MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Seninde kurban bayramın mübarek olsun Yasin'im.
Selamün aleyküm.
Tarihte Bugün köşesi açayım diyorum.
Biliyorsunuz bunu daha önce İhsan kardeşimiz yapmış , şu anda da Arif abimiz yapmaya devam etmekte.
Ben kısa başlıklar halinde koymak istiyorum.Fakat sadece yurdumuzu ilgilendiren konulardan bahsetmek istiyorum. Dileyen o tarih ve başlığı internetten girdiğinde görücektir.
Umarım beğeni ile okur ve boş zamanlarımızı değerlendime fırsatı bulmuş oluruz...
TARİH
26/10/0740 : İstanbul'da çok sayıda ölüm ve yaralanmaya neden olan deprem meydana geldi.
26/10/1461 : Trabzon Rum İmparatorluğu, Fatih Sultan Mehmet komutasındaki Osmanlı güçlerine teslim oldu.
26/10/1730 : Osmanlı'da ayaklanma başlatan Patrona Halil ve arkadaşları idam edildi.
26/10/1918 : Atatürk, Halep'in kuzeyindeki işgalcilerin taarruzunu durdurdu.
26/10/1922 : Dışişleri Bakanlığı’ndan ayrılan Yusuf Kemal Tengirşenk’in yerine İsmet İnönü Lozan Konferansı'nın hemen öncesinde Dışişleri Bakanlığı görevine getirildi.
26/10/1923 : Türk Milli Futbol Takımı, ilk maçında Romanya ile 2-2 berabere kaldı.
26/10/1924 : Kazım Karabekir Paşa, Birinci Ordu Müfettişliğinden ayrıldı; artık milletvekili olarak çalışacağını bildirdi.
26/10/1933 : Cumhuriyetin 10. yılı dolayısıyla Genel Af Kanunu çıkarıldı.
: 26/10/1961 Cemal Gürsel Cumhurbaşkanı seçildi.
26/10/1974 : Kurtuluş Savaşı komutanlarından Orgeneral Fahrettin Altay 94 yaşında İstanbul'da öldü.(d.1880)
26/10/1984 : Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir bakan azledildi. Maliye ve Gümrük Bakanı Vural Arıkan, istifa etmeyince, Başbakanın önerisi üzerine Cumhurbaşkanı tarafından görevden alındı.
: 26/10/1991Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak sınırından girerek operasyona başlattı.
Tarihte Bugün köşesi açayım diyorum.
Biliyorsunuz bunu daha önce İhsan kardeşimiz yapmış , şu anda da Arif abimiz yapmaya devam etmekte.
Ben kısa başlıklar halinde koymak istiyorum.Fakat sadece yurdumuzu ilgilendiren konulardan bahsetmek istiyorum. Dileyen o tarih ve başlığı internetten girdiğinde görücektir.
Umarım beğeni ile okur ve boş zamanlarımızı değerlendime fırsatı bulmuş oluruz...
TARİH
BİLGİ
26/10/0740 : İstanbul'da çok sayıda ölüm ve yaralanmaya neden olan deprem meydana geldi.
26/10/1461 : Trabzon Rum İmparatorluğu, Fatih Sultan Mehmet komutasındaki Osmanlı güçlerine teslim oldu.
26/10/1730 : Osmanlı'da ayaklanma başlatan Patrona Halil ve arkadaşları idam edildi.
26/10/1918 : Atatürk, Halep'in kuzeyindeki işgalcilerin taarruzunu durdurdu.
26/10/1922 : Dışişleri Bakanlığı’ndan ayrılan Yusuf Kemal Tengirşenk’in yerine İsmet İnönü Lozan Konferansı'nın hemen öncesinde Dışişleri Bakanlığı görevine getirildi.
26/10/1923 : Türk Milli Futbol Takımı, ilk maçında Romanya ile 2-2 berabere kaldı.
26/10/1924 : Kazım Karabekir Paşa, Birinci Ordu Müfettişliğinden ayrıldı; artık milletvekili olarak çalışacağını bildirdi.
26/10/1933 : Cumhuriyetin 10. yılı dolayısıyla Genel Af Kanunu çıkarıldı.
: 26/10/1961 Cemal Gürsel Cumhurbaşkanı seçildi.
26/10/1974 : Kurtuluş Savaşı komutanlarından Orgeneral Fahrettin Altay 94 yaşında İstanbul'da öldü.(d.1880)
26/10/1984 : Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir bakan azledildi. Maliye ve Gümrük Bakanı Vural Arıkan, istifa etmeyince, Başbakanın önerisi üzerine Cumhurbaşkanı tarafından görevden alındı.
: 26/10/1991Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak sınırından girerek operasyona başlattı.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Abiler , Ablalar , Gençler 

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Senin de bayramın mübarek olsun , İlker kardeşim...
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELEMÜNALEYKÜM
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
AlpAykan yazdı:Senin de bayramın mübarek olsun , İlker kardeşim...

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
iLkeriLker25 yazdı:AlpAykan yazdı:Senin de bayramın mübarek olsun , İlker kardeşim...![]()
Şu ARZ ' larda 1 kaç skype YEZİDİ varmış <_
MERTGİLLER < DÜNYADA değil mi <_OO neyse
onlara da iyi UYKULAR
mert yönel ^^ verderveremem <
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Selamın Aleyküm 

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..