bbsnake yazdı:Oyun dosyalarını incelerken Audio kısmında "Tangriss" isimli dosya ilgimi çekti Yeni Bölgenin Adı Tangriss değil denildi ?
Migrat bölgesinde, Centurion'un arka tarafında Tangriss'in kapalı olan girişi bulunuyor. Oraya gidildiği zaman bahsettiğin dosyadaki "Tangriss" adlı müzik çalmaya başlıyor.
avss123 yazdı:yeni bölgenin haritası tangris diye kayıtlıydı zaten
[DEV]Gorgar: "Bu yeni bölgenin haritası, zaten galiba bir yerlerde dolaşıyordu bu harita. Dolaşan harita malesef yanlıştı. Büyük hol yerinde tangriss yazıyordu. Bu haritamızın son halidir."
Arz ve Lodos eklentisiyle beraber gelecek bölgenin adı Tangriss değil, "Büyük Hol" dür.
bbsnake yazdı:Oyun dosyalarını incelerken Audio kısmında "Tangriss" isimli dosya ilgimi çekti Yeni Bölgenin Adı Tangriss değil denildi ?
Migrat bölgesinde, Centurion'un arka tarafında Tangriss'in kapalı olan girişi bulunuyor. Oraya gidildiği zaman bahsettiğin dosyadaki "Tangriss" adlı müzik çalmaya başlıyor.
Dikkat etmemiştim buna teşekkürler
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Bu yaratık büyük ihtimalle boss ancak haritada nerede olacağını tahmin etmek zor genelde bossların olduğu bölge kendini belli eder (Kadim Hidra Bölgesinde haritadaki kurukafalar vb gibi) ancak bu haritada yok
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Bu yaratık büyük ihtimalle boss ancak haritada nerede olacağını tahmin etmek zor genelde bossların olduğu bölge kendini belli eder (Kadim Hidra Bölgesinde haritadaki kurukafalar vb gibi) ancak bu haritada yok
Ronaldo o resmin sadece konsept çizim olduğunu ve buna aldanmamamızı söyledi. Videoyu hazırlayanda kendisi
.