Öncelikle Selamlar...
Orhan Abi ve Hamza Abi Sizlerden Özür Diliyorum...
Bilgisayarim Arızalandıgı için aranızda olamadım affola..
Bilgisayarım Geldi Bu Gun Yarın Aranıza Katilirim Tekrardan
Tekrar Kusura Bakmayın.
selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle bu loncada 4 kişimi var toplantıda bukadar kişi vardı bu loncada olan kişiler bundan sonraki yazıcagım toplantıya katılmayan arkadaş olursa loncadan atılacak sonra uyarmadın demeyin isim degiştirmede çıktı isteyen arkadaş varsa loncada ayrıla bilir benide sorumluluktan kurtarır ben çok sabretim olmadı başka uyarı yok pazar sat 19.00 da antırepoda olmayan tum arkadaşlar için geçerlidir şimdiden oyun hayatında ve normal hayatında başarılar diliyorum ne kendinizi uzun nede beni hepinizi seviyorum ama yeter kardeş loncası bu degil buda olmayacak birdaha yenileyim söylediklerimde yanlışlık varsa afedin ama herkez kendine çeki duzen versin yoksa ben vericem beni ve loncamı düşünmeyeni ben hiç duşunmem bu hafta sonu yani pazar gunu 19.00 da antırepoda inşalah anlamışınızdır saygılar sevgilerkardeşxlonca Başkanı Kardeşxorhan
Orhan Abi Seninde Dediğin Gibi Pazar Günü Saat 19 da Toplantı Olucak ..
Benim Pazar Günü Dershanem Var 1 de Çıkıyorumda . Bizim Aile Biraz İkv Düşmanı .. Tüm Gün Ders Çalışıcam 19 Da Girebilmem İçin .. İkv Yüzünden derslerim Kötü olduda onun İçin .. Ama Yavaş yavaş Düzeliyo Çalışınca.. Sevgili Kardeş Loncam Bu Bi Mazeret DEğil .. Pazar Günü İnş Girerim Oyuna Bende İstiyorum Girmeyi Ama Babam ve Annem izin vermezse Ne Olucak Orhan Abi ?
selamun aleyküm suleymanım inşalah gelirsin gelemesende sen bizimle devam ediyorsun ama gelir sen iyi olur bizde loncada kaçkişiyiz kaçkişi devam edicez onun kararını vericez senden başka formu takip eden yok heralde işleri olunca yazıyorlar işllerine gelince ye yazmayı bilmiyorlar ya dersler bahane dersleri bahane eden arkadaşlar suleyman hariç oyunda işiniz olunca ders veya başka birşey bahane yok işinize gelmedimi bahane hazır başka çarlarda gezeceginize lonca çarınızda gezin bu loncadaysanız degilsenizde adamgibi biz yokuz deyin Kardeşxorhan