Katılmamak elde değil.Cesurzade yazdı:Türkiye 1 inci liginde 2 takım var ,birisi Fenerbahçe ,diğeride 17 takımın toplamı![]()
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
2000 yılında Galatasaray için söylenen "Ligde 2 takım vardır,Galatasaray ve diğerleri" sözünü (ç)alıntı yaparak kullanma lütfen Veli abim 
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
katılmamak elde değilGodfreyxSpider07 yazdı:2000 yılında Galatasaray için söylenen "Ligde 2 takım vardır,Galatasaray ve diğerleri" sözünü (ç)alıntı yaparak kullanma lütfen Veli abim
ne demişler gerçekleri tarih yazar ,tarihide GALATASARAY
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: My World
Selam olsun Size Pardus Pantera loncası Sakinleri,
Loncanıza katılmak istiyorum eger uygun görürseniz
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
osman17 yazdı:Selam olsun Size Pardus Pantera loncası Sakinleri,
Aleyküm selam .
Eğer kriterlerimize uygun isen tabiki kapımız açıktır.
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
geçmiş olsun abi.allah şifalar versin.kısa zamanda problemler hallolur inşallah.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
A.selam abi geçmiş olsun bir durum söz konusu olduğunu anlamıştık fakat günden güne gerçekten çok merak ettik inşallah tekrar aramızda görürüz seni...Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Fearoftheclipse yazdı:A.selam abi geçmiş olsun bir durum söz konusu olduğunu anlamıştık fakat günden güne gerçekten çok merak ettik inşallah en yakın zamanda aramızda görürüz seni...Beyzade yazdı:S.a Arkadaslar. Bildiginiz üzere uzun zamandir yoktum. Herkezin bi zor kötü zamani oldugu gibi bende zor bi dönemden geciyorum bu aralar. Babam agir bi hastalik geciriyor. Cok ilgi istiyen bi hastalik bu ve bende onun yaninda bulukmak mecburiyetindeyim. Bütün islere suan ben kosturdugum icin sizlere hic vakit ayiramadim. Yaklasik bi zaman daha olmayacagim. Umarim sag sahlim bu isi atlatip iyi haberlerimle yaniniza dönecegim. Kendinize cok iyi bakin, bir bütün olmaya devam edin. Hadi pantera Ailesi en kisa zamanda görüsmek üzere. Sevildiginizi unutmayin!!!
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: My World
Loncanıza katılmayı isterim nasıl başvurabilirim?