İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyri Beka

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen basshunter09 »

Zor Kullanmalar başladı bile Açılan konular kiliteniyor hafif bir sözcükten forum hesapları kapatılıyor yok 7 gün uzaklaştırılıyor yazık size yazık !!
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

Bak aga bizde oyunun zevkine varmak istiyoruz.Böyle mi varılır oyunun tadına.

Hadi birinci hata yapıldı ve bu etkinliğin 5. günü değişiklikle acıklandı tekpi olmasına rağmen kabullenildi.Madem böyle bir yazım hatası vardı niye 5. gün diğerinin farkına vardılar da bunun farkına varmadılar.

Uyuma kardeşim bu yapılan hata mata değil sadece para kazanmak için atılan yalanlar.Daha cok oyuncu girsinki onlar sunucu dolu desin oyun ve pluslu oyuncular öncelikli deyip diğerlerini cıldırtsınlar ve onlarında akıllarına soksunlar plusu.
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Bunuda Açıklayın :oops:

Resim

(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]
En son Hayal tarafından 10 Şub 2011 11:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Bir Gm demişti ki ''abi küfür yememek için Tılsım sunucusuna girmiyorum'' diye.
Şimdi Tüm Sunucuların Tılsım dan Farkı Kalmadı..

Tebrikler Yönetim Harikasınız..
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Çok güzel böyle devam edin buldunuz tabi onca emeği olan oyuna karşılıksız bir sevgiyle bağlanmış kişileri buyrun sömürün kafanıza göre bir diktatör edasıyla keyfinize göre kararlar alın vazgeçin bir daha alın çok iyi size

İnanın varya eğer bir gün oyundan kitlesel bir şekilde ayrılma veya size herhangi bir kişiden açılacak bir dava olursa hiç şaşmayın çünkü çok güzel hak ettiniz bravo

Tam derken yönetim gerçekten değişiyor gerçekten doğru işler yapılmaya başlandı siz yine bize bir nevi
BEĞENMİYORSAN DEFOL GİT KALACAKSAN SUS OTUR YERİNE SÖYLEDİKLERİMİZİ YAP dediğiniz için üstü kapalı iyi alıştırmışız sizi

ama unutmayın oyunda da olsa halk kısmına oluşturan yani biz oyuncular her zaman galip geliriz
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Hayal yazdı:Bunuda Açıklayın :oops:

Resim

(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]
Açıklanması mümkün değil dostum, bırak kafa yorsunlar PC başında, nasıl böyle bir hata yaptık diye..
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

Yaslikurt yazdı:Peki diyelim size Aptal yerine koydular.Bun'da yönetim suçu yok konuyu açan Lathander suçlu arıyorsanız o dur Gm'ler de onun açtığı konuyu oyuncalara daha net yansıtmış GM lerin suçuda bu.
tek suçlu Lathander değildir.
Suçlular, ''iksir alan herkez isim değiştirme hakkı alıcak'' deyip, Lathander suçu üstlenmeye çalışınca ''yanlış bilgi verdik özür dileriz'' diyen İKV Yönetimdir. Hiçmi [İçerik Silindi] yokta onca milleti kandırıp enayi yerine koyuyosunuz.

Uygunsuz içerik bir günlüğüne forum hesabınızı kapatıyorum

TATLISU
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Yazım hatası diyorlar 10 gündür bu yazım hatasını fark etmedilermi ?
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Grandxtexas yazdı:karakter ismini büyüklü küçüklü yazma 39 lvl zamanında yasaklandı zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama o zamanlar isimlendirme kuralı getirilmesinin tek sebebi oyuncuların GM başlıklı nickler açması ve milleti kandırmasıydı!

Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw

Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)

VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen )

MİLLET GENE İSYAN ETTİ (BİZ FUARA GELEMİYORUZ BİZE NİYE YOKKK)

BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)

VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!

BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
Eski 39 lwl sistemindeki GM DEV yazılacak karakterleri karakter yaratım aşamasında engelleyecek çalışmalar yapılsaydı bütün oyuncular ismlerini büyüklü küçüklü yazabilirlerdi ama böyle saçma şeyler çıkarılması yerine bunun düzeltilmesine çalışmalar yapılması lazımdı haklısın bu konuda kardeş ;)
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Açıkçasını söylemek gerekirse artık bu oyundan şüphe ediyorum. Oyunda bir yerlere gelmek için çalışıyoruz, zamanımızı harcıyoruz, oyun bir anda pat diye kapanacak ve tüm emeklerimiz boşa gidecek. İnşallah böyle olursa mahkemeye veririz. Bu oyunun geleceğinden şüpheliyim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön