SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
- physcopath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: SİZCE OYUNDAKİ EN GÜÇLÜ YARATIK ?
şimdilik en güçlü olan hayvan kadimdir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Motorin kenandan daha zor.
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
tabii kadim hidra deprem yapınca falan bowwww :mrgreen:
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Pek sayılmaz...turkoxHAMSTER yazdı:Motorin kenandan daha zor.
Büyücülerin güçleri eşitse ortada oynatarak çok rahat kestik 4 büyü 2 şifa.
Ama eğer tankla gidilirse 8 iksir harcadığımı bilirim.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
ya kenan yada bonbacı iflisi 2 büyücü 1 şifa kesiyo ama kenan ı 4 büyü 2 şifa zor kesiyo ama iflis le kadim hidrayı unutmayın kadim hidrayı en fazla canını 50 yapıolar.
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
Tamam kardeş fareyi kesemiyorsan adamın suçu yok.
Eyw kardeşim..turkoxHAMSTER yazdı:Mysolo yazdı:Sanane oluyor kardeşim o onun yorumu bende Fare diyorum var mı gelde yorumuma bir şeyde ben fare diyom var mı ..rapper yazdı:Off ne solucanu KADİM HİDRA diye bir yaratıtkan haberiniz yokmu ?? Ayrıca Solucan çok vurmuyor sadece canı çok fazla .. Oyunu bilmeyenler yorum yapıyor ne günlere kaldık .. :?Kanqal yazdı:Bence de Solucan ... :geek:
Tamam kardeş fareyi kesemiyorsan adamın suçu yok.
Orda İfliss dururken Junon dururken Yeşil dururken en başta Kadim dururken solucan ve komiklik yapmaya çalışıp fare diyenlerin aklından şüphe ediyorum ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~