herkes girdi bölgede içerisi full siz hala kimse giremez sürün yenilenmedi diyorsunuz sadece launcher üzerinden bir güncelleme olacak 24 parça o kadar.
level görev gurup klan lonca şartı yok herkes girebiliyor
ARZ ve LODOS Ekran Görüntüleri[TEK BAŞLIK]
Re: ARZ ve LODOS Ekran Görüntüleri[TEK BAŞLIK]
Selamlar,
Görülen o ki, oyun sayfası açıldığında güncel dosyaları kurulamayan arkadaşlarımız mevcut. Bu sorunla ilgili olarak; oyunun kurulu olduğu klasörden "_launcher.dll" isimli dosyayı silerek, tekrar oyuna giriş yapmayı deneyiniz. Oyuna erişim sağlanabilmektedir.
Bilgilerinize.
Görülen o ki, oyun sayfası açıldığında güncel dosyaları kurulamayan arkadaşlarımız mevcut. Bu sorunla ilgili olarak; oyunun kurulu olduğu klasörden "_launcher.dll" isimli dosyayı silerek, tekrar oyuna giriş yapmayı deneyiniz. Oyuna erişim sağlanabilmektedir.
Bilgilerinize.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
izdirapgrafik yazdı:Boşuna izin aldık işyerinden desene
boşuna değilmiş
++ Ekran Görüntüsü paylaşacak yok mudur ?
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum çünkü "Bu sürüm çok eski" hatası alıyorum.CHARDONNAY yazdı:Selamlar,
Bilgilerinize.
2006-2013
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Selamlar arkadaşlar;
Sanırım giremeyen çok arkadaş var.O yüzden şu 3 fotoyu aldım ve ekledim.
Buyurun;

Sanırım giremeyen çok arkadaş var.O yüzden şu 3 fotoyu aldım ve ekledim.
Buyurun;

CHIVALROUS
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Bendede aynı hatayı veriyor yönetim _launcher.dll sil dedi dedim başka hata verdi launcher_help'ten tekrar yükledim gine hata hata üstüne hataizdirapgrafik yazdı:Yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum çünkü "Bu sürüm çok eski" hatası alıyorum.CHARDONNAY yazdı:Selamlar,
Bilgilerinize.
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
İndirme gerekmediğine göre 4.1 sürümü üzerinden sadece launcher güncellemesiyle oyuna devam edilebilecek demektir.Bu da 4.1 sürümünün güncellemesi sonrasında aldığım hatadır.Çözüm istiyorum.

2006-2013
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gönül'ün nerde olduğunu bilen var mı? Reçeteler ondaymış.
Ek: Bölgeyi çok beğendim. Yaratıklar çok çabuk kalkıyor ve hasarları yüksek bu yüzden tek takılanın ömrü uzun olmuyor
. Haritayı çoğu kişi bilmiyor ve bir yerden defalarca geçiyoruz sunucu olarak. Diğer grup bölgelerinin de bu formata dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ek: Bölgeyi çok beğendim. Yaratıklar çok çabuk kalkıyor ve hasarları yüksek bu yüzden tek takılanın ömrü uzun olmuyor
En son sshinobi tarafından 25 Ara 2012 14:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
:arrow: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=XD5gTqAxR0Usshinobi yazdı:Gönül'ün nerde olduğunu bilen var mı? Reçeteler ondaymış.