JouRney yazdı:Kusura bakmayın ama çok büyük bir haksızlık yaptınız :!:
Fuar'a gidemiyoruz ? Fuar'a giden arkadaşımız yok ? Ee ne olacak ?
Şimdi bu yaptığınız haksızlık değil mi ? Yalansa söyleyin :!:
En kısa zamanda bütün İKV Kutu'lara bu özellik gelmelidir.. Yoksa isyanlardan,yakınmalardan ve bu konu hakkında açılacak birsürü konudan sizler sorumlusunuz .
ARkadaşıma en içtenlikle katılıyorum, ikv kutu çıktığı zaman, kimi şehirlerde yoktu , güzel bi isyan vardı, şimdi böle yine bir isyan oucak.
Haksızlık diye yazmanız Saçma.Napsınlar Adamlar Yani Türkiyenin Kalbinde Açmak varken Fuar'ı Diyarbakır vs. Yerlerdemi açsınlar.(küçümseme anlamında söylemedim.)Bu isim etkinliğide bence çok güzel olmuş en azından BETA diye artislik yapanların Suyu cıkar ) Hem Herkez için 0'dan bir başlangıç olabilir.Bu etkinliği düzenleyen Kişiye çok teşekkürlerimi iletiyorum gerçekten güzel bir satış yapacağına inanıyorum.Hatta Sınırsız kutu alma bile çok iyi.İstanbul'da oturan bir arkadaşınıza söyleyebilirsiniz.Hesabına para aktarırsınız.oda size kargoyla gönderir.Yani yapıcak çok şey varken isyan etmek çok saçma.İkv Ekibi Orda Olucam.3'ünde görüşmek üzere
slm arkadaslar bencede haksızlık bu ben tokatta oturuyor bırakın fuara gıtmeyı normal kutu bıle alacak bıyer yok teknosa var sadece oda nedense getırmıyor ankaradan kargo ıle kutu gondertım kuzenıme kımı ardakas dıyorkı fuara gıdecek arkadasına aldır ya kardesım hangı devırde yasıyoruz kı herkes hırsıklık pesınde ben oyundakı en ıyı arkadasıma guvenemez hale geldımkı kıme aldıracagın 2 saat once bırısı ıle konustum cocuk dıyorkı ben alacagım 30 tlden satacagım nasıl guvenecem ben bu adama para gonderecemde bana kutu gondersın baska arkadasda dıyorkı maden ısmınden memnun degıllsın nıye actın o ısımle kardesım lonca carları var lonca kapanmıs kımse kalmamıs o carın ısmını degıstırmek ıstıyorum
fuatszr yazdı:slm arkadaslar bencede haksızlık bu ben tokatta oturuyor bırakın fuara gıtmeyı normal kutu bıle alacak bıyer yok teknosa var sadece oda nedense getırmıyor ankaradan kargo ıle kutu gondertım kuzenıme kımı ardakas dıyorkı fuara gıdecek arkadasına aldır ya kardesım hangı devırde yasıyoruz kı herkes hırsıklık pesınde ben oyundakı en ıyı arkadasıma guvenemez hale geldımkı kıme aldıracagın 2 saat once bırısı ıle konustum cocuk dıyorkı ben alacagım 30 tlden satacagım nasıl guvenecem ben bu adama para gonderecemde bana kutu gondersın baska arkadasda dıyorkı maden ısmınden memnun degıllsın nıye actın o ısımle kardesım lonca carları var lonca kapanmıs kımse kalmamıs o carın ısmını degıstırmek ıstıyorum
Kardeş PROFx Var Bu konuyla İlgili Bir Konu Açmış bişeyler Yapabilirim diye.Kendisi Güvenilirdir ve Havale Yaptığın zaman Bir fiş verirler.İstediğin şey sana geri dönmezse Bu fişle Dava Vs. Yapabilirsin. viewtopic.php?f=22&t=44103 Burdan özel mesaj Atıp istediğin Soru sorabilirsin.