Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi olanlar yardım Lütfen
Arkadaşlar Şİmdi ben Ejder Asa üretecem de Ne silahtar 49 ne sarraf ne lokman ne madencim 49 ama diğer çarım silahtar 49 ben diğer çarımda ejder asayı üretsem sonra büyücüme aktarsam oluyor mu acil cevap
ByFtH
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Bu Konu Hakkında Bilgi Sahibi olanlar yardım Lütfen
Olmuyor günlerdir bu tartışılıyor forumu takip etmiyormusun
byfTH yazdı:Arkadaşlar Şİmdi ben Ejder Asa üretecem de Ne silahtar 49 ne sarraf ne lokman ne madencim 49 ama diğer çarım silahtar 49 ben diğer çarımda ejder asayı üretsem sonra büyücüme aktarsam oluyor mu acil cevap
malesef şaheser silahlar başka çara aktarılanamıyor
avakado=eminönü
Parçalarım la Bu Oyunu ben o Kadar klan kastım 49 ettim nasıl bi oyun bu hale gelebilir o kadar maden aLdım maden Çektm :evil: :evil: :evil:
ByFtH
Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)
Şaheser silahlar yan chara aktarılamıyormu ne yani benim 49 büyümün üretim we toplama puanları 0 hiçbiri dağıtılmamış latif için beklettim şimdi malzeme hazır kadim hidra pençesi dışında oda hazır olunca latifi büyücümde üretip savaşçıma aktarmayı düşünüyorumda bazı arkadaşların şaheser silahlar aktarılamaz/satılamaz gibi söylentilerine kulak misafiri oldum bu konu hakkında net bir bilgisi olan varmıdır eğer doğruysa çok kötü bir uygulama diyebilirim
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bu kesin bir bilgi savaşçında 49 seviye herhangi bir meslek varsa bunu üretebilirsin lokman madenci vs. farketmez yoksa eğer şu durumda 0 dan char kasman gerekiyor eğer bir güncellemeyle bu durumu düzeltmezlerse.
Olay buysa kalsın arkadaş üretmiyorum. latifi büyücümle üretip savaşçıma aktaramıycaksam kalsın
Yönetim bir kaç kişi bağırıp bağırıp susar zannetti fakat insanlar anlamaya başladıkça olayları her gün bu tepki büyüyerek devam edecek ta ki iki sonuç olana kadar
Ya siz bu deveyi güdeceksiniz
ya da bu oyunu seven bir sürü insan istemedende olsa bu diyardan gidecek.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
RedsxLine yazdı:Yönetim bir kaç kişi bağırıp bağırıp susar zannetti fakat insanlar anlamaya başladıkça olayları her gün bu tepki büyüyerek devam edecek ta ki iki sonuç olana kadar
aynen katılıyorummmm..... ve unutmayınki gidecekler olanlar plustır.....

Meran/Arss
Bu durum hakkındaki tepkilerin büyüdüğünün onlarda farkındadır umarım.Dahada kötü olmadan durumun düzenlenmesi gerekir aksi halde büyük patlamalara yol açabilir.
Parlak fikir veren arkadaşlarımız var bunları göz önüne alarak bir sonuca ermesi gerekiyor.
Parlak fikir veren arkadaşlarımız var bunları göz önüne alarak bir sonuca ermesi gerekiyor.