•°█▓ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI█▓•°

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: •°█▓ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI█▓•°

Mesaj gönderen eseslisemi »

Geçmiş Olsun Kardeşim Loncanın Kapatılmasıda kötü olmuş :(
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

eseslisemi yazdı:Geçmiş Olsun Kardeşim Loncanın Kapatılmasıda kötü olmuş :(
Eyw saol kardeş ancak birazda iyi oldu aslında bu lonca bazı arkadaşlarımızı tanımıs olduk.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

lonca kapandımı :( :shock:
Kullanıcı avatarı
EjdeRxAnAdoLu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EjdeRxAnAdoLu »

tokyo2drift yazdı:Merhabalar;

Anadolu Selçukluları Loncası Kısa Bir Süre'de Olsa Kuklacı Sunucusunda Faaliyette Olan Bİr Loncaydı.Ancak Loncayı Ortak Kurduğumuz Batuhangs(Batuhan)ve Trabzonluxbüyü(Güngör) Arkadaşlarımız Loncadan Çıktılar.Ben Trabzonluxsıfacı(Emre) Loncayı Yinede Ayakta Tutmaya Çalıştım.Ama Başaramadım.Üye Alımlarını Güngör ve Batuhan Yaptığı İçin Doğal Olarak Tüm Üyeler Onların Arkadaşıydı.Batuhan Lonca Düşüşe Geçtiğinde Ben Oyunu Bırakıyorum.Loncadan Çıkıyorum Dedi.Eywallah Dedim.5 dk. Sonra Öğrenirimki Klanımızın Önde Gelen Loncalarından REST Loncasına Başvuru Yapmış.Sonra Dedim Batuhan Neden Loncadan Ayrılıp REST'e Girmeye Çalışıyorsun.Cevap Gelmedi.Ancak Rest Loncası Batuhanın Yaptığı Başvuruyu Kabul Etmedi.Onu Loncaya Almadılar.

2-3 Gün Sonra

Batuhan Bana Pm Attı.Emre Ben Oyuna Geri Döndüm.Loncaya Alın Beni.Almadım.Çünkü Bizi Zor Zamanımızda Bırakanla İşimiz Olmaz.Ondan Sonra Batuhanla İlişkimi Kestim.Bütün Olanları Güngöre Anlattım.Oda Çok Şaşırdı Bu Olaya.Sonra Yarınsı Gün Güngör Arz Klanının Önde Gelen Loncalarından CİHANI HÜKÜMRAN LONCASINA Başvuru Yaptı.KAbul Edilmedi.Sordum Ona Sen Bizim Loncadasın Nasıl CİHANI HÜKÜMRANA Başvuru Yaparsın.Cevabı Bizim Lonca İç in Başvurdum.Bizim İyiliğimiz İçin Başvurdum Diyor.Halbuki Kötü Durumumuzda Oda Bir Tarafa Kaçmak İstitordu.En Yakın Arz Klanındaki CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI idi.Ben Bu Duruma Açıkçası Çok Üzüldüm. Loncayı K urarken 3 Kişiydik.Tek Kalmıştım.Tabii Bu Arada Gungor ve Batuhanla Konuşmuyordum.

1 Gün Sonra

Güngör Benim Mahalle Arkadaşımdı.Birşeyler Oldu Barıştık.Loncayı Zirveye Çıkarmak İçin Yemin Etmiştik.Bizi Satan Batuhana İnat Zirveye Çıkmak İçin Yemin Etmiştik.Loncadaki Herkezi Uyarıcaktık.Batuhanla Grup Bölgelerine Girmeyin Felan..

1 Gün Sonra

Batuhan Güngörle Konuştu.Onu Kandırdı.Beni Tekrar Loncaya Alın Diye.Güngör Bunu Lonca İçi Oylamaya Sunacakmış.Kabul Etmedim.Güngör Onun Loncaya Geri Gelmesini İstiyordu.Ben Kabul Etmeyince Güngörde Loncadan Çıktı.

1 Gün Sonra

Loncaya Üye Alımını Güngör İle Batuhan Yaptıkları İçin Lonca Üyelerinin Çoğu Bunların Arkadaşıydı.Lonca Üyelerini Kışk ırtıp Onları Loncadan Çıkartmak İstediler.Acıkcası Başarılı Olamadılar.Ancak Loncada Güvendiğim Arkadaşım Olan Ejderxanadolu (Gökhan) Arkadaşımızı Kandırıp Kendi Taraflarına Çektiler.Ayrıca Batuhan İsimli Çocuk Mısır Carşısında Hakaret Edici Sözler Kullandı.Kanıt Diyeceksiniz.Foto Çekmedim.Çekmemde.Kanıtım Yok.

Her Olaydan Oldugu Gibi Bu Olaydanda Bir Ders Çıkardım.
ASLA NE OLURSA OLSUN EN YAKIN ARKADAŞINA BİLE GÜVENMEYECEKSİN.

Peki Güngör ve Gökhanı Batuhan Nasıl Kandırdı?
Güngöre ve Gökhana Ejder Asa Üretecekmiş.

Tanıdığım Kadarıyla
Batuhan İlk Başta Size Çok Yakın Davranır.Ancak Onun Gerçek Yüzünü Onun İstemediği Birşey Yaptığınızda Anlayabilirsiniz.

Son Bir Not:Batuhan Adlı Çocuk Loncadan Çıkarken Lonca Kasa Charını Soyup Çıkmıştır.Ancak Kasa Charında Pek Birşey Olmadığı İçin Cüzii Miktarda Birşeyler Çaldı.Sonradan Geri Aldım.
Güngör İse Oyun Parası İçin Yapamayacağı İş Yoktur.Çünkü Kardeşim Dediği İnsanı Ejder Asa İçin Sattı.

Gökhan Aslında İyi Bir Arkadaşımızdır, Ancak Etrafında Köt ü İnsanlar Olduğu Sürece Onlardan Farkı Kalmaz.
Gökhan ve Batuhanı Daha Yeni Tanıdım.Yaparlar Beni Ejder Asa İçin Satarlar.
Ancak Güngör Benim 9 Yıllık Mahalle Arkadaşım.En Yakın Arkadaşım.Beni Ejder Asa İçin Sattı.
SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

Güngör ve Batuhan Şimdi İtiraz Edin Bakalım Bu Yazdıklarıma...

ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI KAPATILMIŞTIR.BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SİZE SAYGIM SONSUZDUR.

İyi Forumlar...

YÖNETİCİ ARKADAŞLAR KONUYU KİLİTLERSENİZ MEMNUN OLURUM.

Emre hayal gücüne gerçekden hayranım sana tek sözüm seni yanlış tanımışım.
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Loncayı kurduk dümdüz ilerliyorduk.

2-3 gün sonra
Karar verdim bu loncayla ilerleyemeyiz. Kötü durumdan ötürü ayrıldım. Rest e girdim ancak sevmediğim bir kişinin yetkili olması sebebiyle alınmadım.
Ertesi günü bilmiyorum

2 gün sonra
Sınavlarım bitmişti ve dönmüştüm. Her insanın hata yapacağını unutan emre tavır aldı. güngör konuşuyordu. resul ana bacı küfredecek kadar şerefsizdir emrenin amca oğluydu.O gece migrata girdik ve cent kestik
Ertesi gün
Migoya kimin vereceğini güngör seçecekti resul veya bendim. Emre resulü istedi güngör benimle girdi ve tartışma oldu ayrıldılar.Loncaya adamlarımı sokmuştum ve onlarda bu durumdan etkilendiler.

Eğer kasa çarını soysaydım hiç bir şey kalmazdı 2m geri vermek üzere aldım yalan yanlış şeyler uyduruyorsun
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

''Ha'' diyince lonca açılmaz beyler. Yola çıkacağınız adamları iyi seçiceksiniz. Herkesin ağzından farklı cümleler çıkıyor benim sözlerim kimseye hitaben değil. Tekrar dediğim gibi ''ha'' diyince lonca olmuyor, siz daha acemisiniz. Umarım daha sonra bazı tecrübeler edinip, bu sefer ARZ klanı adına iyi işler yaparsınız.
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

atabey yazdı:''Ha'' diyince lonca açılmaz beyler. Yola çıkacağınız adamları iyi seçiceksiniz. Herkesin ağzından farklı cümleler çıkıyor benim sözlerim kimseye hitaben değil. Tekrar dediğim gibi ''ha'' diyince lonca olmuyor, siz daha acemisiniz. Umarım daha sonra bazı tecrübeler edinip, bu sefer ARZ klanı adına iyi işler yaparsınız.
Aynen Öyle Ancak Güvendim Adamlar Zoru Görünce Hemen Kaçtı. Bende Tek Başıma İdare Edemedim.Ama Buda Bana Büyük Bir Dest Oldu.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

EjdeRxAnAdoLu yazdı:
tokyo2drift yazdı:Merhabalar;

Anadolu Selçukluları Loncası Kısa Bir Süre'de Olsa Kuklacı Sunucusunda Faaliyette Olan Bİr Loncaydı.Ancak Loncayı Ortak Kurduğumuz Batuhangs(Batuhan)ve Trabzonluxbüyü(Güngör) Arkadaşlarımız Loncadan Çıktılar.Ben Trabzonluxsıfacı(Emre) Loncayı Yinede Ayakta Tutmaya Çalıştım.Ama Başaramadım.Üye Alımlarını Güngör ve Batuhan Yaptığı İçin Doğal Olarak Tüm Üyeler Onların Arkadaşıydı.Batuhan Lonca Düşüşe Geçtiğinde Ben Oyunu Bırakıyorum.Loncadan Çıkıyorum Dedi.Eywallah Dedim.5 dk. Sonra Öğrenirimki Klanımızın Önde Gelen Loncalarından REST Loncasına Başvuru Yapmış.Sonra Dedim Batuhan Neden Loncadan Ayrılıp REST'e Girmeye Çalışıyorsun.Cevap Gelmedi.Ancak Rest Loncası Batuhanın Yaptığı Başvuruyu Kabul Etmedi.Onu Loncaya Almadılar.

2-3 Gün Sonra

Batuhan Bana Pm Attı.Emre Ben Oyuna Geri Döndüm.Loncaya Alın Beni.Almadım.Çünkü Bizi Zor Zamanımızda Bırakanla İşimiz Olmaz.Ondan Sonra Batuhanla İlişkimi Kestim.Bütün Olanları Güngöre Anlattım.Oda Çok Şaşırdı Bu Olaya.Sonra Yarınsı Gün Güngör Arz Klanının Önde Gelen Loncalarından CİHANI HÜKÜMRAN LONCASINA Başvuru Yaptı.KAbul Edilmedi.Sordum Ona Sen Bizim Loncadasın Nasıl CİHANI HÜKÜMRANA Başvuru Yaparsın.Cevabı Bizim Lonca İç in Başvurdum.Bizim İyiliğimiz İçin Başvurdum Diyor.Halbuki Kötü Durumumuzda Oda Bir Tarafa Kaçmak İstitordu.En Yakın Arz Klanındaki CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI idi.Ben Bu Duruma Açıkçası Çok Üzüldüm. Loncayı K urarken 3 Kişiydik.Tek Kalmıştım.Tabii Bu Arada Gungor ve Batuhanla Konuşmuyordum.

1 Gün Sonra

Güngör Benim Mahalle Arkadaşımdı.Birşeyler Oldu Barıştık.Loncayı Zirveye Çıkarmak İçin Yemin Etmiştik.Bizi Satan Batuhana İnat Zirveye Çıkmak İçin Yemin Etmiştik.Loncadaki Herkezi Uyarıcaktık.Batuhanla Grup Bölgelerine Girmeyin Felan..

1 Gün Sonra

Batuhan Güngörle Konuştu.Onu Kandırdı.Beni Tekrar Loncaya Alın Diye.Güngör Bunu Lonca İçi Oylamaya Sunacakmış.Kabul Etmedim.Güngör Onun Loncaya Geri Gelmesini İstiyordu.Ben Kabul Etmeyince Güngörde Loncadan Çıktı.

1 Gün Sonra

Loncaya Üye Alımını Güngör İle Batuhan Yaptıkları İçin Lonca Üyelerinin Çoğu Bunların Arkadaşıydı.Lonca Üyelerini Kışk ırtıp Onları Loncadan Çıkartmak İstediler.Acıkcası Başarılı Olamadılar.Ancak Loncada Güvendiğim Arkadaşım Olan Ejderxanadolu (Gökhan) Arkadaşımızı Kandırıp Kendi Taraflarına Çektiler.Ayrıca Batuhan İsimli Çocuk Mısır Carşısında Hakaret Edici Sözler Kullandı.Kanıt Diyeceksiniz.Foto Çekmedim.Çekmemde.Kanıtım Yok.

Her Olaydan Oldugu Gibi Bu Olaydanda Bir Ders Çıkardım.
ASLA NE OLURSA OLSUN EN YAKIN ARKADAŞINA BİLE GÜVENMEYECEKSİN.

Peki Güngör ve Gökhanı Batuhan Nasıl Kandırdı?
Güngöre ve Gökhana Ejder Asa Üretecekmiş.

Tanıdığım Kadarıyla
Batuhan İlk Başta Size Çok Yakın Davranır.Ancak Onun Gerçek Yüzünü Onun İstemediği Birşey Yaptığınızda Anlayabilirsiniz.

Son Bir Not:Batuhan Adlı Çocuk Loncadan Çıkarken Lonca Kasa Charını Soyup Çıkmıştır.Ancak Kasa Charında Pek Birşey Olmadığı İçin Cüzii Miktarda Birşeyler Çaldı.Sonradan Geri Aldım.
Güngör İse Oyun Parası İçin Yapamayacağı İş Yoktur.Çünkü Kardeşim Dediği İnsanı Ejder Asa İçin Sattı.

Gökhan Aslında İyi Bir Arkadaşımızdır, Ancak Etrafında Köt ü İnsanlar Olduğu Sürece Onlardan Farkı Kalmaz.
Gökhan ve Batuhanı Daha Yeni Tanıdım.Yaparlar Beni Ejder Asa İçin Satarlar.
Ancak Güngör Benim 9 Yıllık Mahalle Arkadaşım.En Yakın Arkadaşım.Beni Ejder Asa İçin Sattı.
SÖZÜN BİTTİĞİ YER...

Güngör ve Batuhan Şimdi İtiraz Edin Bakalım Bu Yazdıklarıma...

ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI KAPATILMIŞTIR.BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SİZE SAYGIM SONSUZDUR.

İyi Forumlar...

YÖNETİCİ ARKADAŞLAR KONUYU KİLİTLERSENİZ MEMNUN OLURUM.

Emre hayal gücüne gerçekden hayranım sana tek sözüm seni yanlış tanımışım.

Klana Yaz /f Tra bzonluxsıfacı Benim Hakkımda Kötü 1 Kelime Gelirse İstediğni Yapacağım.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

atabey yazdı:''Ha'' diyince lonca açılmaz beyler. Yola çıkacağınız adamları iyi seçiceksiniz. Herkesin ağzından farklı cümleler çıkıyor benim sözlerim kimseye hitaben değil. Tekrar dediğim gibi ''ha'' diyince lonca olmuyor, siz daha acemisiniz. Umarım daha sonra bazı tecrübeler edinip, bu sefer ARZ klanı adına iyi işler yaparsınız.

Katılıyorum. Cok acele ettiniz emre ben seni bi kere uyarmıştım alıcagın uyelere dikkat et diye. Güngör senin yaptığın ayıp bi oyun için birbirinizle kötü olacaksanız ikinizde bırakın oyunu
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

VatanXLydeR yazdı:

Katılıyorum. Cok acele ettiniz emre ben seni bi kere uyarmıştım alıcagın uyelere dikkat et diye. Güngör senin yaptığın ayıp bi oyun için birbirinizle kötü olacaksanız ikinizde bırakın oyunu
Evet Fatihim Üye Alımlarına Güngörler Bakıyodu.Onlar Çıkınca Otomatik Olarak Kapattık.Ama Buda Bana İyi Bir Ders Oldu.9 Senelik Arkadaşımızı Tanıdık.
GÜngör le Barışmak İçin Oyunu Bırakırım.Ama O Bırakamaz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team

“Genel Sohbet” sayfasına dön