azizcan yazdı:Tüm ''intikam'' loncasının bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
Sağolasın seninde kutlu olsun.
azizcan yazdı:Tüm ''intikam'' loncasının bayramını en içten dileklerimle kutlarım..
ok bye .Kable yazdı:Tüm loncama iyi bayramlar.Cruelxxintikam a teşekkürler emeği geçti üstümde![]()
sağolasın seninde.Neurosurgery yazdı:Herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Nice bayramlarda sevdikleriniz ile birlikte olmanız dileği ile...
benim wolf team error veriyo ya yoksa kapışırdık ... : )Pierre yazdı:Bu arada unuttum wolf team de kendine güvenen arkadaşları bekliyorum
Açılırsa oyun haber ver oynayalım Ademi yendim şans falan diyor ama neysesgpkjmr yazdı:benim wolf team error veriyo ya yoksa kapışırdık ... : )Pierre yazdı:Bu arada unuttum wolf team de kendine güvenen arkadaşları bekliyorum
Bayramın kutlu olsun bu arada .
ok bye.
oyun açılmaz ya ...güncellemede hata veriyooo silip baştan yüklemem lazım galiba ....Pierre yazdı:Açılırsa oyun haber ver oynayalım Ademi yendim şans falan diyor ama neysesgpkjmr yazdı:benim wolf team error veriyo ya yoksa kapışırdık ... : )Pierre yazdı:Bu arada unuttum wolf team de kendine güvenen arkadaşları bekliyorum
Bayramın kutlu olsun bu arada .
ok bye.![]()
ok bye)
ChuckBartowsKi yazdı:Bu Oyuna Hayvan Barınağı Yapmak Lazım Herkes Havlamaya Başlamış![]()
Emre Başkan Sen Yaparsın Senden Bekliyoruz![]()
Crazysdt yazdı:
Bırakın Bu Çoluk Çocuklara LAf Anlatmayı Efsane Geri DÖndü...
bLaDexm yazdı:=======>>> İNTiKaM LoNCaSı <<<=======
============>> YÖNETİM <<===========
˜”*°•.•• Adeмxxiиτíkam-*-Devilxxintikam-*-Ultraxxintikam••°*”˜.•°
=============>>ÜYELER <<============
Müdürxxintikam----------------Asταlαиxxỉиτíkαm--Vengarsxxintikam
Maçaxxỉиτíkαм-----------------Wαvєxxỉиτíkαм--Soundxxintikam--Nitroxxintikam
Alpxxỉиτíkαм -------------------Berkxxỉиτíkαм--Berqxxintikam--Manizxxintikam
Loopusxxintikam---------------Canbasanxintikam--Caganxxintikam
Teufelxxintikam----------------İlleqalxxintikam--İllegalxintikam--İllegalxxintikam
Aspỉяỉиxxỉиτíkαм---------------Sedattxxintikam--Cruelxxintikam--Aksuxxintikam
Chuckxxintikam----------------Ladyxxintikam--Whisperxxintiam
Teymoxxintikam---------------Emreexxintikam--Farazixxintikam-*-Emrexxintikam
Umutxxintikam----------------Sarahxxintikam
Hanibalxxintikam--------------Hyρиσsxxỉиτíkαм--Hellboyxxintikam
Tankianxxintikam-------------Jnoxxintikam--Sergenxxintikam
Loncamız Üyeleri Bunlardır.Bu Üyelerden Başka Şahısların Yaptıkları Şeylerden Sorumluluk Kabul Etmeyiz ...
•• Batuxxintikam,Melodixxintikam,Xbbxxintikam,Efsanexintikam,Efexxintikam,Derdoxxintikam,Wordxxintikam,
Özdenxxintikam,Seçkinxxintikam,Avrilxxintikam Loncamızdan Ayrılmışlardır...
•• Fastxintikam,Artvinlixintikam,Byreoxxintikam, Ahoxxintikam,Barbilerxintikam,Barışxxintikam,Ferdixxintikam ve Serserixintikam'ın Loncamız İle Alakası yoktur...
Melodixxintikam'ın Loncamızla Alakası Yoktur.Kendisi 1 Ejder Malzemesine Satmıştır Charı...
•• Uyarı Alan Üyeler Hareketlerine Devam Ettikleri Sürece Uyarı Cezaları Artacaktır...
Eğer Hareketlerine Devam Etmezlerse Uyarı Cezası Düşecektir...
![]()
ஐ◄███▓▒░░ к•σ•я•кυ•ℓ•α•я ѕ•ι•z•ι•η - ι•η•т•ι•к•α•м в•ι•z•ι•м░░▒▓███►ஐ