Arkadaşlar hepnize herşey için çok teşekkür ederim özellikle değerli büyüklerimden.Artık vedalar klasikleşti ama Loncama veda etmeden olmazdı sonuçta çok emekleri var bende , her nekadar yeni bir lonca olsada gerçek insanların bir arda olduğu bir lonca.Umarım çok iyi yerlere gelip adınızı duyrursunuz ama malesef ben 3.5 , 4 senelik emeğimi bir kenera itip arkadaşlarıma bırakıyorum.Umarım tekrar bir yerlerde bir araya geliriz. Şuandan itibaren hesabımın şifresini bilmemekteyim. Herşey için sağolun özellikle Mesut abi.
Tarkan Tolungüç
MyLittlemagic
Düşprensesi
Riseofnations
Eğer herhangi terbiyesizlik yada bir saygısızlık yapıcak olursa bana burdan bildirmenizi rica ediyorum.Ama pm atarsanız elbetteki sizi tanımayacaktır. İyi oyunlar. Loncadan çıkarıp , çıkarmamak siz değerli abilerimize kalmış.
Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...

- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Real Hayatında Basarılar Dilerim. İblissvrend Starboard
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Ne diyeyim tarkan gerçek hayyata başarılar dilerim. Arada bir skpe cevap ver oyundaş deil arkadaşız sonuçta.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Değerli lonca arkadaşlarım kimimiz bi yerde kimimiz item derdinde belki bazı gerçekler varki loncamız daha 1 ay olmadan dağılmak üzere inanın ki ben kavram olgumu yitirmiş bulunmaktayım artık. Lonca üyelerinden faydalandığım arkadaşlarım varsa eğer hakkını helal etsin bir yalnışlık olduğunu düşünenide beklerim özelime ama şunu unutmamak gerek ki bir anlık karar verip sonrasında çok çabuk olan pişmanlıklar yaşayabiliyoruz. Herşeyden evvel her şeyin dönüşü olduğunu tekrar ve tekrar açıklamak isterim. Herkesin fikrine saygı ile davranmak isterim. Nasıl ki hesabımızı istediğimiz zaman dondurabiliyorsak burda da lonca üyeliğimi dondurmak ve biraz kafa dinlemek isterim şahsen çok dalgalar gördü bu deli gönlüm ama hala susamakta yeni maceralara dermiş şair şiirinde. Saygımızı hiç yitirmemek adına iyi oyunlar loncam.

- seditiosae
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
BENDE BAŞVURMAK İSTİYORUM EGER SİZDE KABUL EDERSENİZ
BacqOut (49) Şifacı
BacqOut (49) Şifacı
- Susmak sadece bir erdemdir ama yeri gelince,
İnsan herzaman insandır ama kendini kaybetmeyince
Seditiosae - Devrimci
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
herkeze selam arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum iş e başladıgımdan dolayı artık sadece hafta sonları gelebilirim oyunu bıraktım sanmayın hoş oyundanda iyicene sogudum o ayrı mesele ya bu oyundaki en yakın arkadaşım tarkan da oyunu bıraktı beta döneminden beri beraber oynadık ikv de iyisiyle kötüsüyle günlerimiz geçti beraber. herkez yavaş yavaş bırakıyor oyunu nereye varıcak bunun sonu allah bilir bakalım görücez..............hafta sönü görüşürüz..
- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Mesut Abi Senle Aynı Görüşteyim Lonca Yavaştan Dagılmaya Başladı En yakın Zamanda 1 lonca Toplantısı Yapalım derim...
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
< Bin Yetmiş Bir > 1071
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Cümleten Kadir Gecesi dualarımızın kabul olmasını ve kandilimizin canı gönülden hayırlara vesile eylemesini dilerim.
Kandiliniz mübarek olsun
Kandiliniz mübarek olsun

Kadir geceniz mubarek olsun.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...