!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- TaYFaxStYLeScH
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
Öncelikle Selamün Aleyküm RDM aİlesi ;Elemeberr senin dostlugunu kesmen ona bir şey diyemem rotterbilizt aynı kararı düşünmüşsünüz karar sizin...oyunda sizi görünce ilk hareketi sizden beklerim sizler bulaşmadıkca ben kimseye bulaşmam bu oyun gelip gecicidir işki bu oyunda arkadaş ve dost kazanmaktır ben bu oyuna arki ve dost olmak amaclı giriyorum birde nergiz ablama karşı Saygılı olmalısın...bu vakitten sonra artık rdm ailesinden kimseye dalmıyacagım kendinize ii bakın ALLAH a emanetsiniz...Rabia abla sizdende özür diliyorum bu tür olaylarla karşınıza çıktıgımız için...
IIIStYLeScHIII
StYLeScH
DeLPieRo
StYLeScH
DeLPieRo
ben saygınlığımı hiç bi şekilde bozmadım bozmam da.. Nergiz ablaya saygım sonsuzdurr onu çok seviyorum.. ama üyeleri loncaya uygunsuz şeyler yapıncaa bizede uyarı gelincee üzülüyoruz.. bunu tabiki yapıcakk sizii idare etmek doğru yolu göstermek zorunda.. ama şöylede bişey var bizde böyle bşi olduğu zaman rabia ablaa gidip o loncaya yazılar yazıp uyarıda bulunmuyor.. neyse kısa keseyim.. tayfa loncasında hatırı sayılırr çok az kişi var onun dışındakilerle hiçbir muabbetim yok... daldığımız kestiğimiz zaman hani rdm tayfa dostluğu ve küfürlerin yağması diyee sözler gelior.. bunlardan rahatsız oluoruz... Ablam doğru söylemis önemli olan kesmek kesilmek değil.. Karşındakine hakaret etmeden oynayabilmektir.. biz bunu hep yaşıoruzz alıştıkk artık ses etmioruz.. ama nedense ses etmediğimiz halde uyarılar gelior.. tanımadığım olduğundaa isterse rdm olsun ben keserimm oyunun kanunu bu.. kp ye aç diye yorumlayan olursa onada saygım sonssuzdur.. nasıl düşünüyorsa onu düşünürr.. SAYGILARRR
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ruhh yazdı:Öncelikle Elif bu tavır doğru değil, Siz kendi adınıza istediğinizle konuşur ya da konuşmazsınız. Ben asla bu yüzden size baskı yapmam ve bugüne kadar yapmadım da...
Tayfa ve Rdm dostluğuna gelince;
Ben bu konuda daha öncede söylemiştim yine aynı şeyi söylüyorum,araya lonca katarak vuralım vurmayalım durumunu aşalım diyorum ben. Özellikle Nergizim loncamızdaki kardeşlerimizin herhangi anlaşmazlıkları onları samimiyet kuramayacakları duruma getirmiştir ve kendilerince haklı nedenleri vardır. Bu iki taraf içinde geçerli. Bence klan ayrımı durumunda çokta zorlamak doğru değil. Ayrıca fark ediyor musun bilmiyorum ama onları savunacağız derken biz kendi dostluğumuzu unutuyoruz. Halbu ki biz dostluğumuzu pekiştirdiğimizde Onlar yoktu ve yakınlık derecesini birbirlerine karşı bizim kadar içten hissedememeleri normal.
Ortada klan ayrımı varken ve savaşmalar bu kadar öncelikteyken bunu engellemeye çalışmamız yersiz. Benim her iki taraftan tek bir isteğim var. Oda; her ne olursa olsun lütfen terbiyenizi ve saygınızı kaybetmeyin. Hiç bir dost ya da kardeş tarafından kesilmek değil ama saygısızlığıyla karşılaşmak beni çok üzer. Eminim herkes için bu böyledir.
Çok uzattım ama anlatmak istediğim anlaşıldıysa ne mutlu bana...
Canim söylediklerinde cok haklisin yanliz ben loncayla fazla ilgilenemiyorum.. Benim pc cöpe gitmek üzere yani oyun dahil indiremiyorum... Cemal kardesiminde neti yok.. özkan desen askerde... Loncaya bir kac yeni üye alinmis sanirim ben tanimiyorum batu arada ilgileniyormus ona sinavlara hazirlaniyor... Simdiden özür dilerim Loncamizdan bir saygisizlik yapan olursa eyer..
Bir arakadas foto koymus onunda isminide tam okuyamadim kim oldugunuda cikaramadim... Anliyacaginiz suan loncamizin basinda hic kimse yok...
Onlarida gözetim altinada alamiyorum
Elifcim karariniza saygi durayarim sizin cünkü ne oldu ne bitdi bilmiyorum...
Pc gidip geliyor yenisini almam lazim ama suan onuda alamiyorum...
Enkin kardesime gelince ben onun bana karsi bir saygisizliginida görmedim...
ASLINDA SU OYNU OYUN GIBI OYNASALAR KAVGA ETMEDEN DOSTLUK ICINDE OLSA BARIS ICINDE OLSAYDI COK MUTLU OLURDUM....AMA NE YAZIKKI INANIN PC BOZULDU AMA INANIN OYNA GIRESIM KALMADI IYICE SOGUTDULAR BENI...
Elif bana dedigin su foruma gelipde konu acmadi demistin ruhumdan icin evet dogru söylüyorsun yanliz oyun yok pc de birincisi 2 cökmek üzere 3 siteniz varmi yokmu onuda bilmiyorum adres var ise eyer yazin ordanda özel görüse biliriz...
Baska türlü nasil ulasa bilirdimki??? Siteye girsem ayri sorun foruma girsem ayri sorun....
Beni sadece üzen su.... Sevdigim insanin emanetine sahip cikamiyorum

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar bu konuyu uzatmayalım her 2 loncadanda birbirine dalanlar var bunun önüne geçmemiz lazım bazı arkadaşlarımız birbirine kırgın olabilir biz burada kardeşiz diyosak işimiz düştüğünde değil her zaman birbirimize destek çıkmamız gerek onun için sözü uzatmaya gerek yok benim düşüncem bu siz ne der ne düşünürsünüz bilmem kardeşsek sonunda dek böyle olaylar aramızı açmasın :!:
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Arkadaşlar bi video yükliycektim sakinleşin die onuda yapamadım
yüzüme gözüme bulaştırdım neyse kalsın yha sinirlendim yemin ediyorum

|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
SeLamlaRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr:D nasıl gecti bayramınız cok sekeR topladınız mı bakım:Dben hala koydeyım bayram bıttı dugun zamannı basladı o yuzden bı sure daha burdayım yarın aksam ustu gelıcem sanırım bkalım ama su aralar yıne ıse devam edicem
maglum loncada okuyan cocuklarımıuza lonca olarak burs baglıycaz ya calısıp kazanmamız lazım:P:Dneyse vakıt buldukca dolasmaya calısırım sızı bvu arada ozan tatlılaR supeRdi ruhum gormeden bı ıkı tane kacırma fırsatı buldum :mrgreen:
Bu arada tayfalarla sorunlar yasanmıs sanırım okudum pek anlamadım:) ama umarım duzelmıstır aranızdakı meseleleR bırbırınızı kesmeye devam edınnn:D yasasın savassssss:D:D:D :mrgreen: (cııddıye almayın sakın ona gore ben kaarısmam sonra) :mrgreen:
Bu arada tayfalarla sorunlar yasanmıs sanırım okudum pek anlamadım:) ama umarım duzelmıstır aranızdakı meseleleR bırbırınızı kesmeye devam edınnn:D yasasın savassssss:D:D:D :mrgreen: (cııddıye almayın sakın ona gore ben kaarısmam sonra) :mrgreen:
kıRmızı...
-
- Sahaf Yardımcısı
xxkirmizixx yazdı:SeLamlaRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr:D nasıl gecti bayramınız cok sekeR topladınız mı bakım:Dben hala koydeyım bayram bıttı dugun zamannı basladı o yuzden bı sure daha burdayım yarın aksam ustu gelıcem sanırım bkalım ama su aralar yıne ıse devam edicemmaglum loncada okuyan cocuklarımıuza lonca olarak burs baglıycaz ya calısıp kazanmamız lazım:P:Dneyse vakıt buldukca dolasmaya calısırım sızı bvu arada ozan tatlılaR supeRdi ruhum gormeden bı ıkı tane kacırma fırsatı buldum :mrgreen:
Olmazzz izin vermemmm senin çalışmana razı olmam:) Ben calısırım hayatım sen elini sıcak sudan soguk suya sokma:P Madem hazır düğün sezonuda acıldı bizimkinide aradan cıakrsaydık fena olmazdı hanı:P Bu arada geçenlerde yan kümesi basdım aldım aklını sana asılanların;)
RdmxDaffyduck yazdı:xxkirmizixx yazdı:SeLamlaRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr:D nasıl gecti bayramınız cok sekeR topladınız mı bakım:Dben hala koydeyım bayram bıttı dugun zamannı basladı o yuzden bı sure daha burdayım yarın aksam ustu gelıcem sanırım bkalım ama su aralar yıne ıse devam edicemmaglum loncada okuyan cocuklarımıuza lonca olarak burs baglıycaz ya calısıp kazanmamız lazım:P:Dneyse vakıt buldukca dolasmaya calısırım sızı bvu arada ozan tatlılaR supeRdi ruhum gormeden bı ıkı tane kacırma fırsatı buldum :mrgreen:
Olmazzz izin vermemmm senin çalışmana razı olmam:) Ben calısırım hayatım sen elini sıcak sudan soguk suya sokma:P Madem hazır düğün sezonuda acıldı bizimkinide aradan cıakrsaydık fena olmazdı hanı:P Bu arada geçenlerde yan kümesi basdım aldım aklını sana asılanların;)
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
Aşka Bak BeRdmxDaffyduck yazdı:xxkirmizixx yazdı:SeLamlaRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr:D nasıl gecti bayramınız cok sekeR topladınız mı bakım:Dben hala koydeyım bayram bıttı dugun zamannı basladı o yuzden bı sure daha burdayım yarın aksam ustu gelıcem sanırım bkalım ama su aralar yıne ıse devam edicemmaglum loncada okuyan cocuklarımıuza lonca olarak burs baglıycaz ya calısıp kazanmamız lazım:P:Dneyse vakıt buldukca dolasmaya calısırım sızı bvu arada ozan tatlılaR supeRdi ruhum gormeden bı ıkı tane kacırma fırsatı buldum :mrgreen:
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
Ondan bügün yumurta cıkmadı bizim kümesten:D cok korkutmussun canım ya beni görünce kacmaya baslıyolaR demekkı senın yzuundenmıs:D iyi yapmıssın kahraman öRdegım benım:DRdmxDaffyduck yazdı:xxkirmizixx yazdı:SeLamlaRRRRRRRRRRRRRRrrrrrr:D nasıl gecti bayramınız cok sekeR topladınız mı bakım:Dben hala koydeyım bayram bıttı dugun zamannı basladı o yuzden bı sure daha burdayım yarın aksam ustu gelıcem sanırım bkalım ama su aralar yıne ıse devam edicemmaglum loncada okuyan cocuklarımıuza lonca olarak burs baglıycaz ya calısıp kazanmamız lazım:P:Dneyse vakıt buldukca dolasmaya calısırım sızı bvu arada ozan tatlılaR supeRdi ruhum gormeden bı ıkı tane kacırma fırsatı buldum :mrgreen:
kıRmızı...