!! RDMX LONCA SAYFASI !!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Sensin lem o 14 yaşında :) ahh gençliğim ak düştü saçlarıma artık onlarda dökülüyo :P
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GeNCFBxLiDeRR »

hadi len ezük :D kanka faceteki grubumuza katılmadıysanız katılın , katıldıysanız lütfen destek çıkın..Sadece bizim değil o grup tüm köşkün grubu.Rdm'lerden pek üye göremedim :evil: :evil:
RdmxDaffyduck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RdmxDaffyduck »

bi ben yokumdur yaf saten benimde face yok engin gibi ezükler oraya üyeykende olmam üye:P
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Rzakeskinn yazdı:Bakıyorum da hepsini yaşamışım ben. mendili boruda ütüleme, kızarmış fındık, kestane kokusu. soba ışıgına bakarak uyuma (bunu özellikle cok severdim) birde en ince ayrıntı: yagmur sesi ile sobada çatırdayan sesin verdiği o duyguyu şebnem abla bile veremiyor açıkçası. sagolasın abla :)
Bu arada ne bu kardeşim herkes bulduğunua bi tebrik, bi kutlama Hayırdır inşallah
Cemal yarışmayı kazandı. BEn onu tebrik ettim :) enkin kıskandı kendini tebrik etti :) herkes seni tebrik etti özeti bu :P :) :mrgreen:

İyi bari bende bu güzel özetinden dolayı seni tebrik ettim çakma hortlak :D :lol:
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen byhMz »

sadık. unuttun bizi artık ;)

güzel nakarat oldu ;) tüm RdM aİLESİNE sELAMLAR oLSUN
Kullanıcı avatarı
xxkirmizixx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkirmizixx »

İTİRAFLAR :)
Cadaloz kaynana
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, ...gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:))))))))))))))))

30.000 bakımı
Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Lamba
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa."

Kavga faslı
Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti. Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim. Bu durumun farkında olan karımın şu sözleri ile kendime geldim. "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!"

Nur topu
İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!" *******

Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..

Namaz
Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde. Ufaklığın teki de annesinin peşine takılmış gelmiş. Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor. ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi... *******

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...

Potansiyel müşteri
Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti.. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi. ********

1 Nisan şakası
1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim." 1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum." Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış? Yaptım gitti!

Tövbe ya
Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce "Benim için de dua et" deyiveriyorum ve babamın cevabıyla dumur oluyorum. "Kendisi nerede derse ne diyeyim?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kıRmızı...
Kullanıcı avatarı
elemeber
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen elemeber »

Merhabaa Dostlarımm,Abilerim Ablalarım Bacılarım Kardeşlerim.. ben geldimm uzun bir aradan sonra sizlerleyim.. Rdm Ailesini Çok Özledim.. İyisinizdir inşallah.. Oyunda Görüşürüz Kendinize iyi bakınn
ѕcαяℓαтιηα

|l|lllll|lll||ll||lll
ALTINORDU
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Hoşgeldin sefalar getirdin :D :D
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
Kafkasbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Legend Of TayFa

Mesaj gönderen Kafkasbey »

Mesaj alındı
"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum...
Fenaymış :)
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
KaFKaSBeYy

AşKTaveSaVaŞTA

Tayfaxhekimbaşı

Kod: Tümünü seç

LEGEND OF TAYFA WEB SAYFASI
RdmxDaffyduck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RdmxDaffyduck »

Yengemin burun ameliyatından sonra elinde bir demet çiçekle gelen abimin inceliğini, kurduğu cümleyle daha bir iyi anladık. "Hatun kokla bakayım burnun çalışıyor mu?"

Çok güldüm aşkım ellerine sağlık:)

“Lonca İletişim” sayfasına dön