Kullanıcı paneli hesap bilgileri imzaya gel orda ımg yazıyor yukarda ona bas linki araya koy olurLoserr yazdı:Seza silmedi çarları çalındı... Ayrıca bende bu loncadayım adım Ömer çarlarımın adlarıfaysbok yazdı:sezayı nie sildinki elinde ecel vardıSeza yazdı:Saolun. kuzenim oynayacak çarımdan .![]()
Börteçinexömer Börteçinexbüyü Loserr bi anlatırmısın kardeş şimdi resim nasıl koyuluyor imzaya bide foruma
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Selamın Aleyküm
Mertkan ben oyuna genelde bu aralar 11.00 da falan giriyom yani o zamanlarda kasıcam karakteri.
Lonca karakterini kasacam artık savaşçımı madenci olarak ayarlıyorum.
Saat kaçta oyuna girdigimi yazmamın sebebi oyunda göremesseniz beni die kasmıyo diye kızmamanız için yazdım
Mertkan ben oyuna genelde bu aralar 11.00 da falan giriyom yani o zamanlarda kasıcam karakteri.
Lonca karakterini kasacam artık savaşçımı madenci olarak ayarlıyorum.
Saat kaçta oyuna girdigimi yazmamın sebebi oyunda göremesseniz beni die kasmıyo diye kızmamanız için yazdım
İyi günler
[/b][/i]WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Selamünaleyküm İlkersavaşçı kardeşim hoş geldin öncelikle...
Bu arda birde msn ni benim özelime yazarsan sevinirm birşey konuşucamda
Bu arada seza İbrahimcan abime katılıyorum gerçekten başına gelen durm zor hdi çarı çalsalar nese çarın silinmiş ama pes etme derim kardeşim ibrihimcan abinin de deiği gibi pes etme ama karar senin karınada saygı duymak düşer yinede bir düşün ...
Saygılarımla Alp
Bu arda birde msn ni benim özelime yazarsan sevinirm birşey konuşucamda
Bu arada seza İbrahimcan abime katılıyorum gerçekten başına gelen durm zor hdi çarı çalsalar nese çarın silinmiş ama pes etme derim kardeşim ibrihimcan abinin de deiği gibi pes etme ama karar senin karınada saygı duymak düşer yinede bir düşün ...
Saygılarımla Alp
S.a.
herkese hayırlı günler ve oyunlar;
bir hatırlatayım bu kardeşiniz hala;
fellik fellik,
tırım tırım,
köşe bucak,
bağıra çağıra,
yalvara yakara,
:lol:
bir adet 35 lvl bayan gözlükçük
arıyor;
lonca içinde satan ya da satan birisini tanıyan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
(7 m verebilirim*... fiziksel veya buz şarjlı(35 in elektrik ve ateş şarjlıları da vardı onlar da oluuur) ya da iyileştirme artırıcı ya da hedef artırıcı ya da maraton olabilir..direnç olmaz
o var
miyop astigmat ..ıhhıh.. olmaz
...onlar da var)
ayrıca not: fays, değerli kardeşim, o imza için lonca yönetimi, genel kullanıma onay verdi mi bilmiyorum..ama vermişlerse bile kendi adıma-cinsiyet farkı bahanesinin arkasına sığınarak- o imzayı kullanmama izni talep edebilir miyim? Emeğine saygım sonsuz ancak bana pek...hmmm..nasıl desem...uyacağını düşünemedim o imzanın...sevgiler
*:eğer rakam azsa ÖM ile istenebilecek rakamı yazın onu vereyim?
herkese hayırlı günler ve oyunlar;
bir hatırlatayım bu kardeşiniz hala;
fellik fellik,
tırım tırım,
köşe bucak,
bağıra çağıra,
yalvara yakara,
bir adet 35 lvl bayan gözlükçük
arıyor;
lonca içinde satan ya da satan birisini tanıyan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
(7 m verebilirim*... fiziksel veya buz şarjlı(35 in elektrik ve ateş şarjlıları da vardı onlar da oluuur) ya da iyileştirme artırıcı ya da hedef artırıcı ya da maraton olabilir..direnç olmaz
ayrıca not: fays, değerli kardeşim, o imza için lonca yönetimi, genel kullanıma onay verdi mi bilmiyorum..ama vermişlerse bile kendi adıma-cinsiyet farkı bahanesinin arkasına sığınarak- o imzayı kullanmama izni talep edebilir miyim? Emeğine saygım sonsuz ancak bana pek...hmmm..nasıl desem...uyacağını düşünemedim o imzanın...sevgiler
*:eğer rakam azsa ÖM ile istenebilecek rakamı yazın onu vereyim?
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamünaleyküm...Börteçinexzorbayy-İlkersavaşçı kardeşim Loncamıza hoş geldin.Hayırlı olsun ...

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Lonca İmzası olarak belirlenen bozkurtlu logo kulanılıcaktır.Diğer imzalar şahsidir loncayı temsilen değildir...

hoşbulduk usta isim nediustax66 yazdı:Selamünaleyküm...Börteçinexzorbayy-İlkersavaşçı kardeşim Loncamıza hoş geldin.Hayırlı olsun ...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Arif YAMAN yaşım 45 usta nickim mesleğimden ötürüdür..Senin adın ve çarın sınıfı nedirfaysbok yazdı:hoşbulduk usta isim nediustax66 yazdı:Selamünaleyküm...Börteçinexzorbayy-İlkersavaşçı kardeşim Loncamıza hoş geldin.Hayırlı olsun ...

isim sefa açacagım lonca karakter şifacı esas karakter savaşçıustax66 yazdı:Arif YAMAN yaşım 45 usta nickim mesleğimden ötürüdür..Senin adın ve çarın sınıfı nedirfaysbok yazdı:hoşbulduk usta isim nediustax66 yazdı:Selamünaleyküm...Börteçinexzorbayy-İlkersavaşçı kardeşim Loncamıza hoş geldin.Hayırlı olsun ...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Selamın aleyküm lonca logomuz boz kurttur belirledik seçtik herkezin bozkurtu forum imzasına koymaları önemle rica olunur. İği forumlar iği geceler.