Lonca olarak bu iksirlerden almayacaz diger lonca.larla da konuşacam gitsinler satsinlar kim alacak acaba
BEYAZKÖŞK/ÖRGÜLÜ
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
- xXxJERUSALEMAxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Celikk yazdı:Nolurdu iksiri de akçeyle satmasanız
Okuduğum yorumlardan bütün oyuncuların benim gibi düşündüğünü anlıyorum.. Dün bu güncellemenin geldiğine o kadar seviniyordumki bu sabah ücreti görünce hayal kırıklığına uğradım. Bence iksir fiyatları aşağıya çekilmeli hemde oldukça aşağı.. Benim aklımdaki fiyat 20 iksir 5 tl 45 iksir 10 tl 100 iksir 20 tl gibiydi. Daha ucuz olabilir , daha pahalı hemde kat kat pahalı bir şekilde geldi. Yinede fiyatı belirleyen yönetim , daha makul bir miktara düşüreceğine eminim..
N’oublie pas d'ou tu viens..
yaptıgınız işe sizin
Bütün servetimizi oyuna mı yatıracaz lan
İyi sömürmeler
kendımı sömürülen devlet gibi hissediyorum qq
Bütün servetimizi oyuna mı yatıracaz lan
İyi sömürmeler
kendımı sömürülen devlet gibi hissediyorum qq

Bz oyuna iksir içinde para ödemek istemiyoruz fiatını düşürmesinler ya madalyayla satsınlar yada direk oyun parası ile satılsın.Bu oyunun diger online oynanan oyunlardan farkı ne ''İlk TÜRK Mmoprg oyun'' olması yapımcısının herşyinin Türk olması siz bu farkı TÜRKİYEyi syarak mı gösteriyosunuz ayıp deil mi?
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

1 adet ejderha kudret ıksırının fıyatı 60 kurus yanı 1 ekmek parası ac kalın ıksır ıcın ...

SPARTACUS
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
300 değil 100 akçe verecek olanı dahi bulamazsınız bide 5 tane bende sandım 20 tane 30 tane heroyundan can iksirleri oyun parasıyla bu oyunun ayrıcalıgı ne ücretsiz dediğiniz oyunu para yatırmadan hiç bi halta yarayamıyoruz

KAtılıyorum Ceyhunnuhyec yazdı:1 adet ejderha kudret ıksırının fıyatı 60 kurus yanı 1 ekmek parası ac kalın ıksır ıcın ...
Ekmek alma Iksır Al
LAn Cok pıs Ayar oldum bu yonetıme ne yapmaya calısıyorlar .
Herseyden Para koparmsaya calısıyorlar
Allah Allah Sen sabır ver

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
300 değil 100 akçe verecek olanı dahi bulamazsınız bide 5 tane bende sandım 20 tane 30 tane heroyundan can iksirleri oyun parasıyla bu oyunun ayrıcalıgı ne ücretsiz dediğiniz oyunu para yatırmadan hiç bi halta yarayamıyoruz

Yok Bea Saka Bu KAmeralar Nerde Saka Ya Bu ŞAKA Demiiii....
300 Akceye 5 Ejdermı olur Abıcım Ya Nerde gorulmus bole bısı Hangı mantıkla düşünüyolar anlamış deilimm....
:arrow: :arrow: :arrow:
300 Akceye 5 Ejdermı olur Abıcım Ya Nerde gorulmus bole bısı Hangı mantıkla düşünüyolar anlamış deilimm....
:arrow: :arrow: :arrow:
#DirenİKV