinizi nimetten mi nasıl üstünüzü dizdiniz sölesene ilk semiha keserek mi ???? Neyse daha çok cevap veririm ezmek gibi olmasın tecrübeli arkadaşları sahalarda görelim attığım konu seni 1 saat oyalar tek tek izle bunları yaparken sizler üst dizmek için grup arıyodunuz... Kolay gelsin
He bi konuya da deyiniyim beyinle alakalı şeyler yazmışşın ama sende ki beyin sana agır geliyo birazda arkadaşlarına dağıt konu hakarete dönmesin. Kitlemesinler konuyu daha da uzatıpta cevap yazma.[/quote]
Merhaba
İnsan evladı diyeyim öyleyse kardeşim dedim hata ettim normalde hitaplarım bu yönde olur kardeşim gibi neyse uzatmıyım.6 senedir İkv oynuyorum 5 senedir sancaktayım 1 sene kadarda eminönü sunucusunda oynadım karakter adları ByDIRECT Bydirect Directxşifa tabi beni tanıman imkansız.
Şuna gelelim sen açıklamışsında sancakta gaffarı ilk kesenlerdenim.İsmim geçmiyor olabilir sunucuda sorabilirsin
Şunuda söylemeden edemicem ben ilk bi 200 gaffarımı DÜZ Kesim yani 10 a 10 sonra gaffar semiha eşit indirilip kestim
Sen yazmışsın bende beyinle alakalı şeyler yazayım sende ki beyin sana büyük geliyor istersen bi ufak modelini alabiliriz ?
Seninle bizzat konuşmak isterim skype adresim shotter3443.