Alpaslanx yazdı:10 şubat yani yarın ; biricik oğlumun yaş günüdür.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Oğlum diyorki '' babamın dostlarının ellerinden öperim.''
Ben dedirttim ama genede bu kelimeler ağzından çıktı
Hepinize sonsuz saygı ve sevgiler..
Alpim oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlık ve mutluluk dolu daha nice yıllara. O bizim ellerimizden öpüyor. Bizde onun gözlerinden öpelim. Anasına, babasına ve milletine hayırlı bir evlat olacağı şimdiden belli
Amin abicim.İnşallah dediğin gibi bi evlat olur.
Vatanına faydalı birini yetiştirebilirsek ne mutlu.
Allah cc hepimizin eevlatlarına uzun ömürler bahşetsin.
Hepsi vatanına yararlı işler yapsın inş.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Merhabalar. Sevgili Loncam...***
Pazar günü Duydumki EM yapılacakmış ve ben bunu sanırsam en son duyanlardan oluyorum evet forumda yazılmış olunablinir. fakat İnsan bir Msj ceKer veya arayıp soyleyebilir. bu yonden az krgınım sizlere....
bende sizlere şöyLe soyliyeyim.. Pazar gunu ankada Bir PvP Turnuvası düzenleyeceğim. ve Sizlerinde katılmasından Büyük onur Duyarım...!!!!*****
Ayrıntılı bilgi Anka forum kısmında...
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
woLveRiNe yazdı:Merhabalar. Sevgili Loncam...***
Pazar günü Duydumki EM yapılacakmış ve ben bunu sanırsam en son duyanlardan oluyorum evet forumda yazılmış olunablinir. fakat İnsan bir Msj ceKer veya arayıp soyleyebilir. bu yonden az krgınım sizlere....
bende sizlere şöyLe soyliyeyim.. Pazar gunu ankada Bir PvP Turnuvası düzenleyeceğim. ve Sizlerinde katılmasından Büyük onur Duyarım...!!!!*****
Ayrıntılı bilgi Anka forum kısmında...
Zaten bizim işi biraz cortladı gelmeye çalışacaz ankaya..
Benim de telefonum ve msn im bilinmesine rağmen;
bir haber verilmedi.Ama neyse;nasılsa anka da buluşacağız.
Hepimiz için hayırlısı olur i,nş.
Zira hepinizin orada olması benim için büyük avantaj olucak,
belki birdaha ikv ye giremeyeceğim.O yüzden bütün arkadaşlarımla vedalaşmış olurum.
PAzar günü görüşmek üzere dostlarım.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Arkadaşlar Size Haber vermesek Adam nerden bulacağız sizin çarlarınız hazır zaten 1 2 tane hesabımız kalmıştı onlara falledim illaki size haber verecektik şimdi gerçekten Üzdünüz beni ..