``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
duygu bu hoşt dersin gellir kovarsın gelir yani kapıdan atarsın bacıdan girer misali 
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Cok Dandk gorunuo Bnlar ya xD Yıldızlı ıtemlere Hıc de yakısmıo :mrgreen: :mrgreen:MeGaStaR yazdı:
Cok hafıf gıbı....Itemlere uyacak agır bısewy yapsalarmıs daha ıyı olurmus :mrgreen: :mrgreen:
saheser saheser akrep asa daha guzel xD

~~Barış~~
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Slm.a Kolay Gelsin Herkese.Bence Hdise Loncdan Çıkralması Kötü Sizin İçin Çok eme verdi ve 3 çar açtı galiba.. Öle Biliyorum Yernizde Olsam Hadise deil Megaxmc atardım
Kendi Şahsıma Söylüyorum..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Tm yorumunu yazdığın için tşkkürLer. Ama bu yorumunu hangi yoLdan cıkarak söyLüorsun Megaxmc seni kesti mi? Naptı.
___*< W >*___
___*< W >*___
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Lonca: MeGaxMuStafa
Beyler Ne oluyor Bu oyunda Pazar aksamı susturuldum salı aksamı susturulmam aksam acıldı carsamba sabahı oyuna gırıyom durduk yere susturulmusum
MeGaxMuStafa
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Megaxmustafa yazdı:Sende Duzgun Konus Duygu agzımı actırma duzgun konus duzgun cevap al
Bunu dicektim sana Duygu , Ezgi senden daha terbiyeLi daha . . .. . . . Birçok özeLLik war ama sayamıyorum . ADAM GIBI KONUS ADAM GIBI CEVAP AL . Bı de BrezıLya da yaşıomuşsun beLLı yaşıosun daha RIO DE JENERIO YAZMAYI BILMIOSUN HADI KAPİŞ . YOL AL . CAN GİBİ ÖPERİM HABERIN OLSUN
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
ArkadaşLar Burası Tartışma ALanı DeğiL Kendi YOrumLarını Diğer Yorum SayfaLarına Yazınız. . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Megaxrealist Önce K... Lafını 1 Aç BakaLım Tam Manası Nedır O Cumlenın..Ikınıcı Megax Ların Başkanı Bunu Okuyorsa Bu Megaxrealist Sizin gibi K... Yazıyorsa Megax Team dende Cacık Olmaz demektır..İmam ne yaparsa cemaatte Aynısını Yapıyordur..Daha Guzel 1 dılle ıfade edebılırdı. (K...) Nın anlamını MEGAX Team Başkanı Açıklasın Bakalım neymıs ve Bu Megax Team lere Yakışıyormu Bu Konu Kapanmadı Çözulene kadarda Kapanmayacaktır..MEGAX Başkanı Senden cevap beklıyorum MegaxRealist Örnek (k...) Yazıyor.. Siz bu dillemı toplantılarınızda Konusarak Anlaşıyorsunuz ?
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN