<> Kurt Loncası <>
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Re: <> Kurt Loncası <>
Hatırladıgım ilk loncalar Karargah ve Godfreyler di Muradım sonradan loncalar acıldı daha 1 ay once acılan loncalar var mesela yada 2 ay once sayfalarına girip bakıyorum sadece guluyorum cunku bilirim ben onların nerden geldiklerini sana da tavsiyem gül gec ben oyle yapıyorum kendine cok iyi sıkma canını 2 gunluk dunya icin...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Mertkan o görevi ben organize ediyordum elimden geldiği kadar adil sıralamam gerekmezmiydi ben gittiğimiz bit çok seferinde Börteçinex dende adam aldım grubuma gitmeden seni aradığım bile oldu loncandaki çoğu adamın görevini yapanda yne bendim ama bunların konusunu burada açmak istemiyorum biz savaş için yada Görev için Kurt Loncası Toplan dediğimizde adamalrın buna uyamassa ne yardım görüceklerdi ki kaldı ki unuttun sanırım loncayı birleştrdiğimizde bizim üye alımlarını kapatım Börteçineye yoğunlaşma kararı almıştık bunlarıda geç adam #@!? diyor bunun neden diyo ben kendi adamlarımın kendi charlarımın görevlerini yapıyormuşum diye dyormuş benim Kurtreiis charımın gdışında hiç bir charımın görev olmadı o gün oraya gelen Kurtlarında çoğunun görevi olmadı o günden kalan 5 grubun görevinide verdiğim sözü tutup yerine getirdim adamın o kadar adamdıysa bunlarıda dile getirseydiya adam hem diyor Kurt Loncasına öncelik tanıyorsun ki kendiside Kurt Loncası üyesi olduğu halde sırası biraz geri kalınca vay efendim neden geri kalıyor sen adil deilsin onuda ön sıralara alsam adil olurmuydum bunlarıda düşünümeniz lazım burada yazzam yazıcak çok şey var daha ama yazmıyorum konu burada kapandı herkese ilerki oyun hayatıdna başarılar ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
sen bizi sıraya bile koymadın murat artı loncadaki cogu adamın görevini yaptın derken kimsenin görevi olmadı sadece börteçine idikurt oda şifa oldugu için kadime çağrıldı ...
ben sana haksızlık yapısun derken bizi sıraya bile koymamandı ...
ben senın ıcın kabuslarla kötü oldum Bizim bi çıkarımız yok
ben o gün grup lideriyimdim haksızlık olmasına izin vermedim .
benimde söyliycek çok seyi,m var ama kimse bizi kötü bilmesin sizede başarılar ...
benimde söyliycek çok seyi,m var ama kimse bizi kötü bilmesin sizede başarılar ...
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Diğer Kurt Loncasına Üye Olan Loncaların Kurtlar Bunyesinden Ayrılması Açıkçası Kurtlar Loncası Üyesi Olarak Beni Etkilemedi Ve Etkilemezde.Yanlış Anlaşılma Olmasın Kotu Bir Niyet Yok Konuşmamda.
Kurtlar Loncası Bu Sunucunun En Köklü En Kaliteli Loncası Diyebilirm Buna Şüphe Yok.Bu Kaliteyi Bu Saygınlı Da Tek Başına Aldı Ve Tek Başınada Sürdürür.Kimsenin Şüphesi Olmasın.
Ben Kurtlar Loncasına Baglı Bir Oyuncuyum.Ve Bu Kararı Kendime Gore Degerlendirdimde Olumlu Buluyorum.İnş Diğer Loncalar Adınada Olumlu Sonuçlar Verir.
Oyunda 1 1-5 Ay Yoktum Tekrardan Döndüm.Gittime Sevinenlerde Oldu Tabiki Dondume Doğal Olarak Sevinmeyenlerde.Ben Oyunda Herkezi Özledim Ve Herkezi Ne Olursa Olsun Sevdimi Özledimi Anladım.Herkeze Saygım Sonsuz.Oyunda Oldum Sure İçerisinde Kimse İle Polemige Girmemeye Karar Verdim.İnş Sizlerde Bunu Zorlamazsınız.
Tüm Dostlarıma Selam Olsun Tekrardan Sizlerleyim.
( Dondum Gun Bana Kadimi Hediye Eden Dostlarıma Kardeşlerime Emegi Geçen Herkezede Teşekkür Ederim )
Kurtlar Loncası Bu Sunucunun En Köklü En Kaliteli Loncası Diyebilirm Buna Şüphe Yok.Bu Kaliteyi Bu Saygınlı Da Tek Başına Aldı Ve Tek Başınada Sürdürür.Kimsenin Şüphesi Olmasın.
Ben Kurtlar Loncasına Baglı Bir Oyuncuyum.Ve Bu Kararı Kendime Gore Degerlendirdimde Olumlu Buluyorum.İnş Diğer Loncalar Adınada Olumlu Sonuçlar Verir.
Oyunda 1 1-5 Ay Yoktum Tekrardan Döndüm.Gittime Sevinenlerde Oldu Tabiki Dondume Doğal Olarak Sevinmeyenlerde.Ben Oyunda Herkezi Özledim Ve Herkezi Ne Olursa Olsun Sevdimi Özledimi Anladım.Herkeze Saygım Sonsuz.Oyunda Oldum Sure İçerisinde Kimse İle Polemige Girmemeye Karar Verdim.İnş Sizlerde Bunu Zorlamazsınız.
Tüm Dostlarıma Selam Olsun Tekrardan Sizlerleyim.
( Dondum Gun Bana Kadimi Hediye Eden Dostlarıma Kardeşlerime Emegi Geçen Herkezede Teşekkür Ederim )

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
ayazeren yazdı:sen bizi sıraya bile koymadın murat artı loncadaki cogu adamın görevini yaptın derken kimsenin görevi olmadı sadece börteçine idikurt oda şifa oldugu için kadime çağrıldı ...
Ayazeren ben sana hataları sayim benim hatam sıraya koymamak diyosun öylede ama birde benim açımdan düşünmeniz lazımdı söz konusu Kadim Hidra Organizasyonundan önce bizlerr Kadim Hidrayı hiç kesememiştik ben dahil oradaki herkesin görevi duruyordu ama şu husus var biz göreviz olsun diye orada deildik klanın ve ittifaklarımızın şerefi için uzun zaman çırpındık kendi kasalarımızı bu işe açtık iksirler ürettik ve bu organizasyonlardda kullandık o gün gittiğimizde 1 defa bile olsa bu görevi yapıp şeytanın bacağını kırmak bu uğursuzluğu üstümüzden atmak peşindeydik ben bu organizasyonu yürütürken emin ol yazmaktan oyun filan oynayamıyorum aynı anda klan bölge söyle grup ve rol yap kanalından omnlarca oyuncuya hitap etmek zorundayım böyle organizasyonlarda kargaşa çıkıyor bunu dizginlemek çok zor neden mi herkeste aç gözlülük oluyor ilk biz keselim bizim görev aradan çıksında sornası kolay bunu düşünenler arasında sende vardın orada bulunanların %90 da aynı düşüncedetydi herkesmeye başladığımızda bundan sonra biz dalalım pm siz geliyordu bana ve ehr gruptan grup başkanı ve gruptakilerrin çoğudnan geliyordu ben o kargaşada adil sıralama yapmaya çalıştım ki adildi de bence sen diyorsun Kurtları ön sıraya aldın o gün benim grubundan başka 1 grubun daha görevi oldu buda sanırım 6. gruptu emin deilim o gruptada benim kendi grubumdada loncamda olmayanlar vardı toplasan 1 grup ancaktı görevi olan bende gelen pm lerden elimden geldiği kadar bizim loncayı geri atmaya çalıştım sizde kiyani Börteçinede ki düşünce yanlıştı neden mi biz ittifak loncaları gibi deildik kurulş yapılanma olarak ittifaktaki loncalardan ziyade birleşmiş tek bir locna sistemine geçmiştik bu dev loncanın adı Kurt Loncasıydı Börteiçne - Bozkurt - Kurtlar bunların hepsi Kurt Loncasını oluşturuyordu sizde Kurt Locnası üyesiydiniz bunu böyle kabullenmeniz gerekirdi sizde öne alınca herkes kendi Loncalarını düşünüyorlar zihniyetini savunmazmıydılar ? ben bu düşünceyle her seferinde sizi geri gruplara attım ben Kadim Organizasyonlarında Börteçineden de adam aldığım oluyordu ilk grubuma ki söz konusu organizasyondada Mertkanı cepten arayıp oyuna şifayla girmesini kendi grubumdaki yerini almasınıda söylemiştim tek bir lonca düşüncesini tüm loncalarımızda iyice zihinlere yerleştirebilmek için ama olmadı nafile senin bunu kavrayamamış olman başlı başına büyük bir hata Klan kanalından aleyhimde konuşman daha büyük bir hata Mertkan'ın benim tepkimi umursamaz davranışı ki 2. kez oldu daha büyük bir hata lider olarak sizin bunları düşünmeniz gerekirdi ben yine brteçineden kimseye kinim yok olmazda ben dava adamıyım dava yoldaşlarıma kin gütmem ama o gün klan kanalıdnan bana karşı yapılan terbiyesizlik bana çok koydu benden başka bu klanın derdine koşan kaçtane lonca lideri avrdı çoğu atılan pm leri kayle bile almaz ken ben herkesle elimden geldiği kadar ilginemkeye çalışıyorum elimden geldiği kadar herkese ayrdım etmeye çalışırken bana karşı bir görev içinsergilenen tutum sence ne kadar haklıydı sizler bu tür görevlerde kurmuş olduğunuz 1 grubu yönetmekte zorlanırken ben tüm grupları yönetmek zorunda kalıyorum ve bu bana hiç haz vermiyor sizler bir grubu sapa sağlam kadime götürmeyi çoğu zaman başaramazken ben koca organizasyonda sıralamada bir hata yapmam bu kadar tepki görmemeliydi kaldı ki ben o gün ne dedim benim göreve götürdüğüm adamlardan hepsinin görevini yapıcam şeref sözü dedim yapmadım mı ?? yapmadın kaldı diyen varsa gelsin yeni sözüm söz lafımın arkasındayım bu görevdede klanın yardımına koşmaktan vaz geçmiycez ama o gün orada hakkıma girenler aleyhimde konuşanlara hakkımı helal etmiyorum daha öncede söyledim yine söylüyorum yazıklar olsun ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
dreamtr yazdı:Hatırladıgım ilk loncalar Karargah ve Godfreyler di Muradım sonradan loncalar acıldı daha 1 ay once acılan loncalar var mesela yada 2 ay once sayfalarına girip bakıyorum sadece guluyorum cunku bilirim ben onların nerden geldiklerini sana da tavsiyem gül gec ben oyle yapıyorum kendine cok iyi sıkma canını 2 gunluk dunya icin...
Abdullah kardeşim görevi oyunu filan adama koymuyorda yapılan yardımlara nankörlik edlmesi bide bizi kötü göstermeye çalışmaları yokmu ölüm gibi Türkiyemx Loncası Başkan Süleyman efendi ki nankör it fırsat bulmuş klandan beni karalamaya çalışıyor köpek şurada bi sinrlerime hakim olamasam buraya döksem rezil olcuak utanmadan bide aleyhimde konuyor ne diyim ayzıklar olsun ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Murat Kardeşim Bu Tip İnsanları Sil Defterden Devam Et.
Tüm Sunucu Seni Tanıyo Ve Oyundaki Yapını , Gerçek Hayattaki Yapını Biliyo.
Herşeyi Üstlenen Yürüten Olması İçin Elinden Geleni Yapan Gerektinde Geceni Gunduzunu 1 Gorev İçin Saatlerini HArcadını HErkeze Biliyor.Ve Bunları Çogu Seferinde Kendin İçin Yapmadını Da Çok İyi Biliyor.
Sen Tılsımın Demir Başlarındansın.Seni Karalamaya Çalışanlar Senin Üzerinden Bu Şekilde Pirim Yapmaya Çalışanlar Tılsım İçin Bu Kadar Didinen Adamı Kaybetmeye Çalışıyolar Heralde.
Takma Ve Konuyu Uzatma Derim.Çünkü Bir Şeylere Emek Verip Emek Verdin Şeyleri Kişileri Adam Yapıp Sonra Karalanmaya Çalışmak İnsafsızca Bir Şeydir.
Sıkma Canını Reis ' İm
Tüm Sunucu Seni Tanıyo Ve Oyundaki Yapını , Gerçek Hayattaki Yapını Biliyo.
Herşeyi Üstlenen Yürüten Olması İçin Elinden Geleni Yapan Gerektinde Geceni Gunduzunu 1 Gorev İçin Saatlerini HArcadını HErkeze Biliyor.Ve Bunları Çogu Seferinde Kendin İçin Yapmadını Da Çok İyi Biliyor.
Sen Tılsımın Demir Başlarındansın.Seni Karalamaya Çalışanlar Senin Üzerinden Bu Şekilde Pirim Yapmaya Çalışanlar Tılsım İçin Bu Kadar Didinen Adamı Kaybetmeye Çalışıyolar Heralde.
Takma Ve Konuyu Uzatma Derim.Çünkü Bir Şeylere Emek Verip Emek Verdin Şeyleri Kişileri Adam Yapıp Sonra Karalanmaya Çalışmak İnsafsızca Bir Şeydir.
Sıkma Canını Reis ' İm

- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
kurtreis yazdı:dreamtr yazdı:Hatırladıgım ilk loncalar Karargah ve Godfreyler di Muradım sonradan loncalar acıldı daha 1 ay once acılan loncalar var mesela yada 2 ay once sayfalarına girip bakıyorum sadece guluyorum cunku bilirim ben onların nerden geldiklerini sana da tavsiyem gül gec ben oyle yapıyorum kendine cok iyi sıkma canını 2 gunluk dunya icin...
Abdullah kardeşim görevi oyunu filan adama koymuyorda yapılan yardımlara nankörlik edlmesi bide bizi kötü göstermeye çalışmaları yokmu ölüm gibi Türkiyemx Loncası Başkan Süleyman efendi ki nankör it fırsat bulmuş klandan beni karalamaya çalışıyor köpek şurada bi sinrlerime hakim olamasam buraya döksem rezil olcuak utanmadan bide aleyhimde konuyor ne diyim ayzıklar olsun ...
Yolda geçerken görmüşlüğüm vardır denk gelmiştir Muradım ama tanımam salla böylelerini senin sayende bir yerlere geldiklerini onlarda biliyorlar bizlerde biliyoruz onun için salla kardeşim boş ver...
He is a dream,Er ist traume...
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Abdullah SUCU
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
KURT LONCASI YÖNETİM KONSEYİ
Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad - Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye - Kurtlarxbozkurt
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtreiis
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxfatiha
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkurtpençe
Lonca Üye Gözlem Sorumluları = Kurtlarxkadriye - Kurtlarxbozkurt
Kurtreiis - Kurtlarxfatiha - Kurtlarxsuskun - Kurtlarxkürşad - Kurtlarxkurtpençe
Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkadriye - Kurtlarxbozkurt
KURT LONCASI YÖNETİM GÖREVLİLERİ
Lonca genel Başkanı = Kurtreiis
Lonca Genel Komutanı = Kurtreiis
Lonca Kasa Sorumlusu = Kurtlarxfatiha
Lonca Üretim Sorumlusu = Kurtreiis - Kurtlarxsuskun
Lonca Alım genel sorumlusu = Kurtlarxsuskun
Lonca Üye gözlem Sorumlusu = Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxkurtpençe
Lonca Üye Gözlem Sorumluları = Kurtlarxkadriye - Kurtlarxbozkurt
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Kurtlar Lonca Üyeleri
Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlaraxkapanı
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse -Kurtlarxbusecik
Kurtlarxşifacı
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxbüyücü
Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxxberkan - Kurtlarxberkan - Kurtlarxuzman
Kurtlarxkanka
Kurtlarxölümsüz - Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxdjosman - Kurtlarxxdjosman
Kurtlarxgülnaz -Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxahmett
Kurtlarxfakoe
Kurtlarxcellatı
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxsarıyer
Kurtlarxjunior - Kurtlarxpörfect
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxanqaralı
Kurtlarxefexx
Kurtlarxçılgın
Kurtlarxefsane
Kurtlarxyusuf
Kurtlarxarazi
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxleyla
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxaryemüs
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxdeath
Kurtlarxsümeyra
Kurtlarxdr
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxhezeyan
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxaliii
Kurtlarxrxxe
Kurtlarxexxe
Kurtlarxkupakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurtlarxsena - Kurtxmxs
Kurtlarxmelisa
Kurtlaraxkapanı
Kurtlarxsofrası
Kurtlarxbuse -Kurtlarxbusecik
Kurtlarxşifacı
Kurtlarxsagopa
Kurtlarxbüyücü
Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxbozkurtt
Kurtlarxxberkan - Kurtlarxberkan - Kurtlarxuzman
Kurtlarxkanka
Kurtlarxölümsüz - Kurtlarxyekx
Kurtlarxscroker
Kurtlarxdjosman - Kurtlarxxdjosman
Kurtlarxgülnaz -Kurtlarxgülzazz
Kurtlarxahmett
Kurtlarxfakoe
Kurtlarxcellatı
Kurtlarxsamara - Kurtlarxsamaraa
Kurtlarxgökdeniz
Kurtlarxsarıyer
Kurtlarxjunior - Kurtlarxpörfect
Kurtlarxgöktürk
Kurtlarxkürşadd
Kurtlarxguick
Kurtlarxanqaralı
Kurtlarxefexx
Kurtlarxçılgın
Kurtlarxefsane
Kurtlarxyusuf
Kurtlarxarazi
Kurtlarxgökbörü
Kurtlarxltexasll
Kurtlarxcrash
Kurtlarxleyla
Kurtlarxrumeysa
Kurtlarxaryemüs
Kurtlarxrapçi
Kurtlarxsınırsız
Kurtlarxsarı
Kurtlarxdeath
Kurtlarxsümeyra
Kurtlarxdr
Kurtlarxüçhilal
Kurtlarxavcıbaba
Kurtlarxsessiz
Kurtlarxavcı
Kurtlarxhezeyan
Kurtlarxdr
Kurtlarxkomando
Kurtlarxaliii
Kurtlarxrxxe
Kurtlarxexxe
Kurtlarxkupakızı
Kurtlarxgül
Kurtlarxgülüm
Kurtlarxfearx
Kurtlarxqueen
Kurtlarxaspe
Kurtlarxserdar
Kurtlarxleanbeck
Kurtlarxrudboy
Kurtlarxejder
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...