LOST LONCASI
- LosTT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LOST LONCASI
Kenana güvencim tamdır. ayrıca karekterleri satmıştı. yenı alan kişidir
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Kenan'ı severim ama AncyraxDjateşI hala onun elinde Çağlar, görünce söylemeden edemedim.LosTT yazdı:Kenana güvencim tamdır. ayrıca karekterleri satmıştı. yenı alan kişidir
Kenancolak yazdı:AncyraxMkAtaTuRK + Djateş Karakterleri Artık Benim Değild4r
AncyraxDjateşI
AncyraxDjateşII
Bu Çarlardan Başka Karakterim Yoktur...
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- Kenancolak
- Sahaf Yardımcısı
BİR ARKADAŞ SÖYLEDİ HAKKIMKDA ATİP TUTYOLARMIŞ BURDA Bİ KERE KONUŞSAM BAŞKA ŞKAYETİ OLAN ÖZELDEN ULAŞSİN BANA
BEN BU İKV DE KİMSENİN 1 KURUŞUNA GÖZ KOYMAM BUNU BILİN HA ERKANLA SİĞİNAK FLN ATİYO DİYOLAR ATAMAZMIYIM ARKADAŞİM İSTEDİĞİLE GİRERİM ONLA GİRİYORUM DİYİNE BENIMDE ÖYLE BİRİ OLDUMU SANANLAR VAR
BEN KİMSENİN BİŞEYİNİ ÇALMADIM ÇALMAMDA BUNU BÖYLE BİLİN
BEN BU İKV DE KİMSENİN 1 KURUŞUNA GÖZ KOYMAM BUNU BILİN HA ERKANLA SİĞİNAK FLN ATİYO DİYOLAR ATAMAZMIYIM ARKADAŞİM İSTEDİĞİLE GİRERİM ONLA GİRİYORUM DİYİNE BENIMDE ÖYLE BİRİ OLDUMU SANANLAR VAR
BEN KİMSENİN BİŞEYİNİ ÇALMADIM ÇALMAMDA BUNU BÖYLE BİLİN
AncyraxDjateşI
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
doğruluk payı ne kadrdır bilemem kenana da bir lafım yok ama mcdonals yani kenanın şifasını alan adam şöyle demişti kenandan şifayı aldık anıl 2 gün snra 700 ml para aktardı sabah girdim bktım yoktu sadece kenan biliyordu üstü demişti klandan.Kenan Erkan Çolak LoSTxJaCoP u çalan karektersiz amcaoğlun şimdiki adıda IıIaLeSTaIıI biz bunu heryerden yazıyorz bize karşı bir samimiyetin var peki bu karektersizle girmen doğru bir şey mi ?
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- Kenancolak
- Sahaf Yardımcısı
LoSsTT yazdı:doğruluk payı ne kadrdır bilemem kenana da bir lafım yok ama mcdonals yani kenanın şifasını alan adam şöyle demişti kenandan şifayı aldık anıl 2 gün snra 700 ml para aktardı sabah girdim bktım yoktu sadece kenan biliyordu üstü demişti klandan.Kenan Erkan Çolak LoSTxJaCoP u çalan karektersiz amcaoğlun şimdiki adıda IıIaLeSTaIıI biz bunu heryerden yazıyorz bize karşı bir samimiyetin var peki bu karektersizle girmen doğru bir şey mi ?
Anıla Çarı Sattım Üyebilgilerini Değisti Çar Aktarıldı Saol Kenan Dedi Çalmak İstesem Çarı Aktarmazdım Önce Parayı Almıştım Zaten erkan la evet g.b. Attım atarımda ben herkezle g.b. Atarım hırsız olsada beni sövmiş bırısi olsada ben kin tutmam ben kimsenin emeğini çalmam kimseyide anabacı sövmem kimin ne yaptığı benı ilgilendhrmez ben kendi kiş4liğime bakarım
AncyraxDjateşI Den Başka Çarım Yoktur...
AncyraxDjateşI
- lostxxx
- Demirci Çırağı
GÜNCEL .. !
Loncamıza yeni katılan kişilerin isimleri değiştirildekten sona güncel liste hazırlıcam .
Loncamıza yeni katılan kişilerin isimleri değiştirildekten sona güncel liste hazırlıcam .

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
Loncaya her hangi bir alım yoktur sadece tandklarımızı alıyoruz o yüzden oyundan pm atmayın !!!
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
Daima Güncell
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
ııİSKARıı, Fianxhokkabazsın, xKaPTaNx loncamız üyesidir.
Loncaya herhangi bir alım söz konusu değildir lütfen bu yüzden oyunda pm atmayın bana.Sadece tandığımız ve güvendiğimiz kişileri alıyoruz.Bizi diğer loncalardan ayıranda bu. . .
Loncaya herhangi bir alım söz konusu değildir lütfen bu yüzden oyunda pm atmayın bana.Sadece tandığımız ve güvendiğimiz kişileri alıyoruz.Bizi diğer loncalardan ayıranda bu. . .
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM