***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Hayırlı geceler ibocan. Eyvallah...TheRiamax yazdı:Hayırlı geceler

[right]Arif YAMAN[/right]
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Börteçine
Hayırlı geceler İbrahim
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Icha yazdı:bir toplantı olasılığına çok çok olumlu bakarım... özellikle görevlerimin artık ufaraktan kastırdığı şu günlerde
ve ayrıca bazı konularda (lonca politikasının ayrıntıları anlamında)-gerçekten detay anlamında da olsun- bilgilendirilmeye ihtiyacım var..
rahatsızlık vermek istemediğimden kör topal idare ediyorum( yada feci bir yanılgıyla öyle düşünüyorum...örn: görev için geçici klan seçimi gibi...mesela burada hatalı bir mantık yürütme yapmışım..sonradan gayriresmi şekilde öğrendim..) ama bu konularda tam bir donanım sahibi olursam en azından kendi adıma daha rahat ederim..
toplantı yer zaman ve platformu açısından önceden bilgi verilmesi suretiyle kesinlikle katılım sağlarım(yalnız yarın saat 20:00 den önce olmaması beni sevindirir)
Loncamız yeni bir yapılanma için yeni yürütme kuralları ve programları oluşturmak için bir sürece girmişti, ilk toplantı yapılmış bazı kararlarda alınmıştı bu kararları daha genişletip şekillendirmek için foruma yazmamış ve devamındaki toplantılarıda yapmayı planlamıştık. araya bayramın girmesi ve bazı rahatsız edici ama sonu iyi olacak olan olaylr nedeni ile aksama oldu, yeniden yapılanma tamamlanacak ve loncamız yeni praogramı ile mücadelesine devam edecek inşaallah. Sen kardeşiminde bu mücadele içinde yer alman beni memnun edecek. saygılarımla...

çok teşekkür ederim hem güzel yorumlarınız hem de bir o kadar güzel dilekleriniz için...her ikisi içinde bilmukabele dememe izin veriniz.ustax66 yazdı:
Sevgili kardeşim; Loncamıza yeni katıldığın halde yazılarındaki olgun ifade, dikkatli ve mücadeleci bakış açın, konu ve o anki ortamı değerlendirme yeteneğin samimi olarak çok hoşuma gitti, Dünya görüşüme göre ifade edeyim tam bir Börteçine tam bir Asena dirayetindesin. Senin aramızda olmandan mutluluk ile beraber gurur duydum. ALLAH C.C. kişiliğini zevalden muhafaza etsin inşaallah...
Toplantı için belirlediğiniz gün katılım sağlarım..umarım karınca kararınca bir katkı da sağlarımMertkan yazdı:
Toplantımız şu günlerde olmayacak Ayça haftaya yapılır oda pazar günü 12 00 de yada 13 00 da olur kardeşim eğer tarih belirlersem hepinizi haberdar ederim
sevgi ve saygılar
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
BÖRTEÇİNE LONCASI ve EMRE ye
Lonca liderimiz, Börteçinexemre çarını kullanan, Emre kardeşimiz hakkında verdiği ihraç kararını, emre nin ihraç kararına rağmen samimi tavırlarından ve af edilmeyi talep etmesinden dolayı ihraç kararını iptal etmiş ve emre yi af etmiştir. Emre çarlarını kullanmaya başlayabilir.
Lonca liderimiz, Börteçinexemre çarını kullanan, Emre kardeşimiz hakkında verdiği ihraç kararını, emre nin ihraç kararına rağmen samimi tavırlarından ve af edilmeyi talep etmesinden dolayı ihraç kararını iptal etmiş ve emre yi af etmiştir. Emre çarlarını kullanmaya başlayabilir.

ustax66 yazdı:
Loncamız yeni bir yapılanma için yeni yürütme kuralları ve programları oluşturmak için bir sürece girmişti, ilk toplantı yapılmış bazı kararlarda alınmıştı bu kararları daha genişletip şekillendirmek için foruma yazmamış ve devamındaki toplantılarıda yapmayı planlamıştık. araya bayramın girmesi ve bazı rahatsız edici ama sonu iyi olacak olan olaylr nedeni ile aksama oldu, yeniden yapılanma tamamlanacak ve loncamız yeni praogramı ile mücadelesine devam edecek inşaallah. Sen kardeşiminde bu mücadele içinde yer alman beni memnun edecek. saygılarımla...
son mesaja bakmadan bir önceki sayfadaki mesajlara ilişkin sazan gibi de dalıp mesaj yazmamın sonucunda kaçırdığım için istemeden de olsa "post kasarak" buna da bir cevap yazayım
gerek loncaya, gerek lonca üyelerine, gerekse de ikv oyununa ve bu oyundaki diğer oyuncu arkadaşlarıma herhangi bir anlamda herhangi bir olumlu katkıyı sağlamaktan en azından sevinç duyarım.ve bunu sizler gibi iyi insanlarla beraber yapacak olmam ise ihtimali dahilinde bile şimdiden bana gurur verir.
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Arkadaslar bn Seza .. Bazı çarımı kıskananlar tarafından Börteçinexseza Börteçinexstemph Vipxcrequeny Çarlarım Silinmiştir . Kısa bi süre oyuna veda ediyorum.
Börteçinexstemph[*](49)[/color]
Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Seza yazdı:Arkadaslar bn Seza .. Bazı çarımı kıskananlar tarafından Börteçinexseza Börteçinexstemph Vipxcrequeny Çarlarım Silinmiştir . Kısa bi süre oyuna veda ediyorum.
nasıl silinmiş açıklama yaparmısın seza anlamadım...

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Börteçine