[ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: [ ZuLFiKaR ] [ RoA ] Akıncılar ve JUNON...

Mesaj gönderen Soulreaper »

Ne güzel işbirliği ile kesmişsiniz ve bunu forum a koymuşsun..."İyi seyirler" gibi bir tabiri kullanmaya gerek var mı bunu anlayamadım...Bişey yaptığınızda diğer oyuncuları alçak görür tavırları artık bıraksanız şu oyun daha güzel olacak sandığım kadarıyla...İyi forumlar...
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen eray »

Sa arkdaşlar
Beyazköşk sunucusunda oynuyorum . Şöyle bi gezerken gördüm kü junon kesimi benim de aklıma bi soru takılmıştı .İzninizle sormak istiyorum.
Ben gezgin şehri bul görevi aldım. Centruonu kesip geçtik. Ve oda gibi bir yerde görev ibtti tarzında bir yazı çıktı. Acele çıkmam gerektiği için tam okuyamadım ve görev penceresindede görev yok. Şimdi kimden görev alıcam.Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk
İyi formlar
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

eray yazdı:Sa arkdaşlar
Beyazköşk sunucusunda oynuyorum . Şöyle bi gezerken gördüm kü junon kesimi benim de aklıma bi soru takılmıştı .İzninizle sormak istiyorum.
Ben gezgin şehri bul görevi aldım. Centruonu kesip geçtik. Ve oda gibi bir yerde görev ibtti tarzında bir yazı çıktı. Acele çıkmam gerektiği için tam okuyamadım ve görev penceresindede görev yok. Şimdi kimden görev alıcam.Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden tşk
İyi formlar
o görew bitiyo orda o kadar içerde junonun arkasındaki merdiwenlerdeki tazıları öldürdükten sonra yukarda bi adam war ondan junonu öldür görewini alıyorsunuz we kesiğ adama geri gidip hediyenizi alıyorusnuz bu kadar başka görew yok
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen eray »

xsercanx yazdı:
eray yazdı:Sa arkdaşlar
İyi formlar
o görew bitiyo orda o kadar içerde junonun arkasındaki merdiwenlerdeki tazıları öldürdükten sonra yukarda bi adam war ondan junonu öldür görewini alıyorsunuz we kesiğ adama geri gidip hediyenizi alıyorusnuz bu kadar başka görew yok
Eyw çok saolasın.Son 2 sorum daha olucak.
1- Direnç illaha 1000 olucak diye bir şey var mı 948 olur mu mesela ?
2- direnç 1000 iken bir büyücüye vuruşu kaç olur direnç 948 ken kaç olur ?
Bunuda cevaplarsanız sevinicem. Şimdiden tşk
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
SAHiNBEY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SAHiNBEY »

Direncin hangisinde 1000'e ulaştıysa o hasarı almazsın bu yüzden 1000 olması gerekiyor 999 bile hasar almanıza neden olur.
ŞAHİNBEY Smoke KıZıLKuRT Electroshock

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön