Emo , bir işe giriştik.Bazı liderlerden destek de aldık.
Ama hala desteklerini veya görüşlerini alamadığımız bir çok lonca lideri var.
Şu an için bir toplantı tarihi belirleyemeyiz.
Yeterli çoğunluk saplandığında , bir toplantı tertipleyebiliriz.
AnladıM Alp ... Ama Benim amacım ise bir yeri kalkan lonca liderleriNi bu toplantıya sokmamak kanatındayım yiNede seN bilirsiN..
Emo , bir işe giriştik.Bazı liderlerden destek de aldık.
Ama hala desteklerini veya görüşlerini alamadığımız bir çok lonca lideri var.
Şu an için bir toplantı tarihi belirleyemeyiz.
Yeterli çoğunluk saplandığında , bir toplantı tertipleyebiliriz.
AnladıM Alp ... Ama Benim amacım ise bir yeri kalkan lonca liderleriNi bu toplantıya sokmamak kanatındayım yiNede seN bilirsiN..
Katılıyorum
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Şuan birlik ve beraberlik vakti diye düşünüyorum.
Sadece bir toplantı yapılacak ,
ve herkes görüşlerini bildirecek.
Bu görüşler , bir temel oluşturacak ve istediğimiz amaçlara ulaşmamızı sağlayacak.
Zaten bazı lonca liderleri toplantıya katılamayacağını belirtti.
Ama dediğim gibi , Vakit birlik ve beraberlik vaktidir.
Ancak bu şekilde bir başarı ortaya koyabiliriz.
peki Alp Zaman ve saati uyarsa bende katılırıM.... Ama ilk tılsımıN düzelmesi icin bazı lonca liderlerini düzeltmek Gerekir neyse toplantıda yeterınce bilgiyle Ben de katılırıM veya kendi lonca liderime iletirim bilgi leri o halle edeR.
MykonS yazdı:Alp olum film çekecez oyuncu yok oyuncu şeçimlerine hız versen iyi olur .. :lol: :lol:
Bana senaryo yaz gönder oyuncu seçme işi kolay.
İş sizde.
Hala bekliyorum.
Lakin önceki işimiz , Eski Tılsımı geri getirme çabaları.
Daha sonra film konusunuda bilahere konuşuruz.
2 önemli projemiz var , Biri Eski Tılsım diğer Film.
S A arkadşlar hepinize hayırlı hafta sonları geçirmeniz dileğiyle .Bu arada ibom doğum günün kutlu olsun kardeşim nice dha güzel yıllar geçirmen ve hayatta istediğin her şeyin senin olması dileğiyle Biliyosunuz bu aralar foruma fazla giremedim bazı şeylerden uzak kaldım malum loncadaki arkadaşlarımızın ihtiyaçlarından dolayı alp senin olaya gelince dediğin gibi eski tılsımı geri getirmek için caba sarfederim bu konuda gereken ne varsa elimden fazlasını yapacamı unutma ayrıca demişsin ki bazı lonca liderleri kabul etmedi onlarıda burda veya bana özel mesaj olarak belirtirsen bende bileyim bizde ona göre katılacaklarla kouşur herkesin müsait bi anında toplantı zamaanını ve yerini ayarlarım bu arada herkesin kendi pc sine skype indirmesini istiyom bazı işlerimiz olacak forumu okuyanlar okumayan veya ulaşamayanlara oyunda belirtsinler ay sonuna az kaldı gerekli etkinlik yapacamızı daha önce söledim herkes ona göre hazırlıklı olsun hadin ben kaçdım akşam geri gelirim A E O hepiniz her şey gönlünüzce olsun
ayhilal yazdı:peki Alp Zaman ve saati uyarsa bende katılırıM.... Ama ilk tılsımıN düzelmesi icin bazı lonca liderlerini düzeltmek Gerekir neyse toplantıda yeterınce bilgiyle Ben de katılırıM veya kendi lonca liderime iletirim bilgi leri o halle edeR.
Desteğin için minnettarım kardeşim.
Kendi loncamın desteğiyle daha başarılı bir işe gireceğimizden eminim.
Dediğim gibi toplantı yapılmalı ve kuralar çıkarılmalı.
Eski Tılsım olmasa da şimdikinden daha güzel bir ortam yaratılmalı.
Toplantı tarihi ve yeri henüz belirlenmedi.
Önce kendi loncadaşlarımın ve başkanlarımın desteğini hissetmek istiyorum.
Daha sonrası zaten , çorap söküğü gibi gelicektir.
Aleyna aleyküm selam Başkanım.
Desteğin benim için çok önemliydi.
Sağol.
Şu ana dek bizim loncamızla birlikte 9 lonca ve lideri konudan haberdar ,
ve desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler.
Konudan haberi olmayan lonca ve liderlerinin de ,
görüşlerini bekliyorum.
Desteğini esirgemeyeceğini , ancak toplantıyada katılamayacağını söyleyen liderler var.
Bunları sana özelden söylerim.
Umarım düşüncemiz gerçekleşir.