Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

DeathLord yazdı:
FromXXXhELL yazdı:Kişisel kanatim ki bence oylede olması gereklı. Akce sıstemı devreye alınıcaksa bır cok oyunda oldugu gıbı kredı satın alma sıstemı olucaktır ve olmalıdırda.. Plus sıstemındekı bu tıp cesıtlılıkler daha cesıtlı musterı ve oyuncu kıtlesınıde oyuna cekmeye yardımcı olur kanatındeyım .. Defalarca farklı konularda buna bır cok ornekler verdık .. Mısal 20 tl. ye 20bın akce alınır.. Oyun ıcınde sureklı onlıne oynama sansı olmuyan oyuncu kıtlesı bunu ıster alır mısal savası ıcın bır kombınasyon satılır forumdan onu secer 1 ay veya 45 gun surelıdır bu set ve akce ıle alır kulanır suresı bıtınce esyaalr gıder.. bUDA OLMASI GEREKN BIR SEYDIR BUNU BAZI OYNCULAR FARKLI ALGILIYA BILIR BEN 3 YIDIR BU OYUNDA GUNELRIMI AYLARIMI VERDIM MILLET 20 TL VEYA 10 TL VERICEK BENIM GIBI SAHESERLERLEMI DOLASACAK DIYE BILIR ..ama sunu unutmamak gerekır herkezın bos vaktı yok ısı gucu olan bırcok oyun severde war o yuzden sure kısıtlamalı bır cok esya kombınasyonu bu akce sıstemı ıle alınır ıyıde olur bu tıp cesıtlılıkler oyuna canlılık ve renk katar kanatındeyım .. ben bır ejder asa yapmak ıcın aylarca maden basında durmak zorunda degılım ama duran arkadaslar gıbıde bu esyayı sureklı kulanım hakkını almak onlara haksızlık olur verısın parayı 45 gun ıstedıgın ekıpmanı kullanırsın baktın hosuna gıtıt bırdaha kredı alırsın ... umarım bızım dusuncelerımızle yapım ekıbının fıkırlerı aynı cızgı uzerındedır... Saygılarımla..........
Saçma.Senin dediğin M...2 gibi oyunların PVP serverlarındaki satışların aynısına benzemiş.20 tlye Bar.. kılıcı :D Dediğin gibi olursa eminim ki İKV'nin %90'ı oyunu bırakır. ;)
Fıkırlerınıze saygı duyarım ama sunu unutmuyalımkı buda bırcok oyun gııb tıcarı amacla kurulmus onlıne bır oyun yanı su oyuna bu oyuna benzedı demek anlamsız zaten ana fıkır hepsınde aynı oldugu ıcın zaten temelde aynılar bu oyunlar.. Oyun dunyası gelısme yasadıkca ve oyuncu kıtlesı kalabalıklastıkca elbettekı bu sekılde farklı tıarı getırısıde olan eklentıler olması lazım.. Zıra her oyuncunun sızın dusundugunuz gıbı gunde 8-9 saat ekran basında vakıt gecırme sansı yok kı ben bunu her zaman savunuyorum zaten oyle bır vakıt gecırmekde hastalık boyutundadır.. Bu oyunları eglence amaclı olarak dusunursek gunde 1-2 saat fazlasıyla yeterlı bır zamandır; ama takdır edersınızkı 1-2 saat oynanan bır oyunda kısısel oyuncu karakterının gelsıtırmesının ne kadar zor oldugunu herkez bılmektedır burda yapım ekıbının dengelerı bozmadan yapıcagı esya satımı bence fevkalade eglencelı olur Secenekler artar sız vaktınızı harcıyarak guclu bır karakter yaparsınız sureklı kullanırsınız.. bızde vaktımız yoktur paramızı kullanarak guclu bır karakter yaparız paran kadar kullanırsın bunda her ıkı oyuncu kıtlesınıde kırmadan ve dengelerı bozmadan yenıden yapılandırıla bılır.. umarım bu yonde bır calısmadır elbette bu dusunceler kısısel fıkırlerımız yayınlana bu kısa vıdeodan bunların olup olmuyacagını bılmem ımkansız ama yapım ekıbının bence bunu duusnmesının faydası olucagı kanatındeyım..Cunku yapım ekıbı kayıtları ıncelerse bununn ne denlı laızm oldugunu anlar zaten oyunun 49 lvl sevıyesıne getırmıs ve oyunda oynamayan kac tane karakter vardır gormek mumkun.. Saygılarımla......................
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen blueyes »

akce gerkcek para ile alınmasın diyenleri anlamıyorum. oyundan zevk alıyorsunuz bazı fedakarlıkları gozden cıkarmanız gerekir. sadece plus aldıgımızdamı kazanc saglayacaklar.. bunca emegin karsılıgı plusmu. ellerinden geleni yapıyorlar ustune fırca yiyorlar.
farklı bir acıdanda bakın. misal migrat arttırıcı
4 kere migrata peşpese giren insanları biliyorum.. daha fazlasını yapanlarıda duymustum. ne için zırh için.
haftada 1 gun yada 2 gun oynaya bilen ondada ancak 2 kere migrata giren insanlarda var. zırhı olmayan keske bana bir zırh cıksa ne olursa olsun onemli degil diyorlar. zırh cıkıncada aman herkeste zırh oldu bu ne ya ayrıcalıgımız yok diyorlar.. bunu cok iyi biliyorsunuz. calısan ve bu oyundan zevk alan insanlarda var. gunde 8 - 10 saat oyuna ayıranlarla nasıl aynı seviyeye gelsin. gercek paranın etkisi burda olur bence. ayrıca sizlerden 100 tl ve uzerimi istenecek sanki. misal olarak 10 tl hiç bulunmayacak rakammı. internete bile ayda 50 tl veriyorsunuz bu oyun için 10 tl yi asıl onemli olana cokmu goruyorsunuz.

akce sistemi insallah gercek para ile calısır. ve bazı ozellikleri sureli olmaz. misal 200 300 den cok fazla madalyası olanlar var. isterseniz inanmayın zırhı yok. 300 madalyaya + 300 akceye (ornek olarak) zırh alınsa. veya ornek olarak 3000 akceye saheser silahlar alınsa cokmu kotu.. calısan bir insanın ejder asa yapması kimisi için 6 aydan fazla zaman alır. bırakında o insanlarda gercek para ile bunları yapabilsin..

son olarak diyecegim sey oyun yapımcılarının, GM lerin, denetmenlerin vs verdigi bu kadar emege biraz saygı gosterin ve emeklerinin hakkını verelim. 50 kere migrata girip zırh dusmeyince sinirlenen ikv halkı, 1 gunde yuzlerce destek formunu yanıtlayanlara onca agır sozu kaldıranlara bu oyundan kazanc saglaması gereken yegane insanlara lutfen biraz olsun saygı. tek taraflı dusunuyorsunuz sorun bu.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Sanırım burdaki hiç kimse paralı item sistemini duymamış veya hiç görmemiş
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Felipemassa »

blueyes yazdı:akce gerkcek para ile alınmasın diyenleri anlamıyorum. oyundan zevk alıyorsunuz bazı fedakarlıkları gozden cıkarmanız gerekir. sadece plus aldıgımızdamı kazanc saglayacaklar.. bunca emegin karsılıgı plusmu. ellerinden geleni yapıyorlar ustune fırca yiyorlar.
farklı bir acıdanda bakın. misal migrat arttırıcı
4 kere migrata peşpese giren insanları biliyorum.. daha fazlasını yapanlarıda duymustum. ne için zırh için.
haftada 1 gun yada 2 gun oynaya bilen ondada ancak 2 kere migrata giren insanlarda var. zırhı olmayan keske bana bir zırh cıksa ne olursa olsun onemli degil diyorlar. zırh cıkıncada aman herkeste zırh oldu bu ne ya ayrıcalıgımız yok diyorlar.. bunu cok iyi biliyorsunuz. calısan ve bu oyundan zevk alan insanlarda var. gunde 8 - 10 saat oyuna ayıranlarla nasıl aynı seviyeye gelsin. gercek paranın etkisi burda olur bence. ayrıca sizlerden 100 tl ve uzerimi istenecek sanki. misal olarak 10 tl hiç bulunmayacak rakammı. internete bile ayda 50 tl veriyorsunuz bu oyun için 10 tl yi asıl onemli olana cokmu goruyorsunuz.

