``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Yalnızsavascı sende hiçmi utanma yok en yakın dostun megaşifayı hiç uğruna sattın birde hala gelmış boş lakırdı yapıyorsun konularında.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Yusuf bey siz ne zamandan beri karakterli kişi dersi verir oldunuz ? Kardeşim dediği kişinin kız arkadaşına gizliden gizliye yan gözle bakan , ilk ayrılma hamlelerinde de devreye girip kızı ayartan kişimi karakterlide ben değilim ? Beni güldürmeyin nolur ..HeVeSxSiMoN yazdı:Gereksiz Kişiler Loncadan ayrıLmıs buna Sevindim.![]()
Timtürk Yeni Loncan hayırLı oLsn Kardesm.![]()
Koray'ım Ne gerekiyorsa Destek Vermeye hazırım BiR Pm'in yeterLİ
Hatırlıyormusun Koray BazıLarı 3 5 item Lafı yapıyoRdu. :|
Kimin Ne MaL oLduqu Kimin Kimin yanında KaLdıqı BeLLi oLdu.![]()
MeGaxLonCasınDan ayrıLma Sebebim bazı gerekSiz KişiLer İdi. :!:
Bu Dk Dan SonRa EsKi Loncamız İçin eLimizden geLeni Yapmaya Hazırız.![]()
Koray'ım Her türLü DesTek oLuruz biR pm'in yeterLi
UrFa TeaM'DaN SeLaMLar..![]()
:arrow: EsKi iSimLerimizLe=> ( MeGaxHeCToR , MeGaxSiMoN , MeGaxZaLiM , MeGaxLuPuS , MeGaxLaMBReT ) :!:
Bazıları yüzünden loncadan çıktım demişsin .. Sen kimsinki loncadan çıkıcak karakterde olucaksın.RESMEN ATILDIN yaptığın o şahsiyetsiz hareketten sonra.Bundan sonra benim hakkımda yorum yaparkende dikkatli ol , rezil - rüsva olursun.Diğer yanında getireceğin kişilerde en zor gününde loncayı bıraıkıp giden adamlar , siz gelseniz ne olur , gelmeseniz ne olur şu vakitten sorna buraya ...
Birde Urfalıyım Urfalıyım diyipte Urfalıların adına leke sürme.Yazık senin gibi sanıcak herkes Urfalıları ...
@İkvoyuncusu2008 ; Yusuf'un Söylediği Cümlelerde Senin Adının Geçmemesine Rağmen Neden Cevap Verme Gereği Duydun Bu Denli Konuşmalara Büründün Anlamış DeğiLim Sanırım Yarası Olan Gocunur Misali Cevap Vermek İstedin... Şunu Hatırlatmak İsterim ki O ve Arkadaşları Bizi AsLa SatmadıLar. Kardeşim Dediğin Adamın Kız Arkadaşına Yan Gözle Bakmakla 4 YıLdır BiR DostLuğu Sadece Sıradan Bir İnsanın AkıL ÇeLmesiyLe , Gününü Pc Basında Soyut Eğlencelerle Geçirmeye Tercih Etmek Arkasından Vurmak Arasındaki Farkı Umarım Sen de Görmektesindir. Ama Görmeni Beklemiyorum Çünkü Yaşayan Bilir
Yusuf Kardesim Öncelikle Desteğinden Dolayı Sana ve Ekibine Teşekkür Ediyorum
Ayrıca Diğer Arkadaşlara da Ne Yazık ki Geç Farkedebildiğim Bazı Gerçekleri Bir Kez Daha Paylaştıkları İçin Onlara da Teşekkür Ediyorum Bu Olayları Görüp İbret Almışsınızdır Umarım
Bu Pazar Önemli Bir Sınavım Var, Dualarınızı Eksik Etmeyin MeGaCaNLaR Ben Kaçıyorum Kendinize İyi Bakın .
NoT : Sen Verirsen Dost Görünen Çok Olur , Bir de İste Gör ; Hepsi Birden YoK OLur..! [/b][/color]
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şu konu altına son yazımdır ...
O yazıdan önce loncadan kim çıktı acaba ? Onu soruyorum size :?:
Hadi onu geçtim Koray bey o günü iyi hatırlıyorsundur.Yusuf'un grup konuşmasına girip herkesi küfür ettirmeye yönelik söylediklerini.O zaman duyduğun öfkeyi en iyi ben bilirim.Ne olduda birden yusuf'la kankardeş oldun ? .Loncayı toplayacağım ayağına sen #@!? , haysiyetsiz , 5 kuruş etmeyen adamları yanına alıyosan zaten senden bir halt olmaz ... Birde sana şunu söyliyim " senin bir çıkarın yoksa kimseyle birlikte aynı yerde olmazsın ".
2 ay önce loncaya alalım dediğim SaLih'i " bizi sattı gitti bir daha neden alıyoruz " v.s v.s cümleler kuran adam sırf lonca dağılmış gibi gözükmesin diye Salih'i loncaya aldı
buda farklı bir ayıp 
Benim loncadan ayrılmamın sebebi 2 parça item değil oyuna girdiğimde " lonca mı öyle birşeymi kaldı ? " gibi cümleler , canımı sıkan bir sürü adamdı.Şimdiki halim ise sadece oyunumu oynuyor olmaktan öte bir hal değil ...
Konu başında da belirttiğim gibi son yazımdı.Bundan sonra üstüne çizik attığım birisi daha oldu...
Bu arada listeni kabarrık gösterme bunları ordan sil
*MegaX Crazy ...//... MegaX Blue ...//... Megaxx Crazy*
* SuEL ...//... MegaX Sisi* ...//... KurmayX Sheker *
*MegaX miranda*
* RaPHaeL *
O yazıdan önce loncadan kim çıktı acaba ? Onu soruyorum size :?:
Hadi onu geçtim Koray bey o günü iyi hatırlıyorsundur.Yusuf'un grup konuşmasına girip herkesi küfür ettirmeye yönelik söylediklerini.O zaman duyduğun öfkeyi en iyi ben bilirim.Ne olduda birden yusuf'la kankardeş oldun ? .Loncayı toplayacağım ayağına sen #@!? , haysiyetsiz , 5 kuruş etmeyen adamları yanına alıyosan zaten senden bir halt olmaz ... Birde sana şunu söyliyim " senin bir çıkarın yoksa kimseyle birlikte aynı yerde olmazsın ".
2 ay önce loncaya alalım dediğim SaLih'i " bizi sattı gitti bir daha neden alıyoruz " v.s v.s cümleler kuran adam sırf lonca dağılmış gibi gözükmesin diye Salih'i loncaya aldı
Benim loncadan ayrılmamın sebebi 2 parça item değil oyuna girdiğimde " lonca mı öyle birşeymi kaldı ? " gibi cümleler , canımı sıkan bir sürü adamdı.Şimdiki halim ise sadece oyunumu oynuyor olmaktan öte bir hal değil ...
Konu başında da belirttiğim gibi son yazımdı.Bundan sonra üstüne çizik attığım birisi daha oldu...
Bu arada listeni kabarrık gösterme bunları ordan sil
*MegaX Crazy ...//... MegaX Blue ...//... Megaxx Crazy*
* SuEL ...//... MegaX Sisi* ...//... KurmayX Sheker *
*MegaX miranda*
* RaPHaeL *
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Gereksiz tartışmaya gerek yok. Loncadan herhangi bir sebeple ayrılanlar umarım seçimleri ve kararlarından memnundurlar. Giden gider kalan kalır. Kimse kimseye ithaf etmemiş sözleri üstüne alınma söz konusu burda. Gerek haklı gerek haksız. Tartışmaya devam edecekler özelden devam etsin. Lütfen loncayla ilgisi olmayanlar bu konuyla daha fazla uğraşmasın.
İyi forumlar dilerim.
İyi forumlar dilerim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ismin başındaki 2 harflik yazı için 4 yıllık arkadaşlar birbirlerine düşman oluyorlar vay beee :roll:
ikvoyuncusu2008 ; Dediğin Olay Yaşandığında O Sıralar Ne Yazık ki Seni Dost Olarak Gördüğüm İçin ve Sana Kazık AtıLdığı İçin En Az Senin Kadar Canım Yandı ve Senin Kadar Ben de Öfke Duydum ! Çünkü DOST ZANNETTİĞİM Kişiye Yapılan Bir Sey Bana da YapıLmıştı ! Hatta Ders Çalışmak Yerine Durup Seninle Gecelere Kadar Konuşup Seni Teselli Ettiğim Seni Onunla Barıştırmak İçin Ne Kadar Çaba Harcadığım Günleri de Bilirim !!! Fakat Karşılığında Ne Gördüm ? BU Yazılanları Gördüm... Tekrardan Yazıklar Olsun ki Kendimi Hırpalamışım DEĞMEZ Biri İçin..! Bunu Bir Kez Daha Göstermiş Oldun. Ama Şimdi Gram Üzülmyorum Çünkü Benim bu Zamanımda Senin Yaptığını Yapmayacak Kişi çoK Bu Yüzden Gram Üzülmyorum , Pişman da DeğiLim Üstüme Düşenin Fazlasını Yaptığım İÇin...
İkincisi Bilip Bilmeden Bir Sey Konusma ki Ben daha 2 Gün 3 Gün Önce Telefondan Konustuğum Arkadaslarımın Gercek Niyetlerinin ve Yaptığımız Planların Senin bu Dediklerinden Cok Cok FarkLı Oldugunu Biliyorum
o yzden Kimsenin Adını SiLmeme Gerek yoK. Hele ki O Dediğin Şeyi Ben DeğiL , Birileri Çok İyi Yapar
Buna da İhtiyacımız YoK Zaten Aramızda Bizi SATANLAR Olmadığı Sürece Bu Lonca 4 5 Kişiyle BiLe Ben Döndükten Sonra Çok Büyük ŞeyLer Yapar, Yapacak da !...
Ve Son Olarak da Tekrardan Yineleyerek Kendi Konumuzdan Uzaklaşmana , Boş Laf Söylemek Yerine Skype Arkadaşlarınla , O Lonca DağıLdı mı ? Demeyen Arkadaşlarınla Vakit Geçirmeni Rica Ediyorum Hem Kendine Hem Zamanına Hem de Ellerine Yazık Olmasın Bu Da Sana Son Cevabımdır
İlgisi Olmayan Kisilerin Burada Boş Yorum Yapmaması Dileğimle...
İkincisi Bilip Bilmeden Bir Sey Konusma ki Ben daha 2 Gün 3 Gün Önce Telefondan Konustuğum Arkadaslarımın Gercek Niyetlerinin ve Yaptığımız Planların Senin bu Dediklerinden Cok Cok FarkLı Oldugunu Biliyorum
Ve Son Olarak da Tekrardan Yineleyerek Kendi Konumuzdan Uzaklaşmana , Boş Laf Söylemek Yerine Skype Arkadaşlarınla , O Lonca DağıLdı mı ? Demeyen Arkadaşlarınla Vakit Geçirmeni Rica Ediyorum Hem Kendine Hem Zamanına Hem de Ellerine Yazık Olmasın Bu Da Sana Son Cevabımdır
İlgisi Olmayan Kisilerin Burada Boş Yorum Yapmaması Dileğimle...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
Since 2008...
Sıkıldım artık.
İkinizdende yana değilim ama yaptıklarınızın farkına varın.
Sizin tartışmanız benim ismim üzerindende geçicekse, bu olay yaşanmışsa bu işi burda bitiririm.
Kaç gündür tartışıyorsunuz.
Ben açık sözlüyümdür hiçbir kimseden hiçbirşeyimi saklamam düşünce bakımından.Bende emeği büyük olan kişi Kadir'dir ama bu, şu anlama gelmezki Koray hiçbir yardımda bulunmaz, ilgilenmez.Yeri geldi Kadir, yeri geldi Koray.
Bu olay kapanıcaksa burda kapatılsın lütfen.Yoksa bende eski konuları deşeceğim.
İkinizdende yana değilim ama yaptıklarınızın farkına varın.
Sizin tartışmanız benim ismim üzerindende geçicekse, bu olay yaşanmışsa bu işi burda bitiririm.
Kaç gündür tartışıyorsunuz.
Ben açık sözlüyümdür hiçbir kimseden hiçbirşeyimi saklamam düşünce bakımından.Bende emeği büyük olan kişi Kadir'dir ama bu, şu anlama gelmezki Koray hiçbir yardımda bulunmaz, ilgilenmez.Yeri geldi Kadir, yeri geldi Koray.
Bu olay kapanıcaksa burda kapatılsın lütfen.Yoksa bende eski konuları deşeceğim.
- • MeGaxORGaNiK •
- İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ // 2010
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Kaç zamandır takip ediyorum da insanlar göründükleri gibi değilmiş ilk başta gördüğüm de şakadır dedim ama hayır çok ciddiymiş. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu.
Aslında hiçbirşey yazmıyıcaktım ama dayanamadım şu lanet oyun yüzünden iki üç item yüzünden konu buraya kadar geldi. Kadir hala gelip nasıl bu konuya yorumlarını katıp kendini savunuyorsun nasıl bu kadar karaktersiz oluyorsun? İnsanlar burda senin yaptığının yanlış birşey olduğunu söylüyorlar ama sen gelip hala gereksiz konuşmalar yapıyorsun.Şuan şunları yazarken bile hayret ediyorum nasıl olurda bi oyun için dört yıllık arkadaşının arkasından vurabiliyorsun. Koray bu loncayı sana emanet edip gitmişti geldiği zaman sizi bıraktığı yerde olucağınıza o kadar inanıyordu ki gözü hiçbir zaman arkada kalmamıştı. . . Neden biliyor musun? Telefonda msn vs her iletişim kurduğunuz da seneye neler yapıcağınızı konuşuyordunuz. Şimdi ise iki üç item için veya başka arkadaşlıklar için gidip başka loncaya girmişsin hala gelip kendini savunuyorsun. Emin ol o loncada veya başka loncada herkes sana canım cicim der bu iki gün sürer veya her zaman öyle sürer ama hiçbiri kalıcı ve içten olmaz.Ama Koray sana DOSTUM diyebiliyordu çünkü seni kendi kardeşinden ayırt etmiyordu. Ama sen ne yaptın bu loncadaki dostluklarını ve ailem dediğin insanları bırakıp gittin daha ne diye konuşuyorsun?
Ve şunu da söylemek istiyorum geçmişte koray iyi ya da kötü gününde olsun her zaman yanında oldu. Şimdi gelip geçmişte paylaştığınız yaşadığınız anılarınızı milletin önünde sergileyerek anlatmak yakışmıyor.
Son kez şunu da belirtmek isterim korayın şimdi bu oyundan çok daha önemli olan hayatını etkiliyicek bi sınavı var derdi şuan loncayı toplamak değil bilip bilmeden konuşma sana yakışmıyo sadece böyle dostum dediği insanların aniden çıkıp gitmesi zoruna gitti.
Daha fazla uzatmak istmiyorum aslında hiçbirşey yazmıyıcaktım ama şu söylediğin sözlere dayanadım bunları söylemeye hakkın yok. Bu konuşmayı yapmak bile çok saçma.
Bu oyun bi yere kadar ama dostluklar sonsuza kadar gider o yüzden birgün gerçekten YALNIZ kalınca yanında bi dostun olmayınca ne demek istediğimi anlarsın. . Benim burda amacım kimsenin kalbini kırmak veya onu burda kötülemek değil sadece ne yaptığının ne söylediğinin farkında değilsin bunları anlaman için yazdım. K.bakma aslında bunlar buraya yazılmaz kişisel konulardır ama dediğim gibi dayanamadım. Neyse Lonca sayfamızı artık kirletmeye gerek yok bu benim ilk ve son yazımdır.
Hoşçakalın herkese iyi oyunlar. Oyuna kendinizi fazla kaptırmayınız
Görüşürüz 
Aslında hiçbirşey yazmıyıcaktım ama dayanamadım şu lanet oyun yüzünden iki üç item yüzünden konu buraya kadar geldi. Kadir hala gelip nasıl bu konuya yorumlarını katıp kendini savunuyorsun nasıl bu kadar karaktersiz oluyorsun? İnsanlar burda senin yaptığının yanlış birşey olduğunu söylüyorlar ama sen gelip hala gereksiz konuşmalar yapıyorsun.Şuan şunları yazarken bile hayret ediyorum nasıl olurda bi oyun için dört yıllık arkadaşının arkasından vurabiliyorsun. Koray bu loncayı sana emanet edip gitmişti geldiği zaman sizi bıraktığı yerde olucağınıza o kadar inanıyordu ki gözü hiçbir zaman arkada kalmamıştı. . . Neden biliyor musun? Telefonda msn vs her iletişim kurduğunuz da seneye neler yapıcağınızı konuşuyordunuz. Şimdi ise iki üç item için veya başka arkadaşlıklar için gidip başka loncaya girmişsin hala gelip kendini savunuyorsun. Emin ol o loncada veya başka loncada herkes sana canım cicim der bu iki gün sürer veya her zaman öyle sürer ama hiçbiri kalıcı ve içten olmaz.Ama Koray sana DOSTUM diyebiliyordu çünkü seni kendi kardeşinden ayırt etmiyordu. Ama sen ne yaptın bu loncadaki dostluklarını ve ailem dediğin insanları bırakıp gittin daha ne diye konuşuyorsun?
Ve şunu da söylemek istiyorum geçmişte koray iyi ya da kötü gününde olsun her zaman yanında oldu. Şimdi gelip geçmişte paylaştığınız yaşadığınız anılarınızı milletin önünde sergileyerek anlatmak yakışmıyor.
Son kez şunu da belirtmek isterim korayın şimdi bu oyundan çok daha önemli olan hayatını etkiliyicek bi sınavı var derdi şuan loncayı toplamak değil bilip bilmeden konuşma sana yakışmıyo sadece böyle dostum dediği insanların aniden çıkıp gitmesi zoruna gitti.
Daha fazla uzatmak istmiyorum aslında hiçbirşey yazmıyıcaktım ama şu söylediğin sözlere dayanadım bunları söylemeye hakkın yok. Bu konuşmayı yapmak bile çok saçma.
Bu oyun bi yere kadar ama dostluklar sonsuza kadar gider o yüzden birgün gerçekten YALNIZ kalınca yanında bi dostun olmayınca ne demek istediğimi anlarsın. . Benim burda amacım kimsenin kalbini kırmak veya onu burda kötülemek değil sadece ne yaptığının ne söylediğinin farkında değilsin bunları anlaman için yazdım. K.bakma aslında bunlar buraya yazılmaz kişisel konulardır ama dediğim gibi dayanamadım. Neyse Lonca sayfamızı artık kirletmeye gerek yok bu benim ilk ve son yazımdır.
Hoşçakalın herkese iyi oyunlar. Oyuna kendinizi fazla kaptırmayınız
- HeVeSxSiMoN
- Salgın Koruyucusu
ßazı KişiLere Cvp Vermeyi Gerek Duymuyorum..
LüTFeN LoNCa SayFamızı KirLetMeyin HayırLı oyunLar..
Koray'ım DOSTUM SoNuNa KaDaR YaNıNDaYım
EsKi LonCam Yani Simdiki Yeni Loncam İçin eLİmden GeLeni Yapacaqım..!
LüTFeN LoNCa SayFamızı KirLetMeyin HayırLı oyunLar..
Koray'ım DOSTUM SoNuNa KaDaR YaNıNDaYım
EsKi LonCam Yani Simdiki Yeni Loncam İçin eLİmden GeLeni Yapacaqım..!
Bėη \' үΘκĿuquηu \' καŦαmα тακαѓŚαm \' √αѓĿıqıηı \' κΘĿumα тακαѓım ♥
Dėdịm үα Ömѓύm \' -
Ńє ќαdαя мυтŁυ єттιуѕєк Θ ќαdαя ЧαĿηıẕ ќαĿdıк ! ♥
...
Śαηıѓım
# ≈
.
=> ♥ ``°• ¶Mc-SiMoN¶ •°`` ♥ <=
Dėdịm үα Ömѓύm \' -
Ńє ќαdαя мυтŁυ єттιуѕєк Θ ќαdαя ЧαĿηıẕ ќαĿdıк ! ♥
...
Śαηıѓım
# ≈
.
=> ♥ ``°• ¶Mc-SiMoN¶ •°`` ♥ <=
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Canceazi yazdı:Gereksiz tartışmaya gerek yok. Loncadan herhangi bir sebeple ayrılanlar umarım seçimleri ve kararlarından memnundurlar. Giden gider kalan kalır. Gerek haklı gerek haksız. Tartışmaya devam edecekler özelden devam etsin. Lütfen loncayla ilgisi olmayanlar bu konuyla daha fazla uğraşmasın.
İyi forumlar dilerim.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN