Bir kaç haftadır oyunda online olmaya başlamıştım. Fakat Bu oyun bana göre değil artık herkez menfaat peşinde koşmaya başlamış ne diyelim Kalın Sağlıcakla Hesaplarımı silicem sok kez aksam oyunda girip elımde olan itemleri dagiticam ihtiyacı olanlara Görüşmek üzere sağlıcakla kalın......
XxmardukxX yazdı:Bir kaç haftadır oyunda online olmaya başlamıştım. Fakat Bu oyun bana göre değil artık herkez menfaat peşinde koşmaya başlamış ne diyelim Kalın Sağlıcakla Hesaplarımı silicem sok kez aksam oyunda girip elımde olan itemleri dagiticam ihtiyacı olanlara Görüşmek üzere sağlıcakla kalın......
KİM SANA YAMUK YAPTI KEKLİĞİM. SÖYLE HEMEN İFADESİNİ ALAK. BIRAK TABI NAPCAN EZME OYUN İŞTE GEL SEN EMMİNİN M2 SİNE SENİ KANATLARIMIN ALTINA ALAM HEM DAĞITMA İTEM FELAN DURSUN KIYIDA KÖŞEDE.
XxmardukxX yazdı:Bir kaç haftadır oyunda online olmaya başlamıştım. Fakat Bu oyun bana göre değil artık herkez menfaat peşinde koşmaya başlamış ne diyelim Kalın Sağlıcakla Hesaplarımı silicem sok kez aksam oyunda girip elımde olan itemleri dagiticam ihtiyacı olanlara Görüşmek üzere sağlıcakla kalın......