Bakın da face alın be şu adamlardan
Arz klanının temsilcisi [GM]Madtürk.
Lodos klanının temsilcisi [GM]Abura.
Bu adamlardan sonra gelen hiçbir GM'den hayır yok
Aerrow yazdı:
Bakın da face alın be şu adamlardan![]()
Bu adamlardan sonra gelen hiçbir GM'den hayır yok![]()
sağlık olsun bişeyler alsalar yeter şu adamlardan face feyz hiç fark etmezYineLokal yazdı:Aerrow yazdı:
Face alın mı ?
Feyz alın demek istedin heralde ?
Aerrow yazdı:sağlık olsun bişeyler alsalar yeter şu adamlardan face feyz hiç fark etmezYineLokal yazdı:Aerrow yazdı:
Face alın mı ?
gibi gibiYineLokal yazdı:Aerrow yazdı:sağlık olsun bişeyler alsalar yeter şu adamlardan face feyz hiç fark etmezYineLokal yazdı:Aerrow yazdı:
Face alın mı ?
Hem facede eklesinler hemde örnek olsunlar hesabı
[GM]Nocomment yaptığın hiç etik değil forumda bizimde sahte hesaplarımız olmuştu ama böyle bişeyi bizim yapmamız normalHellRiDerS yazdı:Yaptığımız araştırma sonucu [GM]Nocomment sahte hesap açarak kendine oy verme sureti ile oylarını yükselttiği tespit edilmiştir.
srfiscn yazdı:[GM]Nocomment yaptığın hiç etik değil forumda bizimde sahte hesaplarımız olmuştu ama böyle bişeyi bizim yapmamız normalHellRiDerS yazdı:Yaptığımız araştırma sonucu [GM]Nocomment sahte hesap açarak kendine oy verme sureti ile oylarını yükselttiği tespit edilmiştir.sen gelmişsin 70 yaşına böyle yapıyon ayrıca ne karizmasından bahsedisun ya yaşın olmuş 70 tamam gözlükler biraz deişik göstermiş ama o kadar
Ben sana vermedim HellRiderS e verdimNocomment yazdı:Sahte hesapla oy çaldı diyenleri ıspata davet ediyorum.Gönüllerin birincisiyim![]()
srfiscn yazdı:[GM]Nocomment yaptığın hiç etik değil forumda bizimde sahte hesaplarımız olmuştu ama böyle bişeyi bizim yapmamız normalHellRiDerS yazdı:Yaptığımız araştırma sonucu [GM]Nocomment sahte hesap açarak kendine oy verme sureti ile oylarını yükselttiği tespit edilmiştir.sen gelmişsin 70 yaşına böyle yapıyon ayrıca ne karizmasından bahsedisun ya yaşın olmuş 70 tamam gözlükler biraz deişik göstermiş ama o kadar
Ve sen ! bana 70 yaşında diyen kunduz , seni gözlüklerimle döverim, kimin adamı isen söyle o çıksın karşıma![]()
Oy verende vermeyende sağolsun ( oy vermeyenleri ah bilsem) bizde demokrasi var, bana oy verenler tam demokratttır