``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Siz Benim Hakkımda Nasıl Konuşyonuz Lan ? Ben Megaxregala SAdece Giriyorum MegaxMustafaya Girdiysem Çok çok Karizma Satmaya .Megaxregala Girmemin Sebebi Büyücü Olması .Büyücü Kullanmayı Sevyorum.Peki Lodvert Hakkına Değinmişssin .Yani Hırsız Demek İstiyorsun Peki Bana bunu Fotolu bir KAnıtla Gösterirmsin . Öyle Diyolar Dersenki Eğer İşte Ona Kafası Bile İnanmaz Çnkü Koray Size Dese Mustafaya Hırsız Diin bölgeden Hepiniz Onun Hırsız Olmadığını Bile Bile hırsız Diyceksniz Yani SAtlık Adamlarsınız.Megaxrealist 2 Örümcek Gözü İçin Yalwarmıştı Vermeyincede Tüm Lonca Senden NEfret Ediyor Dedi İşte Ben Sizi Çözdüm. Ama Eğerki Bir Gün Bir Noktada Karşılaşırsak Emin Olun Size Acımam Sizde Acımayın :!: :!:

- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
MeGaxiDeaList ,
Gümbür Gümbür GeLiyorum.. :lol:
Gümbür Gümbür GeLiyorum.. :lol:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
Barıs Sendemı Bu sana 2 Orumek gozu vermedı sende bızı duzman eyledım tmmzeydan yazdı:Siz Benim Hakkımda Nasıl Konuşyonuz Lan ? Ben Megaxregala SAdece Giriyorum MegaxMustafaya Girdiysem Çok çok Karizma Satmaya .Megaxregala Girmemin Sebebi Büyücü Olması .Büyücü Kullanmayı Sevyorum.Peki Lodvert Hakkına Değinmişssin .Yani Hırsız Demek İstiyorsun Peki Bana bunu Fotolu bir KAnıtla Gösterirmsin . Öyle Diyolar Dersenki Eğer İşte Ona Kafası Bile İnanmaz Çnkü Koray Size Dese Mustafaya Hırsız Diin bölgeden Hepiniz Onun Hırsız Olmadığını Bile Bile hırsız Diyceksniz Yani SAtlık Adamlarsınız.Megaxrealist 2 Örümcek Gözü İçin Yalwarmıştı Vermeyincede Tüm Lonca Senden NEfret Ediyor Dedi İşte Ben Sizi Çözdüm. Ama Eğerki Bir Gün Bir Noktada Karşılaşırsak Emin Olun Size Acımam Sizde Acımayın :!: :!:
Bu Devırde Babana Bıle guvenmeycın
MeGaxMuStafa
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Sende bu salaga ınandınmı mustafa ? Asıl sana guvenmemek lazımmış!Megaxmustafa yazdı:Barıs Sendemı Bu sana 2 Orumek gozu vermedı sende bızı duzman eyledım tmmzeydan yazdı:Siz Benim Hakkımda Nasıl Konuşyonuz Lan ? Ben Megaxregala SAdece Giriyorum MegaxMustafaya Girdiysem Çok çok Karizma Satmaya .Megaxregala Girmemin Sebebi Büyücü Olması .Büyücü Kullanmayı Sevyorum.Peki Lodvert Hakkına Değinmişssin .Yani Hırsız Demek İstiyorsun Peki Bana bunu Fotolu bir KAnıtla Gösterirmsin . Öyle Diyolar Dersenki Eğer İşte Ona Kafası Bile İnanmaz Çnkü Koray Size Dese Mustafaya Hırsız Diin bölgeden Hepiniz Onun Hırsız Olmadığını Bile Bile hırsız Diyceksniz Yani SAtlık Adamlarsınız.Megaxrealist 2 Örümcek Gözü İçin Yalwarmıştı Vermeyincede Tüm Lonca Senden NEfret Ediyor Dedi İşte Ben Sizi Çözdüm. Ama Eğerki Bir Gün Bir Noktada Karşılaşırsak Emin Olun Size Acımam Sizde Acımayın :!: :!:
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tmm Yeter Bu Kadar Tartışma.Burası Tartışma Meydanı DeğiL.Loncadan ÇırarıLan Kendi YoLuna Bakar Bizde Kendi YoLumuza Bakarız.Bi Daha Bu Konu Hakkında Yorum YapıLmasını istemiyorum.
İyi ForumLar ...
İyi ForumLar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
En alttaki söze açıklık getireyim Mustafa.Hani bir konu olduğunda oyun içinde banaMegaxmustafa yazdı:Barıs Sendemı Bu sana 2 Orumek gozu vermedı sende bızı duzman eyledım tmmzeydan yazdı:Siz Benim Hakkımda Nasıl Konuşyonuz Lan ? Ben Megaxregala SAdece Giriyorum MegaxMustafaya Girdiysem Çok çok Karizma Satmaya .Megaxregala Girmemin Sebebi Büyücü Olması .Büyücü Kullanmayı Sevyorum.Peki Lodvert Hakkına Değinmişssin .Yani Hırsız Demek İstiyorsun Peki Bana bunu Fotolu bir KAnıtla Gösterirmsin . Öyle Diyolar Dersenki Eğer İşte Ona Kafası Bile İnanmaz Çnkü Koray Size Dese Mustafaya Hırsız Diin bölgeden Hepiniz Onun Hırsız Olmadığını Bile Bile hırsız Diyceksniz Yani SAtlık Adamlarsınız.Megaxrealist 2 Örümcek Gözü İçin Yalwarmıştı Vermeyincede Tüm Lonca Senden NEfret Ediyor Dedi İşte Ben Sizi Çözdüm. Ama Eğerki Bir Gün Bir Noktada Karşılaşırsak Emin Olun Size Acımam Sizde Acımayın :!: :!:
babama bile güvenmem derdin ya.Aynısını sana uyguladım.Oyun içi herhangi bir
gereksinimimde sana güvenmem
için bir veya iki tane soru yöneltmiştim.İşte bu birinci yarı yoldu.Hiç cevap vermedin hatta ,
başkalarını araya sokarak
cevap verememe korkunu ortaya çıkardın.Bu Senin sözünün arkasında kalmadığının ve güvenilmez kişi
olduğunun ilk gerekçesiydi.İkince olarak;
Bu konuyu sanırım anlatmama gerek yok ki , anlamsız hareketler.Artık bu konu üzerine de fazla konuşmak istemiyorum.
Sana son önerim olsun.İnsanlara değer vermeyi öğren.Ne yazıkki selam verilecek adam değilmişin.
* Verdiğim rahatsızlıkta dolayı, lonca konumuz içerisinde, Özür diliyorum. *
İyi forumlar !
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
MegaReaL yazdı:En alttaki söze açıklık getireyim Mustafa.Hani bir konu olduğunda oyun içinde banaMegaxmustafa yazdı:Barıs Sendemı Bu sana 2 Orumek gozu vermedı sende bızı duzman eyledım tmmzeydan yazdı:Siz Benim Hakkımda Nasıl Konuşyonuz Lan ? Ben Megaxregala SAdece Giriyorum MegaxMustafaya Girdiysem Çok çok Karizma Satmaya .Megaxregala Girmemin Sebebi Büyücü Olması .Büyücü Kullanmayı Sevyorum.Peki Lodvert Hakkına Değinmişssin .Yani Hırsız Demek İstiyorsun Peki Bana bunu Fotolu bir KAnıtla Gösterirmsin . Öyle Diyolar Dersenki Eğer İşte Ona Kafası Bile İnanmaz Çnkü Koray Size Dese Mustafaya Hırsız Diin bölgeden Hepiniz Onun Hırsız Olmadığını Bile Bile hırsız Diyceksniz Yani SAtlık Adamlarsınız.Megaxrealist 2 Örümcek Gözü İçin Yalwarmıştı Vermeyincede Tüm Lonca Senden NEfret Ediyor Dedi İşte Ben Sizi Çözdüm. Ama Eğerki Bir Gün Bir Noktada Karşılaşırsak Emin Olun Size Acımam Sizde Acımayın :!: :!:
babama bile güvenmem derdin ya.Aynısını sana uyguladım.Oyun içi herhangi bir
gereksinimimde sana güvenmem
için bir veya iki tane soru yöneltmiştim.İşte bu birinci yarı yoldu.Hiç cevap vermedin hatta ,
başkalarını araya sokarak
cevap verememe korkunu ortaya çıkardın.Bu Senin sözünün arkasında kalmadığının ve güvenilmez kişi
olduğunun ilk gerekçesiydi.İkince olarak;
Bu konuyu sanırım anlatmama gerek yok ki , anlamsız hareketler.Artık bu konu üzerine de fazla konuşmak istemiyorum.
Sana son önerim olsun.İnsanlara değer vermeyi öğren.Ne yazıkki selam verilecek adam değilmişin.
* Verdiğim rahatsızlıkta dolayı, lonca konumuz içerisinde, Özür diliyorum. *
İyi forumlar !
Delixrealist
SeLamın aLeykum aRkadaslar ;
Mustafanın Loncadan CıkarıLması Beni Gercekten Üzdü Ama Sana Yakısmayacak KeLımeLer Sarf Etmıssın
Mustafa Senın Loncadan CıkarıLma Sebebının Tek Sahıbı '' Zeydan '' İsimli Karakret'dir . ...
Mustafanın Loncadan CıkarıLması Beni Gercekten Üzdü Ama Sana Yakısmayacak KeLımeLer Sarf Etmıssın
Mustafa Senın Loncadan CıkarıLma Sebebının Tek Sahıbı '' Zeydan '' İsimli Karakret'dir . ...
M e G a X T e a M Lonca Ba$Kan yaRdımcSı
.../ K ! $ $\...
.../ K ! $ $\...
Mehabalar,
Bu konu haddime değil ama görüşlerimi paylaşmak istedim sadece. Megax loncasında, oyun içinde tanıdığım kadarıyla çok sevdiğim ve değer verdiğim kişiler mevcut. Keza Mustafayıda oyundan iyi tanırım ve Mustafa'nın loncadan çıkarılma kararına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bence o kadar emek harcamış loncasına bağlı kalmış bir oyuncunun böyle basit bir durumdan dolayı loncadan çıkarılması bana yanlış gibi geldi. Eminim ki lonca yöneticileri bu kararı verirken iyice düşünmüşlerdir. Ama yinede herşeyden önce emeğe saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum. Loncadan çıkarılma sebebi bence en son düşünce olmalıydı. Lonca üyeleri burada empati yapıp birgün kendilerinin de başına buna benzer bi durum geldiğinde Mustafa'nın durumuna hak vereceklerdir sanırım. Takdiri yöneticilere kalmış ve kararı zaten verilmiş olan bu konu ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Amacım yeni bir tartışma başlatmak değildir. İyi forumlar..
Bu konu haddime değil ama görüşlerimi paylaşmak istedim sadece. Megax loncasında, oyun içinde tanıdığım kadarıyla çok sevdiğim ve değer verdiğim kişiler mevcut. Keza Mustafayıda oyundan iyi tanırım ve Mustafa'nın loncadan çıkarılma kararına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Bence o kadar emek harcamış loncasına bağlı kalmış bir oyuncunun böyle basit bir durumdan dolayı loncadan çıkarılması bana yanlış gibi geldi. Eminim ki lonca yöneticileri bu kararı verirken iyice düşünmüşlerdir. Ama yinede herşeyden önce emeğe saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum. Loncadan çıkarılma sebebi bence en son düşünce olmalıydı. Lonca üyeleri burada empati yapıp birgün kendilerinin de başına buna benzer bi durum geldiğinde Mustafa'nın durumuna hak vereceklerdir sanırım. Takdiri yöneticilere kalmış ve kararı zaten verilmiş olan bu konu ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim. Amacım yeni bir tartışma başlatmak değildir. İyi forumlar..
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
Gösteriş arttı sanırım.
Bazı şeyleri konuşma vakti geldi
Yetkili kişileri oyunda bekliyorum.
Bazı şeyleri konuşma vakti geldi
Yetkili kişileri oyunda bekliyorum.