hesap güya bugün açılıyodu açılmaıd sinirliyim sana patlarım ha xDfundafuni456 yazdı:maL maL durma gitmeni isteyen 3-5 çapulcu onalrın sözlerinide dikakte alıyosan ne diim bn sna:DKaRASiS yazdı:yok alışdık artık baksana herkes git diyo xDfundafuni456 yazdı:alındığın söyleme=))KaRASiS yazdı:funda senden beklemezdim sağolasın xD
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
açılrı gider merk etme sen:DKaRASiS yazdı:hesap güya bugün açılıyodu açılmaıd sinirliyim sana patlarım ha xDfundafuni456 yazdı:maL maL durma gitmeni isteyen 3-5 çapulcu onalrın sözlerinide dikakte alıyosan ne diim bn sna:DKaRASiS yazdı:yok alışdık artık baksana herkes git diyo xDfundafuni456 yazdı:alındığın söyleme=))KaRASiS yazdı:funda senden beklemezdim sağolasın xD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
forumun sevilen yüzü MORDuMan (yani ben) geri döndüm vatana millete foruma oyuna geçmiş olsun
(=

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Gçmş olsn ama=) artık bu asırlık konuyu güncelleme=)
zaten ilk sayfadaydı can xDVandervaart yazdı:Gçmş olsn ama=) artık bu asırlık konuyu güncelleme=)

- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
yüzde doksan içeriğini okumamıştır ondan güncelemiştir=))MORDuMan yazdı:niye güncel getirdin anlamadım
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
-
- Kadim Hidra Avcısı
MORDuMan yazdı:bence post kasmak için sabah full bunun yorumlarıyla doluydu oyun
Kimin yorumlarıyla açıklık getir