Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen Birkan »

Violence yazdı:
Birkan yazdı:
dabbela yazdı:İnanmıyorum Sizlere Ya Bu Tartışmalara Dahi Oyunda Son Giricek İsimler Sizlerin İsimleri Diye Düşünüorum Arkadaşlar Sercan , Birkan , Oğuz , İsmail Bunların Aslını Kanıtlayın Nerden Olursa Olsun Kim Suçluysa Cezasını Çeksin Çekmese Bile Bunu Yapanı Tanıyalım
eren öncelikle benim sercanın carıyla bir alakam yoktur.oyunda lilyum,kıyametxbüyü küfür tehtid falan ediyorlar forumda ve oyunda benim adımı kirletiyorlar melihle mertin verdiği carları siliyorlar ne yapmaya çalıştıklarını anlamış değilim.bana bütün bunları kim yapıyorsa allah cezasını versin başkada birşey demiyorum. eren oyuna girmeyeceğim artık sana özelden msn adresimi yolladım birşey konuşacaksan msnden konusalım.

Ya sen ne utanmaz arlanmaz birisin ne haysiyetsiz biri cıktın lan bana laf atıyon utanmıyon yağmur kız arkadasım emre kardesime de böyle sözler söylüyorsun Birkanxkasa diye carınla niye bizi görünce kacacak delik arıyorsun bi söz söyleyince yasaklıyorsun gerceklerle yüzleşmek mi yüzünü kızartıyo yoksa sende kızaracak yüz bile mi kalmadı
Sizi göründe ne kaçacam sizden şakamısın ? yasaklamamı soruyorsan neden sorasın o ayrı bişey küfür ettiğinizden dolayı.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Resim

Alın bu 1. resim bizi görünce kaçmaya basladı serefsiz dedim ki kesin öyle küfürden kastın da bu herhalde ama bu bi küfür değil bu senin kişiliğindir.

Emreye görüyon dimi emre yazdım bizden nasıl kacıyo maksatlı

Resim

Alın buda yasakladığı resim üstteki yazdığımdan sonra sende bizden gelen tek bi küfür içeren resim koy emre de yağmurda oyunu bırakmaya hazır

Sen daha devam et böyle ben hepsinin fotolarını aldım sen inkar et bu sözleride göreyim sen böyle devam et elime koz ver dedim cevabını da sen ver bakalım ne dediğinin hadi benden bu konu bu kadar siz cevrenizdeki adamı iyi tanıyın ben oyuna girip klandan birkan itemlerimi caldı dediğimde 3 kişi aynı olay benm basıma da geldi dedi birkan hakkında ben daha ne diyim size

VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Çarlarını sildin neden mi ben senin carına girdim görür görmez carlar benim carlarla aynı yerde üzeri bombosdu zaten hiç birinde şaheser yok silmen hiç bi seyi sana kaybettirmez 1 haftada o carları kasarsın hiç de zor değil item olduktan sonra...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Yakamozxgregory
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamozxgregory Mcgregory

Mesaj gönderen Yakamozxgregory »

sevgili yakamoz loncası üzülerek belirtmek isterimki locadan ayrılma kararı almış bulunmaktayım bunun sebebi ise eskiden olan birlik beraberlik kalmadı artık loncada kimse birbirini tanımıyor herkese güven sorunu oldu son olan olaylarda bunu gösteriyor çok güzel günlerim geçti size başarılar dilerim umarım iyiyerlere gelisiniz.
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

SeLamun aLeykum

ArkadaşLar oyunda 1 ay ara veriorum işLerimden doLayı Loncayı ve sizleri forumdan takip ecedeqim vakit buldukça

iyi oyunLar iyi forumLar boL eqlenceler Chatlaqs
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Birkan »

Violence yazdı:Resim

Alın bu 1. resim bizi görünce kaçmaya basladı serefsiz dedim ki kesin öyle küfürden kastın da bu herhalde ama bu bi küfür değil bu senin kişiliğindir.

Resim

Alın buda yasakladığı resim üstteki yazdığımdan sonra sende bizden gelen tek bi küfür içeren resim koy emre de yağmurda oyunu bırakmaya hazır

Sen daha devam et böyle ben hepsinin fotolarını aldım sen inkar et bu sözleride göreyim sen böyle devam et elime koz ver dedim cevabını da sen ver bakalım ne dediğinin hadi benden bu konu bu kadar siz cevrenizdeki adamı iyi tanıyın ben oyuna girip klandan birkan itemlerimi caldı dediğimde 3 kişi aynı olay benm basıma da geldi dedi birkan hakkında ben daha ne diyim size

Küfür içeren resimi kendin koymuşsun daha ne diyim sana.Klandaki adamlarda seni beklemiş zaten violence birkan hırsızdır yazsında bizde yancılık yapalım diye.Ben bu oyunda hiç hırsızlık yapmadım ve yapmam bunu kafana iyice yerleştiresin bundan sonrada buraya yazı yazmaki bildirim alanını mahfetme pis iftiralarınla.
Bu yazılarınlada ne yapmaya calıstıgını anladım ama bir kaç hareketini daha bekliyorum emin olmak için o zaman herkes senin gerçek yüzünü öğrenecek.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Birkan yazdı:

Resim

Küfür içeren resimi kendin koymuşsun daha ne diyim sana.Klandaki adamlarda seni beklemiş zaten violence birkan hırsızdır yazsında bizde yancılık yapalım diye.Ben bu oyunda hiç hırsızlık yapmadım ve yapmam bunu kafana iyice yerleştiresin bundan sonrada buraya yazı yazmaki bildirim alanını mahfetme pis iftiralarınla.
Bu yazılarınlada ne yapmaya calıstıgını anladım ama bir kaç hareketini daha bekliyorum emin olmak için o zaman herkes senin gerçek yüzünü öğrenecek.

Sen hayatında küfür görmemişsin gel reele ya burda hala sov yapana kadar cık karsıma bak itemlerimi nasıl geri alıyorum reelde karsıma cıkınca
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Birkan »

Violence yazdı:
Birkan yazdı:

Resim

Sen hayatında küfür görmemişsin gel reele ya burda hala sov yapana kadar cık karsıma bak itemlerimi nasıl geri alıyorum reelde karsıma cıkınca
Herkes gerçek yüzünü öğrenincede böyle konusabilecenmi bakalım.
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Yetkili Varsa Kitlesin Su konuyu Tartışma Konusuna döndü
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    gizemliask
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gizemliask »

Bu güncel Listeniz Güzelde burada benim Neden adım geçmiyo atıldımda haberimmi yok yoksa yazmayımı unuttun mert :?
    Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön