Üretici ve Madencilere Müjde
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
Sadece Yenilenme Süreleri Uzatılmış ve Madenler Fazlalaşmış Çıkma Oranları ARTIRILMAMIŞ.Kimsenin Dikkatinden KAÇMASIN .!! Bir Menekşe İçin 350 Elmas Çekersek 20 Dk de Elmas Madeninde Çürür İnsan Farklı Madenlerde Birbirine Ne Kadar Yakın Olsa Dahi Ben Bu Güncellemeyi Olumlu Bulmadım 20 Dk Bekle Ama Maden Çıkması Arttırılmasın !!!
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
şu an bulunan elmas madeni her gün 3 menekşe werir. 4 le çarparsan 12 eder. hergün 12 yerine 24 menekşe evet maden başına saf çıkma olasılığı artmadı ama maden saysına bağlı olarak çok yüksek miktarda saf maden öbeyi kondu ...
Chuckyx yazdı:Sadece Yenilenme Süreleri Uzatılmış ve Madenler Fazlalaşmış Çıkma Oranları ARTIRILMAMIŞ.Kimsenin Dikkatinden KAÇMASIN .!! Bir Menekşe İçin 350 Elmas Çekersek 20 Dk de Elmas Madeninde Çürür İnsan Farklı Madenlerde Birbirine Ne Kadar Yakın Olsa Dahi Ben Bu Güncellemeyi Olumlu Bulmadım 20 Dk Bekle Ama Maden Çıkması Arttırılmasın !!!
/evet
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İstiklal
Bu sisteme göre bir madende 24 dk bekliyicem ve ondan sonra çıkan madeni satıcam.
Kesinlikne o madenden ne çıkarsa çıksın satmam ben oraya 24 dk mı vermişim bu ne demek ya resmen insanlara hayattan bağlantınızı kesin ve İkv'de maden çekin diyorsunuz.Bu sistem maden fiyatını düşürmez aksine tavan yaptırır.Çünkü kimse çıkan madenini satmaz...Maden çekmeyen para ile almak isteyen adamda maden bulamayacağı için oda maden çekmeye başlar ve eskisinden daha çok kalabalıklaşma başlar. :idea: :arrow:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Maden lerin saf çikma oranları artırılmamiş deniliyor mesala normalda bir menkeşe madeni eger günde 2 menekşe veriyorsa ve bu madenler toplam eminönünde 4 adetse günde 8 menekşe çikar
Güncellemeden sonra toplam 16 menekşe madeni olacaksa ve bu madenlerin yenilenme oranları isterse 30 dk olsun ister 5 dk olsun hiç sorun degil eskisi gibi bir elmas madeni standrt güde 2 tane menekşe verirse güncellemeden sonra 16 elmas madeninden 32 iki menekşe çikacak demektir ve buda zaten fiyatlari belli bir gün sonra 1/4 indirecektir
Bu dedigim olay madenlerin saf çikma olayının aynı kalması şartiyla gerçekleşir
güncellemeden önce 24 saatte 2 osmiridyum madeninden eger 2 saf çirkarsa (iridyum) (zaten çikiyor)
güncellemeden sonra 24 saatte 8 osmirdyum madeninden de 8 saf çikar demektir (iridyum)
ve buda maden fiyarlarini 1/4 olarak düşürür
Bir madenin 20 dk çikmasi ile 5 dk çikmasi arasindaki hiç bir fark yok çünkü kesinlikle saf çikacagi kesin degildir
sabaha kadar 8 saat madende bekledik herbirmiz beklemiştir zaten bu safın 8 saat içinde çikacagi kesin degiki isterse 5 dk olsun isterse 20 dk olsun
maden sayısı artarak amaç fiyati indirmek zaman kaybı meselesi degil
tekrarediyorum şöyle bir durum var 24 saatte herhangi bir maden en az illaki 2 defa saf veriyor olasilik buna göre ayarlanmiştır ve günde illaki saf maden veren bir madenin sayısnın yükseltimesi demek daha çok saf piyasa girecek demektir.