akce sistemi insallah gercek para ile calısır. ve bazı ozellikleri sureli olmaz. misal 200 300 den cok fazla madalyası olanlar var. isterseniz inanmayın zırhı yok. 300 madalyaya + 300 akceye (ornek olarak) zırh alınsa. veya ornek olarak 3000 akceye saheser silahlar alınsa cokmu kotu.. calısan bir insanın ejder asa yapması kimisi için 6 aydan fazla zaman alır. bırakında o insanlarda gercek para ile bunları yapabilsin..

son olarak diyecegim sey oyun yapımcılarının, GM lerin, denetmenlerin vs verdigi bu kadar emege biraz saygı gosterin ve emeklerinin hakkını verelim. 50 kere migrata girip zırh dusmeyince sinirlenen ikv halkı, 1 gunde yuzlerce destek formunu yanıtlayanlara onca agır sozu kaldıranlara bu oyundan kazanc saglaması gereken yegane insanlara lutfen biraz olsun saygı. tek taraflı dusunuyorsunuz sorun bu.
Bende seni anlamıyorum kardeşim.Diyosunki 10tl bulunmayacak rakammı.Arttırsın plus fiyatlarını.Para kazanmanın başka yolu yokmudur bu oyunda.İlla parayla item gelmesinimi istiyorsun.Zırh düşüremiyor diyosun, yönetim zırh reçeteleri çıkarsın.Evet ne kadarda mantıklı değilmi zırh reçeteleri.Sana itemi parayla satmak veya silaha gerçek parayla artı özellikler katmak doğru geliyorsa bence sen bu oyunu ya başladığından beri oyunamıyosun ya itemin yok yada çarını veya üzerindekileri çaldılar.Yani arkadaşım farklı fikirler üretilebilir.İlla itemlere parayla ulaşmak isteniyorsa zaten sil gitsin oyunu.Adam harcar 100TL 1günde al sana cillop gibi üst.Sonra bütün savaşçılara 2vuruş atsın.Oyunun böylemi olmasını istiyorsunuz anlamıyorumki.Diyosun emeğe saygı gösterin haklarını verelim bende diyorumki ne biliyim plusların fiyatları artsın veya plusa benzeyen fakat tamı tamına aynısı olamayan aynı özellikleri taşımayan yeni şeyler ortaya çıksın ve bunlar satılsın.Kesinlikle böyle daha iyi olur.Hem oyuncu kaybetmez hem oyuna daha fazla adam bağlar.Mesela 10TL karşılığında sadece klan ve bölgeye yazma hakkı gelsin.Ne biliyim sadece 10TL karşılığında miğrattan zırh düşürme olasılığı dahada artsın.Fikirler çoğaltılabilir.Ama adamların uğraşıp didinip bu kadar senede yaptıkları çarları emekleri başka birisi satın alcaksa bu oyunun m2 ne biliyim başka online oyunlardan ne farkı kalır.Ben açıkça söyleyebilirim orda sunucu fazlalığı var örneğin burda 6sunucumu var atıyorum orda 10tane olsun (dikkatinizi çekerim iki rakamıda attım) oyuna girme şansım artar.Bastırırım parayı alırım itemi.Zaten hile milede var bulurum yolumu ben.Ben şu ikvyi oynuyosam plustan başka işe para katılmadığı için oynuyorumdur.Ben şu ikvyi oynuyosam hile katılmadığı için oynuyorumdur.Ayrıca diğer online oyunlarda lvl sınırı zaten daha yüksek.Ayrıca olumsuz yorum yapan arkadaşların hemen hemen hepsinin benim gibi düşündüğünü zannediyorum.İlla para kazanacaklarsa item satmaktan iteme ek özellikler kazanmaktan oyunun akışını değiştirmekten başka yol bulsunlar.Diyeceksiniz işe giden var vakti olmayan var onlar ne yapsın yani.İşte şimdi burdada bana denen lafları söylüyorum.İsteyen oynar istemeyen oynamaz arkadaş bu kadar basit pire için yorgan yakılmaz...
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

FromXXXhELL yazdı:
DeathLord yazdı:
FromXXXhELL yazdı:Kişisel kanatim ki bence oylede olması gereklı. Akce sıstemı devreye alınıcaksa bır cok oyunda oldugu gıbı kredı satın alma sıstemı olucaktır ve olmalıdırda.. Plus sıstemındekı bu tıp cesıtlılıkler daha cesıtlı musterı ve oyuncu kıtlesınıde oyuna cekmeye yardımcı olur kanatındeyım .. Defalarca farklı konularda buna bır cok ornekler verdık .. Mısal 20 tl. ye 20bın akce alınır.. Oyun ıcınde sureklı onlıne oynama sansı olmuyan oyuncu kıtlesı bunu ıster alır mısal savası ıcın bır kombınasyon satılır forumdan onu secer 1 ay veya 45 gun surelıdır bu set ve akce ıle alır kulanır suresı bıtınce esyaalr gıder.. bUDA OLMASI GEREKN BIR SEYDIR BUNU BAZI OYNCULAR FARKLI ALGILIYA BILIR BEN 3 YIDIR BU OYUNDA GUNELRIMI AYLARIMI VERDIM MILLET 20 TL VEYA 10 TL VERICEK BENIM GIBI SAHESERLERLEMI DOLASACAK DIYE BILIR ..ama sunu unutmamak gerekır herkezın bos vaktı yok ısı gucu olan bırcok oyun severde war o yuzden sure kısıtlamalı bır cok esya kombınasyonu bu akce sıstemı ıle alınır ıyıde olur bu tıp cesıtlılıkler oyuna canlılık ve renk katar kanatındeyım .. ben bır ejder asa yapmak ıcın aylarca maden basında durmak zorunda degılım ama duran arkadaslar gıbıde bu esyayı sureklı kulanım hakkını almak onlara haksızlık olur verısın parayı 45 gun ıstedıgın ekıpmanı kullanırsın baktın hosuna gıtıt bırdaha kredı alırsın ... umarım bızım dusuncelerımızle yapım ekıbının fıkırlerı aynı cızgı uzerındedır... Saygılarımla..........
Saçma.Senin dediğin M...2 gibi oyunların PVP serverlarındaki satışların aynısına benzemiş.20 tlye Bar.. kılıcı :D Dediğin gibi olursa eminim ki İKV'nin %90'ı oyunu bırakır. ;)
Fıkırlerınıze saygı duyarım ama sunu unutmuyalımkı buda bırcok oyun gııb tıcarı amacla kurulmus onlıne bır oyun yanı su oyuna bu oyuna benzedı demek anlamsız zaten ana fıkır hepsınde aynı oldugu ıcın zaten temelde aynılar bu oyunlar.. Oyun dunyası gelısme yasadıkca ve oyuncu kıtlesı kalabalıklastıkca elbettekı bu sekılde farklı tıarı getırısıde olan eklentıler olması lazım.. Zıra her oyuncunun sızın dusundugunuz gıbı gunde 8-9 saat ekran basında vakıt gecırme sansı yok kı ben bunu her zaman savunuyorum zaten oyle bır vakıt gecırmekde hastalık boyutundadır.. Bu oyunları eglence amaclı olarak dusunursek gunde 1-2 saat fazlasıyla yeterlı bır zamandır; ama takdır edersınızkı 1-2 saat oynanan bır oyunda kısısel oyuncu karakterının gelsıtırmesının ne kadar zor oldugunu herkez bılmektedır burda yapım ekıbının dengelerı bozmadan yapıcagı esya satımı bence fevkalade eglencelı olur Secenekler artar sız vaktınızı harcıyarak guclu bır karakter yaparsınız sureklı kullanırsınız.. bızde vaktımız yoktur paramızı kullanarak guclu bır karakter yaparız paran kadar kullanırsın bunda her ıkı oyuncu kıtlesınıde kırmadan ve dengelerı bozmadan yenıden yapılandırıla bılır.. umarım bu yonde bır calısmadır elbette bu dusunceler kısısel fıkırlerımız yayınlana bu kısa vıdeodan bunların olup olmuyacagını bılmem ımkansız ama yapım ekıbının bence bunu duusnmesının faydası olucagı kanatındeyım..Cunku yapım ekıbı kayıtları ıncelerse bununn ne denlı laızm oldugunu anlar zaten oyunun 49 lvl sevıyesıne getırmıs ve oyunda oynamayan kac tane karakter vardır gormek mumkun.. Saygılarımla......................
Dediğinin yerine Miğrat'ta item düşürme şansı arttırıcı getirsinler.Haftada 1 gün giren kişi sadece 1 defa miğrat yapsın.Zırhını alsın.Aynı şekilde Sığınak'ta yaparsa 1 aya KALICI setini yapmış olur.Böylece emek kavramı da tarihe gömülmez.Senin dediğin gibi olursa düşünsene oyunun yarısı emekle Isık Hanım set yapmş, diğer yarısı parayla yapmış.Nerede çeşitlilik?Tabii ki iteme kolay ulaşmak için farklı satış paketleri yaparlar ancak ; direk hazıra konmadan olmalı.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Felipemassa »

DeathLord yazdı:
FromXXXhELL yazdı:
DeathLord yazdı:
Dediğinin yerine Miğrat'ta item düşürme şansı arttırıcı getirsinler.Haftada 1 gün giren kişi sadece 1 defa miğrat yapsın.Zırhını alsın.Aynı şekilde Sığınak'ta yaparsa 1 aya KALICI setini yapmış olur.Böylece emek kavramı da tarihe gömülmez.Senin dediğin gibi olursa düşünsene oyunun yarısı emekle Isık Hanım set yapmş, diğer yarısı parayla yapmış.Nerede çeşitlilik?Tabii ki iteme kolay ulaşmak için farklı satış paketleri yaparlar ancak ; direk hazıra konmadan olmalı.

Direk hazıra konulacaksa zaten oyunun yarısı oyunu bırakır.Nasıl adamlar ejderdeki mavi sayısının azaltılmasını isteyince ejder üretmiş adamlar bizde o zaman mavilerimizi geri isteriz diyorsa buda aynı şekilde olmalıdır.Miğrat arttırıcı güzel birşey olabilir.Ama parayla item alıp dizmek hakkaten çoğu kişinin oyunu silme sebebidir.
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

ARKADAŞLAR DÜKKAN SİSTEMİ ile oyundaki denge ancak şöyle sağlanabilir.

DÜKKAN SİSTEMİ GELSİN, AMA İTEM SATIŞI OLMASIN ;)
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Pirsultanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pirsultanx »

Yapacagımız tek şey var bekleyip görecegiz.Belliki Sobee nin böyle bir yeniligi kaçınılmaz gelecek,şimdiden kendinizi yormayalım.
Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım....
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Sobee Yazık Yazık!
Para Kazanmak İçin Herşeyi Yapıosunuz.
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Locus »

ICF Store benzeri bir şey olacağını düşünüyorum, bizde de İKV Dükkan olur.

ICF Store'daki bir kaç ürüne bakalım . . .

Karakter Görünüşü
Resim
Herkesin çok istediği Berber, belki de bu İKV Dükkan ile gelebilir..

Güçlendiriciler
Resim
Videoda bahsedilen Miğrat Arttırıcı ve Silah yükseltme..

EXP (Tecrübe Arttırıcı)
Resim
Böyle bir şey geleceğini pek düşünmüyorum, ama yine de olabilir..

“Eski Duyurular” sayfasına dön