öncelikle aleyküm selam abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda senide aramızda görmek istiyoruz tekrardanBeyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
http://pardusbsvuruform.tr.cx/osman17 yazdı:Loncanıza katılmayı isterim nasıl başvurabilirim?
bu linkten başvurabilirsin.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Selamın aleyküm panterlerim
Ali abi büyük geçmiş olsun,inşallah baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Allah yar ve yardımcınız olsun,duacınızız her zaman...
Ali abi büyük geçmiş olsun,inşallah baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Allah yar ve yardımcınız olsun,duacınızız her zaman...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
Aleyküm selam sevgili dostum ,kardeşim Aliciğim.
Nihayet merakımızı giderecek bir şeyler yazdın . Uzun bir süredir görüşemiyor olmamız ,Seni oldukça fazla özlememize neden oldu.
Babanın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını murad ediyorum . İnşallah sıhhat bulur ve Sen tekrar aramıza dönersin kardeşim.
Seni sabırsızlıkla bekliyoruz,tez zamanda aramıza dönmen dileği ile...
Seni seven kardeşin Veli.
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Chardonnay yazdı:Selamın aleyküm panterlerim![]()
Aleyküm selam canım
-
- Acemi Savaşçı
Ali Abi gecmiş olsun ALLAH acil şifalar versin babana. Sende kendıne ıı bak.
Ali paşam , büyük geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.Cesurzade yazdı:Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
Sana düşen de babanın bu hastalığını atlatmasın da ona yardımcı olman ve manen ve fiziken ona destek olmandır paşam.
Tez zamanda , sağlığına kavuşur baban inşaallah ,
hayırlı geceler , iyi Forumlar Pardus Loncası ve dostlarım...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Selamın AleykümBeyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
Allah acil şifalar verir inşAllah
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun Aleyküm.
Allah acil şifalar versin dualar sizinle.
Allah acil şifalar versin dualar sizinle.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Abi geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda babanın sağlığı yerine gelir.Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx