Oziii yazdı:Bende Ruhhumdan Yanayım Ezükler Haberiniz Ola Buldunuz Tek Yükleniyorsunuz Demi 2'miz Alt Üst Edecğiz Buraları Hele o Enkün Ezüğü Tam Bir Fırsatcı zaten İlk Onu Rdm'den Atarak Değiştiriyoruz Bu Loncayı...
Ezikler konusuyo işte loncayı ele geçirim seni atcam loncadan
Biz Seni Attıkta Ne Oldu Çarları Silmek Bilmiyon Yüzsüz Abiyle Kardeş Loncayı Fethettiniz
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..! İyİ FoRuMLaR... Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
IKV kurulduğu günden itibaren bir çok lonca kurulmuştur.Ve hala kurulmaktadır.Fakat loncaların en çok istediği ''Lonca sistemi'' güncellemesi getirilmemiştir.Oyuncuların önerilerinin önemsendiği oyunda, grup oluşturarak isteğimizi birlikte desteğe yollarsak , Lonca sistemi güncelleştirilmesi için faydalı olabilir.İlk aşama olarak , loncalara ait bir grup kurduk.Bu grup Face üzerinden yürütülücek ve herkesin fikrini alıp , birlikte hareket edeceğiz.
Lonca sisteminin gelmesini isteyen arkadaşlar ilk olarak ;
Hu hu Ahali-i Bülbüliyye ne yapar ne edersiniz bakalım keyifler iyidir inşallah ? Görüşmeyeli ortalık biraz durulmuş sanki karıştırsam mı gene Önceden bu kadar ara verince forumda 10 15 sayfa geçmiş olurdu Şimdi Sadece darbe planları ile kalıyor icraat nerde huuuuuuuuu enkin bak Rdmxgazi bekliyor ne demişler nerde hareket orda bereket
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kıj pempe bu rdm leri hiç sevmiyorum hea sakın duymasınlar ama sendnde nefret ediyom:D özledim hepinizi kardeşlerim benim murat enkin ruh pempe ve su anda aklıma gelmeyen dier RDMX üyeleri deger verilmeye deyer insanlarsınız unutmayın canlarım benim sizin gibi dost fazla kalmadı oyunda ama su Pempeyi gelince süikast düzenlicem indirecem:D...
erkontxbizans yazdı:Kıj pempe bu rdm leri hiç sevmiyorum hea sakın duymasınlar ama sendnde nefret ediyom:D özledim hepinizi kardeşlerim benim murat enkin ruh pempe ve su anda aklıma gelmeyen dier RDMX üyeleri deger verilmeye deyer insanlarsınız unutmayın canlarım benim sizin gibi dost fazla kalmadı oyunda ama su Pempeyi gelince süikast düzenlicem indirecem:D...
bi git yaa gelme demedikmi sana ne yüzsüz cıktın sen ya :mrgreen: :mrgreen: süikastmış sen gelde görtericem ben sana kac bucakmıs beyazköşk:Pcici bak kendıne ezik sey:D :mrgreen: