İstanbul Kıyamet Vakti GameX Anketinde!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti GameX Anketinde!
Kendi adıma konuşuyorum 150 200 oy kastım
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Öğlen baktığımda İKV Knight'ın 120-150 oy önündeydi. Şimdi Knight 600 oy fark atmış.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Oha.Acilen oy toplamamız lazım.XxxChesTeRxxX yazdı: ↑10 Eyl 2017 21:57 Öğlen baktığımda İKV Knight'ın 120-150 oy önündeydi. Şimdi Knight 600 oy fark atmış.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Arap atı gibi geriden gelip fark açtılarXxxChesTeRxxX yazdı: ↑10 Eyl 2017 21:57 Öğlen baktığımda İKV Knight'ın 120-150 oy önündeydi. Şimdi Knight 600 oy fark atmış.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Site ara ara çöküyor. Muhtemelen bot atmışlar.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
İkv nin birinci olmamasına canı gönülden mutlu oldum. Bu oyunu ne kadar sevsem de oyunun şirketi birincilik ödülü almayı haketmiyor.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Knight Online Game Masterları forum üzerinden GameX hakkında konu açıp,etkinlik yapmışlar.Belli oy miktarı sınırları koyulmuş,ulaştıklarında exp ve drop etkinlikleri geleceği yazılmış.
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası
KO gmleri istedikleri etkinlik vaatlerini versinler. bizim gmler ilgilenmesin. oyuncu kitlemizi göstermek için oy atmaya devam edelim. Knight in oyu geçicidir 2 3 gun kaldı yeniden abanirsak geçip oyuncu kitlemizi gösterebiliriz.
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Yılın En İyi MMORPG Oyunu Sizce Hangisi?
bi anketteki soruya bakın birde oy verdiğiniz oyuna. 10 yıl öncenin en iyi oyunu dese anlıyacağım.
O sevmediğiniz knight online'a bile onca grafik güncellemesi geldi oyun oynanmasında 1000lerce iyileştirme 10000lerce güncelleme.
Üzülüyorum böyle olunca.
bi anketteki soruya bakın birde oy verdiğiniz oyuna. 10 yıl öncenin en iyi oyunu dese anlıyacağım.
O sevmediğiniz knight online'a bile onca grafik güncellemesi geldi oyun oynanmasında 1000lerce iyileştirme 10000lerce güncelleme.
Üzülüyorum böyle olunca.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Knight büyük bir farkla öne geçmiş durumda maalesef.
Öncelikle herşey bitmiş durumda gibi birşey.
Elinden gelenin üstüne çıkan arkadaşları gördük bir çok insan çabaladı her ne kadar oyunu oynayip başka oyunlara oy atan arkadaşlar olsada herkesin eline koluna yüreğine sağlık.
Oyun içerisinde iyisiyle kötüsüyle 10 yıl geçirmiş bulunmaktayız daha güzel günler görmemiz ümidiyle
Öncelikle herşey bitmiş durumda gibi birşey.
Elinden gelenin üstüne çıkan arkadaşları gördük bir çok insan çabaladı her ne kadar oyunu oynayip başka oyunlara oy atan arkadaşlar olsada herkesin eline koluna yüreğine sağlık.
Oyun içerisinde iyisiyle kötüsüyle 10 yıl geçirmiş bulunmaktayız daha güzel günler görmemiz ümidiyle