+1
İKV İtiraf
- goktuRK1299
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV İtiraf
Olds And Legends
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Bir zamanlar akce icin Klanda ve Bolgede “1000 ökse alinir” dediklerinde bende 500 var deyip 500 adet ökse otunu adama alisveriste koymustum 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
İzmit Belsa da bir internet kafeydi. İsmini hatırlamamam imkansız ama Belsa'da 1-2 kafede İKV vardı zaten.AnTiTeRoR yazdı: ↑03 Oca 2018 13:25Çok zaman geçmiş, ama gittiğiniz internet cafenin ismini hatırlıyor musunuz ?turkoxHAMSTER yazdı: ↑30 Eyl 2017 03:09 Dersanemize yakın bir internet kafede İKV olduğunu keşfettik. O sıra İKV Derindeki Sır adlı teaser ını yayınlamış ve oyun 49 lvl e geçmişti. İşte hayatımız o teaserı izledikten sonra değişti. O kadar heyecanlanmıştık ki her denemeden sonra o internet kafeye gidip İKV oynuyorduk. Onla 2 senelik buruk İKV tecrübemi paylaşıyordum ve o da oyuna yavaş yavaş ısınıyordu.
Benim çalıştığım cafe olma ihtimali var o yüzden soruyorum. Sizi hatırlar gibiyim.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
KP EM atarken birisi "Bu manyak CHAPPİE sancağa bile alışveriş açar" demişti
Ben de büyük bir kutuyu evimize yolluyorlar sanıyordum
- gullucex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ahah İzmit Belsa görünce çok şaşırdımturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Oca 2018 18:50İzmit Belsa da bir internet kafeydi. İsmini hatırlamamam imkansız ama Belsa'da 1-2 kafede İKV vardı zaten.AnTiTeRoR yazdı: ↑03 Oca 2018 13:25Çok zaman geçmiş, ama gittiğiniz internet cafenin ismini hatırlıyor musunuz ?turkoxHAMSTER yazdı: ↑30 Eyl 2017 03:09 Dersanemize yakın bir internet kafede İKV olduğunu keşfettik. O sıra İKV Derindeki Sır adlı teaser ını yayınlamış ve oyun 49 lvl e geçmişti. İşte hayatımız o teaserı izledikten sonra değişti. O kadar heyecanlanmıştık ki her denemeden sonra o internet kafeye gidip İKV oynuyorduk. Onla 2 senelik buruk İKV tecrübemi paylaşıyordum ve o da oyuna yavaş yavaş ısınıyordu.
Benim çalıştığım cafe olma ihtimali var o yüzden soruyorum. Sizi hatırlar gibiyim.
birdakikaafkyım
Tonbalık
Tonbalık
turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Oca 2018 18:50
İzmit Belsa da bir internet kafeydi. İsmini hatırlamamam imkansız ama Belsa'da 1-2 kafede İKV vardı zaten.
Benim çalıştığım cafe Doğu kışlanın karşısındaydı. O zamanlarda gelen bir iki arkadaş vardı İkv oynayan.
Tabi çok zaman geçti.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Orda da oynadıkAnTiTeRoR yazdı: ↑04 Oca 2018 00:05turkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Oca 2018 18:50
İzmit Belsa da bir internet kafeydi. İsmini hatırlamamam imkansız ama Belsa'da 1-2 kafede İKV vardı zaten.
Benim çalıştığım cafe Doğu kışlanın karşısındaydı. O zamanlarda gelen bir iki arkadaş vardı İkv oynayan.
Tabi çok zaman geçti.
Evet aynı yerden bahsediyoruz. O zaman cafede epin satışı da yapıyorduk.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Oca 2018 00:57
Orda da oynadıkHatta ilk plus paketi senden aldık bilmem hatırlar mısın? Cumartesi pazarının kurulduğu yerden bahsediyorsun değil mi? M.Paşa Camii'nin 150m ilerisi.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Tamam şimdi olduAnTiTeRoR yazdı: ↑04 Oca 2018 01:02Evet aynı yerden bahsediyoruz. O zaman cafede epin satışı da yapıyorduk.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Oca 2018 00:57
Orda da oynadıkHatta ilk plus paketi senden aldık bilmem hatırlar mısın? Cumartesi pazarının kurulduğu yerden bahsediyorsun değil mi? M.Paşa Camii'nin 150m ilerisi.
Yalnız tesadüfün bukadarı olur okurken ben bile heyecanlandımAnTiTeRoR yazdı: ↑04 Oca 2018 01:02Evet aynı yerden bahsediyoruz. O zaman cafede epin satışı da yapıyorduk.turkoxHAMSTER yazdı: ↑04 Oca 2018 00:57
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI