AF İSTİYORUZ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: AF İSTİYORUZ

Mesaj gönderen Refresh »

...
En son Refresh tarafından 24 Haz 2010 21:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

insanbul yazdı:Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?

Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.

Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
insanbul o kadar mahsum ve haklıymışın gibi konuşuyonki insanın sana inanası geliyor yapmışın bi hata üstünü örtmeye çalışma sende o banlananlar arasıdsın oh olsun iyi yapmışlar adam gibi oyununuzu oynsaydınız
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
JiGyyy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JiGyyy »

Refresh yazdı:
insanbul yazdı:Kendi hataları dolayısıyla oyuncu mağduriyetin de kuru bir özür, fakat gene kendi hataların da oluşan sorun sonucu insanları banlamak kesin çözüm. Sonuçta yönetim her daim haklıdır değil mi? Burada ki insanlar da dikkate alınmayacak kadar önemsizdir değil mi?

Ben açık yüreklilikle söylüyorum oyun hatasını kullandım gittim gözlük çektim nasıl olsa oyunun geri sarılacağını bilerek. Bu sonuçta oyunun hatasıdır dolayısıyla bu hatayı düzeltmek yapımcıların işidir düzeltilir ve devam edilir insanların senelerce oluşturduğu emeğini bir çırpıda atmaz en başında senelerce plus'a verilen paralara yazık! ve ben hiç bir şekilde kendime kazanç sağlamadım daha öncede böyle bir şey olmadı. Ayrıca yöneticiler bu kadar onurlu ve gururlu bir tavır sergiliyorlarsa haksız kazanç sağlama mevzusun da çalınan üyeliklerle de ilgilensinler. Sonuç itibariyle benim aylar önce hesabım çalındı içi boş bir şekilde geri alabildim. Dünkü hatadan dolayı bu kadar uğraşıyorlarsa gerçek hırsızlar içinde uğraşsınlar logları incelesinler ve çalınan eşyaları alıp geri iade etsinler veya bunuda yapamıyorlarsa çalan kişiye ban atsınlar hak edene yani. Belki her gün onlarca hesap çalınıyor insanlar burda veryansın ediyor ama yönetim kılını kıpırdatmıyor bu hırsızlar için ama hırsızlık yapmayanların üstüne sert ve kararlı bir şekilde gitmeyi iyi biliyorlar.

Şunu da belirtmek istiyorum son sözü söyleyip konuyu kapatmak çok terbiyesizcedir, insanın ağzına lafı tıkamaktır ve en doğruyu hep ben bilirim durumlarıdır. Sonuç itibariyle forumların amacı bir konu açılıp o konu içerisinde düzeyli fikir alışverişi ile tartışma ortamı yaratmaktır.
insanbul o kadar mahsum ve haklıymışın gibi konuşuyonki insanın sana inanası geliyor yapmışın bi hata üstünü örtmeye çalışma sende o banlananlar arasıdsın oh olsun iyi yapmışlar adam gibi oyununuzu oynsaydınız

Sen adam gibimi oynuorsunda başkalarını işne burnunu sokurosun önünden ye işine bak
İdamlık adamların bile savunma hakkı vardır boş konuşup konuyu uzatma
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ

Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
anatomy
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen anatomy »

anatomy yazdı:
Lathander yazdı:
xIxFeNoMeNxIx yazdı: Yönetim sadece bizim sessiz kalmamızı ve bu durumu kabullenmemizi istiyor o kadar.Fakat benim onca verdiğim emeği bir hiç uğruna yok etmenize de izin vermem.
Size karşı uygulanan moderesyon etki tepkidir. Bilinçli olarak milyarlar değerince bono kopyaladınız ve yasaklandınız.

Ne yaparsanız yapın bu değişmeyecek. Bizleri baskıcı despot göstererek işlemiş olduğunuz eylemin yükünü hafifletemezsiniz.

Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin. Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz.

@İzMiRLiHaSaN, Aynı şekilde.

Bilginize.
Lathander bahsettiğimizde bu işte... Bilinçli olarak kullanır bu hatayı herkes çünkü insan iradesiyle alakalı bişey. Tekrarlıyorum sence 2006 yılında İKV oyununa başlamış bir oyuncunun her ay plus alıp günde en az 5,6 saat online olan bir oyuncunun iradesine yenik düşüp oyundaki açıktan para yapması ve bunun sonucunun o dört senelik emeklerin ve anıların gitmesi ne kadar doğrudur? Seninde hiçbir yetkin olmadığın zamanları,bizim gibi oyunda acaba bu buraya nasıl konur,bu nasıl kesilir dediğin zamanları biliyoruz. Kendini koysana azcık yerimize? Bir anlık iradesizlik neden 4 senemizi yiyor. Ben 2008 senesinde bloklandım.O zamandan beri hiçbir açık kullanmadım. Fakat iki senelik blok yetmedi ve açık kullandım diye hala açılmıyor.İki senedir oyunda birsürü açık vardı neden gerekli olanlarını size bildirdim ve bu tarz oyunun yarattığı açıklarıda kullanmadan oyunuma devam ettim? Birşeyler değiştirmek istiyorsanız buna bizi alet etmeyin demişsin.E nasıl değiştirelim o zaman?? İki senedir Fenomen arkadaşımla oyunu en düzgün şekilde oynayıp açık bulduğumuzda size iletiyoruz? Ne yapalım daha ?Nasıl değiştirelim daha cevap verin?Bu konuya herhangi bir şekilde bir şey yazmayınız. Konuda sadece hesapları dondurulmuş oyuncularımız ile iletişimde olmak istiyoruz demişsiniz. Bizimde hesaplarımız donduruldu ha geçen hafta ha iki sene önce... Davamız aynı bizimde.Bizde dondurulduk. Amacımızıda yanlış anladınız yönetimi baskıcı yada despot göstermeye çalışmıyoruz. Sizlere birşeyleri anlatıp biz oyuncularca bölesi daha makbuldür demeye çalışıyoruz. Size en başta örneği verdim. Sizlerin dört senelik emekleri bir anlık zaafla bi anda gitse ne hissedersiniz? Bunun cezası şuan arkadaşlara üç ay deseniz zaten herkes cezasını fazlasıyla alıcak siz neden herkesin senelerini blokluyorsunuz tepki burda. Diyorsunuzki incelemede şuanda haklı olan açılacak.Oyüzden bu soruları sormayın yorum yazmayın falan.Bizim belli. 999 ban yedik. 2011 de açılacak iki sene geldi geçti. Adalet bumuydu ama? Oyuna trilyonlarca para basmış hatta kullanmış olabiliriz.Bu iradesizlik bu insana özgü duygular bunca emeği süpürmelimi ama? Tekrar soruyorum size, sizlere yüklenmeden,birşeyleri size sunmadan nasıl değiştiripte bloklarımızı açtırabiliriz? Çünkü iki senedir biz oyunu herkesten iyi oynuyoruz.Değişen birşey göremiyorum ben....

İyi forumlar
İzMiRLiHaSaN
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Arkadaşlar bu aralsarıznda bamlananlar hakketmiş bence .. beli zaten Kisme suçsuz yere Bamlanmaz bazı kişiler İYİKİ bamlamış
...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön