Titxreis yazdı:Ulan müptezel hala konuşuyorsun 1 gün forumdan uzaklaştırıldın yaptığın topişlik yüzünden, row loncasından atıldın tit lere yavşamaya başladın, kaybol gözüm görmesin.bilinmez yazdı:Sayfa isteğimin üzerine temizlendi Reis'in küfür etmesi üzerineTitxaybala yazdı:Lonca sayfamızı temizlediğiniz için teşekkürler.Umarım tekrarı olmaz.
SAYGILAR...
**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
OKUYUN KOPUN :arrow: :arrow:
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Şu ana kadar kimse reddetmeyince kurul üyelerinin de reddetmeyeceği düşünülmüştür.
An itibari ile Rowxayarsız'dan red yanıtı alındı. Edwardian Row loncasına alınmamıştır.
Bilginize..
Şu ana kadar kimse reddetmeyince kurul üyelerinin de reddetmeyeceği düşünülmüştür.
An itibari ile Rowxayarsız'dan red yanıtı alındı. Edwardian Row loncasına alınmamıştır.
Bilginize..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
olcaytoo yazdı:Rowxayarsızın ceho çarını çalan Xbuyuxx Xşifaxx karekterlerinin çar ortağı ve yakın arkadaşı olan edvardianı aranıza almışsınız ahlaksız edvardianınız hayırlı olsun kusura bakmayın iyi oyunlar...
Melankolik yazdı:EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Bilginize..
Kardeşim yanlıştan döndünüz tekrardan hayırlı olsun, uyararak sizi bilgilendireceğimi düşündüm
İyi formlar...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Sen kimsinki olcayto bana hırsız diyorsun haddını bil kimsenin emegini calmam ben okadar kişi benle aktarım filan yaptı sifre veren oldu söleyin bakalım kimin carının bi şeyine dokanmısım bilmeden ötmeden bana hırsız diyemessin .olcaytoo yazdı:olcaytoo yazdı:Rowxayarsızın ceho çarını çalan Xbuyuxx Xşifaxx karekterlerinin çar ortağı ve yakın arkadaşı olan edvardianı aranıza almışsınız ahlaksız edvardianınız hayırlı olsun kusura bakmayın iyi oyunlar...Melankolik yazdı:EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Bilginize..
Kardeşim yanlıştan döndünüz tekrardan hayırlı olsun, uyararak sizi bilgilendireceğimi düşündüm
İyi formlar...
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
bu arada ben onun car ortagı filan deilim sadece bi ara miqratta carına girdm ve sonra dedim şifreni deiştir inanmayan inanmasn bu arada Rowxayarsız sana diyorum kardeş senin carını calanı bilmiyorumXeDwaRdianXX yazdı:Sen kimsinki olcayto bana hırsız diyorsun haddını bil kimsenin emegini calmam ben okadar kişi benle aktarım filan yaptı sifre veren oldu söleyin bakalım kimin carının bi şeyine dokanmısım bilmeden ötmeden bana hırsız diyemessin .olcaytoo yazdı:olcaytoo yazdı:Rowxayarsızın ceho çarını çalan Xbuyuxx Xşifaxx karekterlerinin çar ortağı ve yakın arkadaşı olan edvardianı aranıza almışsınız ahlaksız edvardianınız hayırlı olsun kusura bakmayın iyi oyunlar...Melankolik yazdı:EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Bilginize..
İyi formlar...
- burakmustafa
- İri Fare Avcısı
Yaptığınız ayıp yaw adam isim ne aldı Rowx olacağım diye şidi yk diorsunuz helal size hem nerden biliyorsun Edwardian ın çaldığını çarlarının... :evil: /alkış
Rowxmustafa-Rowxburak => [^Ejder asa]-Rowxblaze

- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Absolute Power
Olcay anlmadğım kısım bu calma olayı dediğiniz Rowxayarsız ile XşifaxX arsında size ne düşyor anlmyıorum herşeye cevap vermek zorundamısn ??olcaytoo yazdı:olcaytoo yazdı:Rowxayarsızın ceho çarını çalan Xbuyuxx Xşifaxx karekterlerinin çar ortağı ve yakın arkadaşı olan edvardianı aranıza almışsınız ahlaksız edvardianınız hayırlı olsun kusura bakmayın iyi oyunlar...Melankolik yazdı:EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Bilginize..
İyi formlar...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
HAMMER62 yazdı:Olcay anlmadğım kısım bu calma olayı dediğiniz Rowxayarsız ile XşifaxX arsında size ne düşyor anlmyıorum herşeye cevap vermek zorundamısn ??olcaytoo yazdı:olcaytoo yazdı:Rowxayarsızın ceho çarını çalan Xbuyuxx Xşifaxx karekterlerinin çar ortağı ve yakın arkadaşı olan edvardianı aranıza almışsınız ahlaksız edvardianınız hayırlı olsun kusura bakmayın iyi oyunlar...Melankolik yazdı:EdwardiaNN, Burak ve Buğranın referansı ile loncamıza davet edilmiştir.
Bilginize..
İyi formlar...
S.a. Öncelikle hatırlatmak isterim burası lonca sayfası kirletmeyelim+ olarak işe yaramaz kimseleri herkesin bilmesi gerekir eğer varsa bir durum oyunda ulaşabilirsin Hammer yada başka konu aç burayı kirletmeyelim...
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
Tamam burası lonca sayfası kirletmeyelim şimdi oyuna giriyorum bakalım cevap verin şuan sizin yüzünzden loncaya katılamıyorm herşey tamam aldım ismi sizin gibi adamlar yüzünden iptal oldu. geçiyorum oyuna.
Herkeze Merhabalar:
Bilidiği üzere EdwardiaNN nickli arkadas Ferhatın da belirttiği gibi Rowxbugra ve Rowxburak ' ın daveti üzerine kabul edilmiş gibi gösterilmiştir fakat arkadaslarımızın tezcanlılıgı yüzünden bana kemal abiye (barum) ve önder abiye (ayarsız) danısılmaksızın haberimiz yoktu tezcalılık yüzünden olay farklı yerlere geldi gerekli bilgilendirme yapılmıstır Rowxayarsız istememiştir ve bende olumsuz yöne bi oy kullanırdım acıkçası alınması konusunda konunun kapandıgına inanıyorum..
Herkeze Başarılar..
Bilidiği üzere EdwardiaNN nickli arkadas Ferhatın da belirttiği gibi Rowxbugra ve Rowxburak ' ın daveti üzerine kabul edilmiş gibi gösterilmiştir fakat arkadaslarımızın tezcanlılıgı yüzünden bana kemal abiye (barum) ve önder abiye (ayarsız) danısılmaksızın haberimiz yoktu tezcalılık yüzünden olay farklı yerlere geldi gerekli bilgilendirme yapılmıstır Rowxayarsız istememiştir ve bende olumsuz yöne bi oy kullanırdım acıkçası alınması konusunda konunun kapandıgına inanıyorum..
Herkeze Başarılar..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut