Okadarda değil ya oha çemberlitaşta millet 10 15 lwl yaratık gelcek samıyo herhalde benmi yanılıyorum ????Rescuer yazdı:Lütfen ! Bak daha alıntı yaptığın mesajda yazıyor;KaraXHayalet yazdı:Doğru aslında bizim subay daha düşük seviyede ama orda ** yazıyor dark side subay bu acaba kim görücez :lol:Rescuer yazdı:Evet, iyi yakalamışsınız ancak;
ordaki subay başka bir subay...
CTRL+F kombinasyonuyla "Subay" kelimesini arattığınızda önce bizim Meteor'daki Subay çıkıyor daha sonra ise sizin bahsettiğiniz Subay çıkıyor. Sonuçta TSK'ya da bakarsak pek çok subay var değil mi ?Bi kaç saniye baktım ve "subay" hakkında epeey çağrışımlar oldu. Ancak bu görüşlerim dataya dayanacağı için paylaşmayacağım.
Konu içerisinde datalarla alakalı paylaşım yapmadan, yorum yapabilirsiniz. Ancak datada şöyle canı vardı, böyle leveli vardı şunu yapıyor, şöyle silahı var şeklinde yorumlar olmasın, şöyle bi isim gördüm o halde şöyle şeyler olabilir tarzında olsun, rica ediyorum...
"**" koyduğum yere ve bundan sonra o tarz söyleyeceğin şeylere dikkat edersen sevinirimRescuer yazdı:Konu içerisinde datalarla alakalı paylaşım yapmadan, yorum yapabilirsiniz. Ancak datada şöyle canı vardı, böyle leveli vardı şunu yapıyor, şöyle silahı var şeklinde yorumlar olmasın, şöyle bi isim gördüm o halde şöyle şeyler olabilir tarzında olsun, rica ediyorum...Az daha dataların aşağılarına doğru bakarsan görürsün neye benzediğini, merakını gider, ama paylaşma.
Çünkü yasak...
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
O kapı gerçek haritaya da uygun gibi duruyor, belki de giriş orası...
Kesin yoğunlaşacağımız yer zaten belli: Kırmızı Örümcekler...
Geçmiş sayfalarda paylaştığımız haritaları görebilirsiniz, en mantıklı rota orası...
Bakalım hayırlısı...
Geçmiş sayfalarda paylaştığımız haritaları görebilirsiniz, en mantıklı rota orası...
Bakalım hayırlısı...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
TaTaNgAxEbKK yazdı:O kapı gerçek haritaya da uygun gibi duruyor, belki de giriş orası...![]()
Bakalım hayırlısı...![]()
Evet konuya dönelim bence de kesin o kapı girişi bulduk sayılır
Çemberlitaş'ın nereden girileceğine ait bir görüntü buldum . Ama sadece bir tahmindir .

Bakınız binalar benzemiyor mu ?

Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Arkadaşlar Sizce Gaffar Bey Bir Npc Mı Olacak Yoksa Kenan,Junon Ve Benzerı Canavarmı
Birde Skilleri buyucler Nasıl Verıcek Benım Dusuncem Elektrik ve Cemberden Veya Buz Ve Cemberden Yana ???
Birde Skilleri buyucler Nasıl Verıcek Benım Dusuncem Elektrik ve Cemberden Veya Buz Ve Cemberden Yana ???
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
Ordan Olamaz Simdi Fotolarai KoyucamStaffers yazdı:Çemberlitaş'ın nereden girileceğine ait bir görüntü buldum . Ama sadece bir tahmindir .
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
Staffers yazdı:Çemberlitaş'ın nereden girileceğine ait bir görüntü buldum . Ama sadece bir tahmindir .
simdi Ekledigim 2 Fotoya bak Ne kadar Alakasız Bır yer Gostermıssın Orda Gırılse Cemberlıtas Sirkeci Garı Cevresınde Olucaktır...

Bu Ilk Foto Burda Colde Cekılmıstır...

Buda 2,Foto Buda GArın Ordakı Acıklıkta Cekılmıstır....
[Agah Efendi]
[Agah Efendi]
bence elektrik çemberlitaş bölgesinde hiçbir işe yaramayacak. Çünkü oyundaki "Çemberlitaş Usülü" itemine bakarsanız "direnç elektrik " özelliği olduğu görülüyor. Bence elektrikin yanına fizik-buz takım alınDilhun yazdı:Arkadaşlar Sizce Gaffar Bey Bir Npc Mı Olacak Yoksa Kenan,Junon Ve Benzerı Canavarmı
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
gadali yazdı:bence elektrik çemberlitaş bölgesinde hiçbir işe yaramayacak. Çünkü oyundaki "Çemberlitaş Usülü" itemine bakarsanız "direnç elektrik " özelliği olduğu görülüyor. Bence elektrikin yanına fizik-buz takım alınDilhun yazdı:Arkadaşlar Sizce Gaffar Bey Bir Npc Mı Olacak Yoksa Kenan,Junon Ve Benzerı Canavarmı
Ancak belki de Gaffar ın elektriğinden korunmak için direnç elektriktir o iksir?
Test sunucusu full çekiyordur şimdi
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon