Len zaten okulda işlerim vardı 2 gündür izin alıom bu sefer beni kovalar:) ama bir buçuk ay sonra işten çıkıom 24 saat onlineyim ozmn:)Tskxgenelkrmay yazdı:erken cık ısten ızın felen al len bıcık kım bısı dıcek knka saat 4 balıkcıda olcaz toplanıp cıkcazTskxkomutan yazdı:Ben olmadan kesemessiniz:D ama yinede bi deneyin![]()
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Memo kadime 2 kere gitcez haa 2 charıda bırakcaz benim 
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
harbı dogru 2 kere kescekler yarın charları goturelım yarın 1:00 oyundayım belkı 12:00 olabılır yarım saat takılır cıkcam para harcamayım aksama lazım olcak kadımshevchenko199410 yazdı:Memo kadime 2 kere gitcez haa 2 charıda bırakcaz benim
KESIN SAAT 16:00 BALIKCIDA TOPLANIN...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
-
- FareAdam Düşmanı
Eyw Berkcim:)EmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
mesut sevıncekEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
Yan charlara da kesceklermiymiş
İnş büyücü şifacı sıkıntısı olmaz...
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Rekabet'e kesek de itemsiz kadimsiz arkadaşa kakalarım ne güzel. :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:mesut sevıncekEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)eray sevınclı zatne cok ıyısın berkım bea
bende ayarlama calısırım bırılerıne sanada ayarlayayım 2 dene bızde gıderız zaten beraber ozman da 2 kadım sana verırız nolcak lem
Bu arada Mesut tek ricam senden geçici olarak Yüce Halit * ayağı bana verir misin çok lazım oluyor da?
Savaşçıya Kadim'i kesince geri veririm...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
-
- FareAdam Düşmanı
Bende Yücelen Ayak yokki:)ben şifanın grvini yaptım sadeceEmirBerkKorkmaz yazdı:Rekabet'e kesek de itemsiz kadimsiz arkadaşa kakalarım ne güzel. :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:mesut sevıncekEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)eray sevınclı zatne cok ıyısın berkım bea
bende ayarlama calısırım bırılerıne sanada ayarlayayım 2 dene bızde gıderız zaten beraber ozman da 2 kadım sana verırız nolcak lem
Bu arada Mesut tek ricam senden geçici olarak Yüce Halit * ayağı bana verir misin çok lazım oluyor da?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Doğru sen kesemeyecektin. :?Tskxkomutan yazdı:Bende Yücelen Ayak yokki:)ben şifanın grvini yaptım sadeceEmirBerkKorkmaz yazdı:Rekabet'e kesek de itemsiz kadimsiz arkadaşa kakalarım ne güzel. :mrgreen:Tskxgenelkrmay yazdı:mesut sevıncekEmirBerkKorkmaz yazdı:Tamam olsun ben bütün pençelerimi veririm varsın üretmeyek bana Latif sizden değerli mi biri Eray'a biri Mesut'a.Tskxkomutan yazdı:sana burdan bi uçarım:) Valla ben bilmem bana bi dene bulucan kesersen:)eray sevınclı zatne cok ıyısın berkım bea
Birinden bulmam gerek neyse Rekabet'ten alırım madem ayağı. :mrgreen:
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм