Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
lan delikurt sizin loncanın ne kadar karaktersiz oldunu herkes bilio
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Delikurt ezmesi dandik özcana katılma sebebin dün gece Saat 00:30 da 7*1 yendigim vs sonucumu aglam çocuk...Vs dedin kaubl ettik aglaın hasar var dedin tmm dedik sonra gittin mcbalamirden Max itemleri aldın gene kodum...Ama hala adam olamamışsan gel gene korum ama şunu bil bükemediğin bileği her zman öpeceksin..
Atabeyxbaşkan
Atabeyxnarqoticq
Atabeyxabsolute
Atabeyxbaşkan
Atabeyxnarqoticq
Atabeyxabsolute

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Atabeyxradula yeni üyemizdir.Hayırlı olsun.
Selametle.
Atabeyxkomutan
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
Ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok,Ne kıyafetler gördüm içinde insan yok...
Selametle.
Atabeyxkomutan
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
Ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok,Ne kıyafetler gördüm içinde insan yok...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Radula sunucuya yeni geldiğini iddia ediyor adamda full yücelen direnç/kritik set çıban yoğurdu para vs hepsi var ne ayak?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Melankolik yazdı:Radula sunucuya yeni geldiğini iddia ediyor adamda full yücelen direnç/kritik set çıban yoğurdu para vs hepsi var ne ayak?
Bilgilendirme için teşekkürler.Radula yani Gürkan arkadaşımızın arkadaşları,biz ve kendi çabasıyla birşeyler biriktirip aramıza katılmak istedi diğer charı Taklit.Kafanızda soru işareti kalmasın teşekkürler.

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ucube aramıza katılmıştır. Hayırlı olsun.Ucube'yi loncamıza almamızda önemi olan Atabeyxsheker (Hilal) e tşkler...
Bu arada nişanlım sevgili Ela 'ma Atabeyxbynkmtn char açtık.Hayırlı ve uğurlu olsun.
Selametle...
Atabeyxkomutan
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky
Bu arada nişanlım sevgili Ela 'ma Atabeyxbynkmtn char açtık.Hayırlı ve uğurlu olsun.
Selametle...
Atabeyxkomutan
Atabeyxsempaty
Atabeyxnewraky

- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
Yazık Olmuş. Çok Yazık
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
Ucube varsa sizin loncada ARz klanı fazlalaşacak o kesin.
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Sa bir açıkLama yapmam qerek sanırım..
Sayın Atabeyxsheker (HiLaLin) yapmış oLduqu tekLif sonrası Loncasına katıLmamı isdedi. 39 zamanından beri en iyi arkadaşLarım arasında yer aLır bunu kendiside biLdiği için Loncasına beni dawet etti. Bende başka bir Lonca iLe qörüşdüqümü söyLeyp kendisinden düşünmek için biraz zaman isdediğmi beLirttim. Ama görüyorumki oLayın boyutu yanLış anLaşıLmış. Hemen foruma taşınmış. Burada atabey oLmam kesin değiLdir. Ben gerekLi cevabı Atabey yönetim kadrosuna hiLaL aracıLığı iLe beLirteceğim. YanLış anLaşıLmanın en kısa sürede düzeLtiLeceğini ümid ederek atabey Loncasındaki arkadaşLara iyi oyunLar diLerim..
Not: Dawut bu tutumunu cok begendm. Birde buse we muratın yorumuna baktım. Muratı geçtim zaten onu adamdan saymıyorumda. Buse senin Loncanın bir üyesi oLarak senin sergiLediğin tutumu biraz sergiLemeye gayret etse ki bunu artistLk tasLamaktan vakit buLamıyor. BeLkide arada herhangi bir düşmanLık söz konusu oLmaz.! Neyse daha öncede dediğim gibi ben karşıdan nasıL muameLe qörürsem aynı şekLi karşı taraftakine gösderirim. Bunu beni yakından tanıyan arkadaşLar çok iyi biLir.
İyi forumLar..
Sayın Atabeyxsheker (HiLaLin) yapmış oLduqu tekLif sonrası Loncasına katıLmamı isdedi. 39 zamanından beri en iyi arkadaşLarım arasında yer aLır bunu kendiside biLdiği için Loncasına beni dawet etti. Bende başka bir Lonca iLe qörüşdüqümü söyLeyp kendisinden düşünmek için biraz zaman isdediğmi beLirttim. Ama görüyorumki oLayın boyutu yanLış anLaşıLmış. Hemen foruma taşınmış. Burada atabey oLmam kesin değiLdir. Ben gerekLi cevabı Atabey yönetim kadrosuna hiLaL aracıLığı iLe beLirteceğim. YanLış anLaşıLmanın en kısa sürede düzeLtiLeceğini ümid ederek atabey Loncasındaki arkadaşLara iyi oyunLar diLerim..
Not: Dawut bu tutumunu cok begendm. Birde buse we muratın yorumuna baktım. Muratı geçtim zaten onu adamdan saymıyorumda. Buse senin Loncanın bir üyesi oLarak senin sergiLediğin tutumu biraz sergiLemeye gayret etse ki bunu artistLk tasLamaktan vakit buLamıyor. BeLkide arada herhangi bir düşmanLık söz konusu oLmaz.! Neyse daha öncede dediğim gibi ben karşıdan nasıL muameLe qörürsem aynı şekLi karşı taraftakine gösderirim. Bunu beni yakından tanıyan arkadaşLar çok iyi biLir.
İyi forumLar..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя