Sunucu: Sancak
Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 19.02.2014
Merhaba sevgili günlüğüm.
Oyundan sıkıldığım için sürekli kendime yeni hedefler belirliyordum. Düşündükten sonra kendime "Yıldırım 2" tılsımı almaya karar verdim çünkü bendeki "Yıldırım 2" tılsımı bana ait değildi. Bunun üzerine Büyük Hol bölgesindeki Güvenli Odaya giderek orada sürekli Xenotim kasmaya başladım.[imgright]http://i.hizliresim.com/ek0zlr.jpg[/imgright] Düşürdüğüm Xenotimlere satarak para kazanıyordum. Şifacımda ki "Gazap 1 2" tılsımını 95 milyona sattım. Sadece Xenotim düşürerek 167 milyon para kastım. Yaklaşık olarak 270 milyon param olmuştu. "Yıldırım 2" tılsımı elde etmek için 500 milyon paraya ihtiyacım var ve bütün hızımla Xenotim düşürerek para kasmaya devam ediyorum...
Karakter Adı: Frantico / Insomnia
Tarih: 23.02.2014 / Pazar
Saatte kim var bakmak için savaşçım olan Frantico'ya girdim. Malum,bazı lodoslar kaşınıyor. Bende, onları bir güzel kesebilmek için arz klanına mensup olan savaşçımı saate bıraktım. Savaşçıma girince birde baktım arkadaşlarım rakibimi yerime kesmişler. Arkadaşlarıma onu kestiği için teşekkür ettikten sonra Büyük Hol'deki Güvenli Oda'da bulunan büyücüme geçiş yaptım.
Büyücüme geçiş yapınca orada kasan bir arkadaşım slotların arasında ölmüş ve şifacısına henüz geçmişti. Beni görünce arkadaşım "Seni Allah gönderdi" dedi. Bende oradaki slotları kesmeye çalışırken oyunda lagın olduğunu fark ettim. Arkadaşımda bana lag yüzünden öldüğü belirtti. Lag yüzünden kırmızı bereli ırktan kanatma yemiştim. Malum o kanatma bozulamaz. Canım azaldığında arkadaşım şifasından bana can basmaya başladı.Bende arkadaşımın öldüğü taraftaki slotları kestim. Hemen sonra arkadaşım kendi büyücüsünü kaldırdı.
Hemen sonra arkadaşım "Xenotim düşmüyor" dedi. Bende ona "Şans " diyerek karşılık verince kendisi de bana "Böyle şansın...D" şeklinde cevap verdi. Bende "Xenotim" kasmaya başladım.
Tesla gözcüsüne sahip olmadığımdan zihin tutan ırkların yanına yaklaşarak onları kesebiliyordum. Normalde onun yanına yaklaşınca bir yerde beni durduruyordu. Maalesef öyle olmadı,onun yanına giderken bana zihin attı fakat karakter hala onun dibine yürümeye devam etti. Bende kutup yeteneğini kullanarak ölmekten son anda kurtuldum. Hedefim olan "Yıldırım 2" tılsımını almak için sürekli "Xenotim" kasıyorum. Şuan 366 milyon param var. Belirlediğim hedef 500 milyon para. Kendimi "Az kaldı" diye avutarak kasmaya devam ediyorum.
Sonra bir kaç arkadaş saate gidiyorlardı. Güvenli Oda'da beklediler. Bende tam o sırada yatmak için oyundan çıkışımı gerçekleştirecektim. Orada kasan IIxFLaTuSxII arkadaşıma "İyi geceler,bol şanslar" dedikten sonra diğer arkadaşlara da "Sizede arkadaşlar,bol şanslar" dedim. Fakat kimse oralı olmamıştı..
Arkadaşım düşen "Xenotim"i yansıtarak "Şükür" demişti. Bende o sırada ona yazarken Tangris Geçit tarafından kalkan bir ırk bana koşmaya başladı. Onun menzilinde dahi değildim. Irk bana kanatma atmıştı. Bende onu kesmeye başladım. Fakat ırkı keserken kanatma yediğimi unuttum.Kanatmayı canım 8 gibi fark ettim fakat kanatma bozulmadığından dolayı kutup açacaktım ama açamadan öldüm. :evil: Hemen sonra arkadaşım şifasına geçerek beni kaldırdı.
Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 24.02.2014 / Pazartesi
Bugün büyücüm olan "Insomnia" ile oyuna giriş yaptım. Oyuna girince klandaşlarıma selam verdikten sonra "Xenotim" kasmaya başladım.
Maalesef oyuna girince hatarların ardı arkası kesilmedi. Hani derler ya "Aksilik gelince üst üste gelirmiş". Bana da aynı şey oldu. Tesla gözcüsüne sahip olmadığımdan zihin tutan ırkın yanına giderek kesebiliyordum. Bugünde o ırkı kesmek için yanına giderek beni durdurmasını bekledim. Irk tarafından bana kullanılan yetenek olan zihin tutulmasını bozmak için "Büyü bozma" yeteneğini kullandım. Fakat "Büyü bozma" yeteneği "Büyü Bozma III" tılsımı olmasına rağmen işe yaramadı.
Hemen sonra kestiğim grup canladı ve bende onları tekrar kesmek üzere ilerledim. Kırmızı bereli ırka vurunca zihin yedim. Zihinden kurtulabilmek için "Büyü bozma" yeteneğini kullandım. Fakat sonuç yine hüsran. "Büyü bozma" yeteneği oyun hatası yüzünden yine işe yaramamıştı ve kırmızı bereli olan ırk tarafından kanatma yemiştim.
Tabii o kanatma bozulmadığından güvenli bölgeye geçerek oyundan çıkıp tekrar girdim.
Oyuna girince "Xenotim" kastığım bölgedeki ırkların hepsini keserek güvenli bölgede oturmaya başladım. Fakat kastığım bölgede canlanan bir tek atan ırk bana koşmaya başladı. Onun menzilinde dahi değildim. Bende klandan "Slotlar delirdi,menziline girmeden bana koşuyorlar" deyince arkadaşlarım arasında şöyle bir konuşma oldu.[/center] -IxKaLpsizŞaiRxI:İşte ali sana aşıklar D -IxArMoReDxI:Kim aşık la alimi -IxKaLpsizŞaiRxI: aliye slotlar aşık
Arkadaşlarım durumu çoktan çözmüşlerdi. Bende "Xenotim" kasmaya devam ettim.
Tamda odanın sonunda bulunan kırmızı bereli ırkı kesecekken oyuna lag girdi. Ben ona çoktan vurmuştum fakat her şey lag yüzünden donmuştu. Lag gidince öldüğümü gördüm. Başta da dediğim gibi "aksilikler gelince üst üste gelirmiş".
Bende o ölüşten sonra klana "YUHH..." yazarak oyundan çıkışımı gerçekleştirdim. Bugünlük bana bu kadar oyun hatası yeterdi sanırım... :evil:
Bugün oyuna savaşçım olan "Frantico" ile giriş yaptım. Oyuna girince saatin boş olduğunu gördüm. Eğer ki orada rakiplerimin kastığını görseydim onları kısa yoldan ocağa yollayacaktım.
Saatin boş olduğunu görünce büyücüm olan "Insomnia"ya geçerek klandaşlarıma selam verdikten sonra "Xenotim" kasmaya başladım.
Kestiğim slotların ilk ırkını kesince "Meditasyon" yeteneğini aktif ediyorum. Böylelikle grubun ne zaman kalkacağını tahmin etmek zorunda kalmıyordum.
Odanın ortasında geriye kalan slotları keserken internetimden kaynaklanan bir sorun nedeniyle oyundan düştüm
Oyuna girince karakterimin ocakta olduğunu gördüm ve sinirlendim. Fakat elden ne gelir,boynum bükük bir şekilde tekrar yola koyuldum.
Oraya varınca "Yeşim Taşı" madenini çektim ama saf çıkmamıştı.
Hemen sonra ırkları kesmek için lodos/arz delilerini kesmeye başladım. Delileri keserken canım azaldığından menzilleri dışına çıkıp oturdum. Fakat slotlar ha bire sırayla üstüme geliyordu. Bende onları kesebilmek için uğraşırken oracıkta ölü verdim. :evil:
Yinede pes etmeden yola devam etmeye başladım...
Bu şey giderek canımı sıkmaya başlıyordu. :evil: Slotlar grup halinde değilde bölünerek bana geldiklerinden dolayı onları kesmem zamanımı almıştı. Bende ırkları keserken lodos/arz delileri kalkıp beni kesti...
Tekrar yola düştüm. Şansa bir arkadaşım "TaTLIBeLaMM/Captainxleader" saate gidiyordu. Bende onlarla birlikte "Güvenli Oda"ya kadar gittim. Arkadaşlarım az ileride ölünce bende saate gittim.
Saate varınca slotları topladım ve sonra hepsini kestim.
Orada baya kasmama rağmen hiç "Xenotim" düşürememiştim...
Hemen sonra slotları keserken arka taraftan canlanan slot tarafından öldürüldüm... :evil:
Şuan içimden "Er yada geç ölecektim" diyerek kendimi avutuyorum ... [/center]
En son HorrorStory tarafından 25 Şub 2014 22:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
Bugün ilk olarak savaşçım olan "Frantico" ile oyuna giriş yaptım. Oyuna girince rakiplerimin kastığını gördüm ve büyücüyü orada kestim. Tank ise benden kurtulmak için bana boz ayı saldı. Fakat bu onun kurtuluşu olamadı ve bunu bildiği için alt f4'ü kullandı.
Daha sonra büyücüm olan "Insomnia"ya geçiş yaptım. En son saatte öldüğüm için karakterim ocaktaydı. Bende arkadaşlarımla birlikte ırkları kesmek üzere yola koyuldum. Raylarda tam yolu yarılamış olacağım arkadaşımın bir hatasına kurban gittim. :evil:
Canlanarak, ırklara tekrar gitmek üzere yola koyulduk...
Nihayet arz/lodos delilerini kesmiştik. Sıra ırklara gelmişti. Örste çok fazla oyalandığımız için arkadaşım oracıkta ırklar tarafından öldürüldü. Benim elimden bir şey gelmediği için yoluma devam ettim. Hedef "Güvenli Oda" idi...
Nihayetinde "Güvenli Oda"ya sağ salim varabilmiştim. Güvenli Oda'ya varır varmaz hep "Xenotim" kastığım odaya doğru yönelerek bir tane ırk kestim. Xenotim kastığım odada ilk ırkı kesince "Meditasyon" yeteneğini aktif ettim ve "Xenotim" kasmaya başladım...
Ben "Xenotim" kasarken arkadaşlarımı gördüm,saate gidiyorlardı. Bende şifacım olan "Powerloflhealthl"a geçerek onlarla birlikte saate gittim. Şifacım daha önceden zaten "Günveli Oda"daydı. Saate varınca bütün hızımla büyücüme geçiş yaptım ve "Xenotim" kasmaya başladım.
Artık eskisi gibi "Xenotim" alamıyordum. Normalde en fazla 10 dakika içerisinde 1 tane "Xenotim" düşürebiliyordum. Fakat son 3 gündür hiç "Xenotim" düşüremiyorum. Nazar değdi sanırım... :evil:
Ben "Xenotim" düşer umudu ile ırkları keserken birden internet bağlantım koptu ve oyundan düştüm. :evil: İnternet ile ilgili sorun düzeldikten sonra oyuna geçiş yapmadım,çünkü karakter ırkların tam ortasında kalmıştı. :evil:
[/center]
En son ELENTARi tarafından 26 Şub 2014 18:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:kullanıcı isteği üzerine düzenlendi
Her zaman ki gibi oyuna ilk öncelikle savaşçım olan "Frantico" ile giriş yaptım. Malum saatte rakiplerime aman vermemem lazım Saati kontrol ettikten sonra büyücüm olan "Insomnia"ya geçiş yaptım.
Kestiğim ilk slottan bana "Xenotim" düşmüştü. Sonunda 3 gün süren şansızlığımı kırmıştım.
Her gün muhakkak, henüz çözemediğim bir internet sorunundan ötürü oyundan düşüyordum. Bu düşme bir kere bile ben güvenli odada otururken olmadı,hep ırkları keserken oluyor. :evil: Tabii çaresiz bir şekilde yola koyuldum.
Yolda gördüğüm tank arkadaşımı alarak onunla ray sonuna kadar gittik.
Tank arkadaşımın yaptığı bir hata yüzünden yanımızda bizimle gelen bir arkadaşımız öldü. Sonra tanka "hol tankı oynamayı biliyorsan sen,oyunu bırakırım" şeklinde yazı yazarak yeniden canlandı.
Bizde yolumuza devam ettik. Tank arkadaşım fazla slot alamadığından "Hedef Saptırma" yeteneğinden sonra öteki slotları tek başıma kesiyordum. Slotları keserken tank arkadaşıma "Ben slotları keserken sakın yanıma gelme" diyordum. Maalesef arkadaşım sözümü dinlemedi ve ben slotları keserken yanıma geldi. Malum,slot kesilirken biri yanınıza gelse tekrar zihin yiyorsunuz. Bana da öyle oldu. Arkamda ki ırkları keserken tekrar zihin yedim. Zihini bozmama rağmen onlardan kaçamadım... :evil: :evil:
Hemen sonra sinirlenerek bir "Sığınak" atayım dedim. Bütün karakterlerim "Büyük Hol"de olduğu için diğer bir savaşçım olan "Fierce" ye geçiş yaptım. Bu tankım ile ilgili yazılarımı karaktere sık sık geçmediğimden dolayı yazamadım. Fierce adlı savaşçıma geçtiğimde "Mısır Çarşısı"nın tenha olduğunu gördüm ve oyundan çıkışımı gerçekleştirdim...
Her zaman ki gibi ilk öncelikle saati kontrol etmek için savaşçım olan "Frantico"ya geçiş yaptım. Saatin boş olduğunu,rakiplerimin kastığını görmeyince rahatlayarak büyücüm olan "Insomnia" ya geçiş yaptım.
Büyücüme geçince klandaşlarıma selam verip,güvenli odaya gitmek üzere yola koyuldum. Gördüğüm mandeleri topladım. Fakat hiç bir madenin en üst seviyesini (safını) çekememiştim.
Ray sonuna gitmek üzere arz/lodos delilerini kesmeye başladım. Direnç kırmam olmadığı için sadece kritiklerde onları öldürebiliyordum.
Benimle birlikte ırklara gitmeye çalışan klandaşlarımı gördüm ve grup daveti yolladım. Sadece biri grubuma geldi. Diğer gruba gelmeyen kişi arz/lodos delilerinin arasına atlayarak feci şekilde can verdi!Bizde yolumuza devam ettik. Arz/lodos delilerinden sürekli işime yaramayan tılsımlar alıyordum.
Nihayetinde rayın sonuna gelmiştik. Oradaki arz/lodos delilerini kesmeye başladık. Orada bir güzel katliam yaratınca sıra ırklara gelmişti ! Onlarında sonunu getirecektik ya da ben öyle düşünüyordum. Irkları tam keserken oyundan düştüm. Bir türlü şu internet sorununu çözemedim gitti! Gerçi internetteki sorunu çözemememin nedeni sorunu henüz bulamamış olmamdır :evil:
Oyuna girince ırkların bana koştuğunu gördüm,sanırım öçlerini alacaklardı benden. Öylede oldu. Beni oracıkta mahvettiler.
Çaresiz bir şekilde tekrar yola koyuldum...
Şükürler olsun ki ray sonuna varabilmiştim. Oraya varınca ilk işim yolumda ki düşmanlarımı kesmek oldu.
Yolumun üzerindeki madenleri de çekmeyi ihmal etmiyordum.
Sıra ırklardan öcümü almaya gelmişti! Zaman hesaplaşma zamanıdır diyerekten ırklara saldırdım. Fakat öfkem benim gözümü karatmıştı. İlk hedefim olan "Tek atan ırka" değil de o öfke ile yanlış hedefe daldım. Böylelikle diğer ırkı keserken arkadaki deliler canlanarak beni acımasızca öldürdüler! :evil:
Bu ölüşlerden sonra örümcek kesmek üzere yola koyuldum. Yolumun üzerinde duran madenleri de çekmeyi ihmal etmedim fakat her zaman ki gibi sadece birinci seviye madenler çıkıyordu.
Öfkemi örümceklerden çıkarmaya başladım! Elektrikle onları kavuruyordum!
Öfkeme hakim olamayıp bütün hepsini arkama toplayıp kesmeye başladım. Fakat durum tam tersi oldu. Bir olup güçlenen örümcekler,beni oracıkta öldürdüler! :evil: Ölmekten bıkmıştım! Öfkemi kontrol altına almam gerekiyordu. Düşündükten sonra bir arkadaşımla sohbet edeyim dedim.
Öldükten sonra "Gönül"ün yanına gittim. Orada OxPaNdOrAxO (Ayşe) arkadaşımı gördüm. Yanında oturarak onunla sohbet etmeye başladım...
Sohbet ettikten sonra sinirim azda olsa geçmişti. Sohbetin bana her zaman iyi geldiğini söyleyebilirim. Güzel bir sohbetten sonra oyundan çıkışımı gerçekleştirdim...[/center]
Akşam vakti.
Akşam olunca oyuna büyücümle giriş yaptım. Büyücümde "Gönül"ün yanında çıkışımı gerçekleştirmiştim. Oyuna girince "Güvenli Oda"nın yolunu tuttum. Yolda giderken bir adet "Xenotim" düşürmüştüm. Bunun sevinci ile "Güvenli Oda"da aldım soluğu...
Güvenli Oda'ya varır varmaz bütün hızımla "Xenotim" kasmaya başladım.
Ayağımın altına düşen poşetleri "Xenotim" düşer ümidi ile açınca hep reçeteler ile karşılaşıyordum. Çünkü o kadar ırk kestim ki "Ha düşecek,şimdi düşecek,her an düşebilir" dediğim için her poşet açışımda hüsrana uğruyordum
Irkları keserken oyun hatalarıyla da karşılaşıyordum. Maalesef "Büyü Bozma" yeteneği zihini bozmuyordu,buda benim ölmeme yol açacaktı. Neyse ki çantamda bulunan "Cin Bul" iksiri içtim. Yoksa ölecektim. :evil:
Benim kastığım oda da slotların düzeni bozulduğundan onların kalkmasını beklerken saat mevkinde ki ırkları keseyim dedim. Saat mevkinden hiç "Xenotim" düşüremediğimden dolayı ırklardan düşen poşetleri "Xenotim" düşer umudu ile açmıyordum. Poşeti dalgın bir şekilde açıp içinde "Xenotim"i görünce "Oda ne?" dedim. :shock: Malum saat mevkinden hiç "Xenotim" düşüremediğimden şaşkındım!
Xenotim'i düşürdükten sonra hep kastığım taraftaki slotları kese durdum. Fakat daha fazla "Xenotim" düşüremediğim için oyundan çıkışımı gerçekleştirdim. Malum yarın Cumartesi. Bütün gün "Xenotim" kasacağım.
En son HorrorStory tarafından 28 Şub 2014 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep:İleti yazıları düzenlendi.
NOT: BU İLETİNİN YUKARIDAKİ İLETİNİN ALTINA EKLENMESİNİ RİCA EDERİM (28.02.2014)
Akşam olunca oyuna büyücümle giriş yaptım. Büyücümde "Gönül"ün yanında çıkışımı gerçekleştirmiştim. Oyuna girince "Güvenli Oda"nın yolunu tuttum. Yolda giderken bir adet "Xenotim" düşürmüştüm. Bunun sevinci ile "Güvenli Oda"da aldım soluğu...
Güvenli Oda'ya varır varmaz bütün hızımla "Xenotim" kasmaya başladım.
Ayağımın altına düşen poşetleri "Xenotim" düşer ümidi ile açınca hep reçeteler ile karşılaşıyordum. Çünkü o kadar ırk kestim ki "Ha düşecek,şimdi düşecek,her an düşebilir" dediğim için her poşet açışımda hüsrana uğruyordum
Irkları keserken oyun hatalarıyla da karşılaşıyordum. Maalesef "Büyü Bozma" yeteneği zihini bozmuyordu,buda benim ölmeme yol açacaktı. Neyse ki çantamda bulunan "Cin Bul" iksiri içtim. Yoksa ölecektim. :evil:
Benim kastığım oda da slotların düzeni bozulduğundan onların kalkmasını beklerken saat mevkinde ki ırkları keseyim dedim. Saat mevkinden hiç "Xenotim" düşüremediğimden dolayı ırklardan düşen poşetleri "Xenotim" düşer umudu ile açmıyordum. Poşeti dalgın bir şekilde açıp içinde "Xenotim"i görünce "Oda ne?" dedim. :shock: Malum saat mevkinden hiç "Xenotim" düşüremediğimden şaşkındım!
Xenotim'i düşürdükten sonra hep kastığım taraftaki slotları kese durdum. Fakat daha fazla "Xenotim" düşüremediğim için oyundan çıkışımı gerçekleştirdim. Malum yarın Cumartesi. Bütün gün "Xenotim" kasacağım.