Tabiii tabiiii her zamanki yerde bizim yurttaCanceazi yazdı:Mert bilirsin bizim okulda o geyik yokWizards yazdı::geek: :geek: okulumda genellikle çöm ( çok önemli mahlukat ) olarak geçerDeathxShock yazdı:Çömezler :twisted:Canceazi yazdı:Wizards yazdı:evet 10. sınıf öğrencisiyimaynen
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
bayram abi de gelecek mi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
harbiden ha pardon bayram abi yeterince feyiz depolayamamışımDeathxShock yazdı:Arkada bizi izliyodu görmedin mi![]()

Ohooo Bir Hafta Foruma Girmedik Neler Neler Olmus
Nazım Hemen AçıLmış Bakıyorum da İyi Uyum Sağlamışsın Direk İzdivaçtan Girdiğine Göre... :lol:
Gittiğin OkuL Gayet Kaliteli Ve Orada 2-3 Tanıdığım Var Nazım . Tekrardan Tanışmış OLduk
İnsallah Bir Kac Zaman Sonra Daha Yakından Tanıyacağız Birbirimizi...
Diğer Kardeslerime de Basarılar Diliyorum... Aman ha 1o. Sınıfı Su Gibi İçin İLerde Cok Lazım OLacak Sizlere...
Derslerinize 4 ELLe SarıLın ki Yazın Eğlenirken İçinizde Burukluk Olmasın. Sonra : '' Koray Biraz Yavaş Uçalım Kemerimi Daha Sıkamadım'' Demeyesiniz benden Söylemesi Hadi Bakalım
Nazım Hemen AçıLmış Bakıyorum da İyi Uyum Sağlamışsın Direk İzdivaçtan Girdiğine Göre... :lol:
Gittiğin OkuL Gayet Kaliteli Ve Orada 2-3 Tanıdığım Var Nazım . Tekrardan Tanışmış OLduk
Diğer Kardeslerime de Basarılar Diliyorum... Aman ha 1o. Sınıfı Su Gibi İçin İLerde Cok Lazım OLacak Sizlere...
Derslerinize 4 ELLe SarıLın ki Yazın Eğlenirken İçinizde Burukluk Olmasın. Sonra : '' Koray Biraz Yavaş Uçalım Kemerimi Daha Sıkamadım'' Demeyesiniz benden Söylemesi Hadi Bakalım
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
MeGaStaR yazdı: Ohooo Bir Hafta Foruma Girmedik Neler Neler Olmus![]()
Gittiğin OkuL Gayet Kaliteli Ve Orada 2-3 Tanıdığım Var Nazım . Tekrardan Tanışmış OLdukİnsallah Bir Kac Zaman Sonra Daha Yakından Tanıyacağız Birbirimizi...
Derslerinize 4 ELLe SarıLın ki Yazın Eğlenirken İçinizde Burukluk Olmasın. Sonra : '' Koray Biraz Yavaş Uçalım Kemerimi Daha Sıkamadım'' Demeyesiniz benden Söylemesi Hadi Bakalım![]()
Koraydan seçmeler
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Bekarlık başıma vurmuştu zaten ben de dedim izdivaçtan gireyim tanışalımMeGaStaR yazdı: Ohooo Bir Hafta Foruma Girmedik Neler Neler Olmus![]()
Gittiğin OkuL Gayet Kaliteli Ve Orada 2-3 Tanıdığım Var Nazım . Tekrardan Tanışmış OLdukİnsallah Bir Kac Zaman Sonra Daha Yakından Tanıyacağız Birbirimizi...
Derslerinize 4 ELLe SarıLın ki Yazın Eğlenirken İçinizde Burukluk Olmasın. Sonra : '' Koray Biraz Yavaş Uçalım Kemerimi Daha Sıkamadım'' Demeyesiniz benden Söylemesi Hadi Bakalım![]()
Umuyorum derslerin okulun iyi gidiyordur yazın istediğin yere yerleştiğinin haberini de duyarız.
Neyse lafı uzatmayayım aileden gelen yoğun istek üzerine polinomlarla uğraşmaya gidiyorum.İzdivaçtan girmiştim polinomdan da çıkmış oldum.
:roll:numberone yazdı:MeGaStaR yazdı: Ohooo Bir Hafta Foruma Girmedik Neler Neler Olmus![]()
Koraydan seçmeler
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
İnsallah Kardesim Simdilik İyi ve Yoğun Gidiyor Umarım Karsılığını Alırız . .Wizards yazdı:
Bekarlık başıma vurmuştu zaten ben de dedim izdivaçtan gireyim tanışalım![]()
Umuyorum derslerin okulun iyi gidiyordur yazın istediğin yere yerleştiğinin haberini de duyarız.
Neyse lafı uzatmayayım aileden gelen yoğun istek üzerine polinomlarla uğraşmaya gidiyorum.İzdivaçtan girmiştim polinomdan da çıkmış oldum.
İyi Calısmalar Simdiden Unutma Her Bir Terimin Üssü '' € ~ N '' Olacak
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Her katsayı da €RMeGaStaR yazdı:İnsallah Kardesim Simdilik İyi ve Yoğun Gidiyor Umarım Karsılığını Alırız . .Wizards yazdı:
Bekarlık başıma vurmuştu zaten ben de dedim izdivaçtan gireyim tanışalım![]()
İyi Calısmalar Simdiden Unutma Her Bir Terimin Üssü '' € ~ N '' Olacak![]()