Güncellemeden sonra toplam 16 menekşe madeni olacaksa ve bu madenlerin yenilenme oranları isterse 30 dk olsun ister 5 dk olsun hiç sorun degil eskisi gibi bir elmas madeni standrt güde 2 tane menekşe verirse güncellemeden sonra 16 elmas madeninden 32 iki menekşe çikacak demektir ve buda zaten fiyatlari belli bir gün sonra 1/4 indirecektir
Bu dedigim olay madenlerin saf çikma olayının aynı kalması şartiyla gerçekleşir
güncellemeden önce 24 saatte 2 osmiridyum madeninden eger 2 saf çirkarsa (iridyum) (zaten çikiyor)
güncellemeden sonra 24 saatte 8 osmirdyum madeninden de 8 saf çikar demektir (iridyum)
ve buda maden fiyarlarini 1/4 olarak düşürür
Bir madenin 20 dk çikmasi ile 5 dk çikmasi arasindaki hiç bir fark yok çünkü kesinlikle saf çikacagi kesin degildir
sabaha kadar 8 saat madende bekledik herbirmiz beklemiştir zaten bu safın 8 saat içinde çikacagi kesin degiki isterse 5 dk olsun isterse 20 dk olsun
maden sayısı artarak amaç fiyati indirmek zaman kaybı meselesi degil
tekrarediyorum şöyle bir durum var 24 saatte herhangi bir maden en az illaki 2 defa saf veriyor olasilik buna göre ayarlanmiştır ve günde illaki saf maden veren bir madenin sayısnın yükseltimesi demek daha çok saf piyasa girecek demektir.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Merhaba
Yönetimi bu hususta taktir ediyorum ve destekliyorum NEDEN
Arkadaşlar bazı maden canbazlar örgütlenip topla da bırakıyorlar bu yöntem ile bu gibi örgütlenmeler ortadan kalkıcaktır
ikinci bir husus ise artık sıtres yapmacağız yanı madenı kaptırırmıyım acaba gibisinden ...
bu yöntem şirketlendirmelerii kaldımıştır herkes maden cekebılecek demektir
Teşekkürler
Yönetimi bu hususta taktir ediyorum ve destekliyorum NEDEN
Arkadaşlar bazı maden canbazlar örgütlenip topla da bırakıyorlar bu yöntem ile bu gibi örgütlenmeler ortadan kalkıcaktır
ikinci bir husus ise artık sıtres yapmacağız yanı madenı kaptırırmıyım acaba gibisinden ...
bu yöntem şirketlendirmelerii kaldımıştır herkes maden cekebılecek demektir
Teşekkürler
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Her gün 3 elmas mıXxxgencinsanxxx yazdı:şu an bulunan elmas madeni her gün 3 menekşe werir. 4 le çarparsan 12 eder. hergün 12 yerine 24 menekşe evet maden başına saf çıkma olasılığı artmadı ama maden saysına bağlı olarak çok yüksek miktarda saf maden öbeyi kondu ...
7 SAAT bekledim başında sadece ben çekiyodum çıkmadı buna ne demeli
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- cehennemzebanisi
- İskele Babası
Herkese iyi geceler bende birşey var sandım 
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
Sürekli aynı yerde çıkmayacak madenler...GodfreyxSpider07 yazdı:Siz öyle sanın,TATLISU yazdı:Artık madenlerle ilgili sorununuz kalmamıştır
Sizin düşüncenize göre artık maden başında kimse oturmayacak,herkes gezecek bakıcak hangi maden var onu çekecek.
Hayır hiç de öyle olmayacak,adam bakıcak her maden cekilmis hiçbirini toplayamıyor oturucak mecbur yine birinin başına.
20 dakika süre tutup bekleyecek bu kez.
Menekşe çıkarınca değil 50m,100m gibi bir fiyata bile satabilecek
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Yaptıgınız şeyin bıze en ufak katkısı yok sadece program rezilligini biraz cozmus olucaksınız .. başka cozumleride vardı cok saçma şeyler yapıyosunuz ..

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK